Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Φλωρίτα από την Ισπανία (να γελάσω μετά ή τώρα;)είναι ένα πιπινάκι που δηλώνει είκοσι χρόνων αλλά φαίνεται άνετα για 18 ίσως και παρακάτω. Αφορά μόνο λάτρεις του petite στην πιο ακραία μορφή για αυτό και η κριτική όπως και η βαθμολογία αφορά μόνο αυτούς.

Μαλλί σπαστό μέχρι τους ώμους, ξανθές ανταύγειες, ύψος στην καλύτερη 1,55, στήθος πολύ μικρό, πίσω σύστημα πολύ μικρό, όλα μικρά σε συνδυασμό με την υποψία που μετά επιβεβαιώθηκε ότι είναι στενή με έκαναν να περάσω στο δωμάτιο με ενθουσιασμό.

Βέβαια το άνευρο και βαρετό σαλονάρισμα της με έκανε να υποψιαστώ την συνέχεια αλλά εμφανισιακά ήταν αυτό που έψαχνα εκείνη την στιγμή.

Η Φλωρίτα ήρθε στο δωμάτιο με τελείως χαλαρό στυλ, που θυμίζει μαθήτρια, κάτι που ως ένα σημείο είναι αφροδισιακό αλλά αν συνεχιστεί όπως έγινε εδώ καταντάει μάλλον αηδία.

Γδύθηκε μόνη της και έκατσε στο κρεβάτι ακίνητη χωρίς να μου αρνείται κάτι από τα προκαταρκτικά μου αλλά με μηδενική στην κυριολεξία συμμετοχή από μέρους της.

Μετά απο λίγο σταματάω διότι δεν μου αρέσει να χουφτώνω φουσκωτές κούκλες και αναμένω το στοματικό. Ωραίο, αριστοτεχνικό πέρασμα προφυλακτικού, έμπειρο παρά το νεαρόν της ηλικίας. Το στοματικό με το μικρό στοματάκι της ρηχό και μονότονο αλλά η στάση τέτοια που έπιανα ότι ήθελα, φυτικά χωρίς αντίδραση απο την ίδια.

Το κυρίως πιάτο είχε δύο παραλλαγές με αυτήν από κάτω και μια στα τέσσερα. Δεν βιαζόταν, δεν αγχωνόταν, αλλά δεν συμμετείχε κιόλας. Αρκετά στενή ήθελε σιγά σιγά στην αρχή αλλά στην πορία άντεχε το σφυροκόπημα αδιαμαρτύρητα. Το τέλος ήρθε και παρόλο που στην ουσία η κοπέλα δεν υπήρχε στο δωμάτιο δεν σε ενοχλεί καθόλου ούτε σε πιέζει οπότε αν το ιδιαίτερο στυλ της είναι η προτίμηση σας, αξίζει να δοκιμαστεί για μια φορά όμως, για την εμπειρία. Social time φυσικά δεν υπήρχε.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Φλωρίντα και το Studio Ανδρεου Γεωργίου 50. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Φλωρίτα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
78
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού