Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ομολογώ πως προβληματίστηκα αρκετά εάν θα πρέπει να γράψω κριτική για την συγκεκριμένη μου συνάντηση με την Βίκυ και αυτό επειδή όπως αναφέρω και στον τίτλο, ήταν αρκετά ξεχωριστή, και ίσως να μην «βοηθήσει» πολύ, παρά μόνο στο ότι η Βίκυ είναι μια νεαρή κοπέλα με σγουρά καστανά μαλλιά, όμορφο φυσικό στήθος, σωστές αναλογίες σώματος. Μόνιμα γελαστή και πρόσχαρη εκπέμπει πολύ θετική αύρα και πολύ τσαχπινιά και νάζι. Με εξιτάρουν πολύ οι διάλογοι μας σε ένα κοκτέιλ Ισπανικών-Ιταλικών-Ελληνικών και Αγγλικών, διάλογοι που απολαμβάνω αφάνταστα

Δεν είναι λίγες οι φορές που την είχα δει σε τσάρκες μου και είχα θετικότατες εντυπώσεις από την προ μηνών εμπειρία μου μαζί της και θέλησα μια επαναληπτική. Πρόγραμμα με 69 και είσοδος για φρεσκάρισμα στο αξιοπρεπέστατο δωμάτιο.

Με βρήκε ξαπλωμένο στο στρογγυλό κρεβάτι, ήρθε και «κούρνιασε» στο στήθος μου λέγοντας μου ναζιάρικα "τώρα θα κοιμηθώ" κλείνοντας τα μάτια της και χαϊδεύοντας με τρυφερά. Ξεκίνησα και εγώ να την χαϊδεύω, να την φιλάω, να την ξαπλώσω ανάσκελα και να περιποιούμαι όλο της το σώμα. Φιλιά, χάδια γλειψίματα στο λαιμό, το στήθος την κοιλία, τους μηρούς, τα γόνατα και τις γάμπες της για να καταλήξω στ «γατάκι της».
Εκεί η ένταση και το πάθος από πλευράς της έπαιρναν συνεχώς την ανιούσα, για να καταλήξουμε μετά από αρκετή ώρα με έντονους σπασμούς της λεκάνης, δυνατά βογγητά και αναστεναγμούς, δυνατή πίεση των χεριών της στο κεφάλι μου.

Με αστραπιαία κίνηση, παρακάμπτοντας το στοματικό από πλευράς της, μου φόρεσε το προφυλακτικό και με «έβαλε βίαια» μέσα της ιεραποστολικά. Έντονο sex με σφιχτές αγκαλιές δυνατά βογγητά για αρκετό διάστημα για να συνεχίσουμε στα τέσσερα στον ίδιο ρυθμό μέχρι να έρθει το τέλος –τολμώ να πω και για τους δύο μας !!!!
Με αγκάλιασε και δεν σταματούσε να μου λέει «ευχαριστώ» σε όποια γλώσσα ήξερε. με φίλησε γλυκά και μου ζήτησε συγγνώμη που επρεπε να φύγει αφού την περίμενε άλλος συναγωνιστής στο άλλο δωμάτιο.

Σίγουρα δεν είμαι ο έρωτας και ο άντρας της ζωής της, αλλά η στιγμή και η χημεία τα έφεραν έτσι ώστε η Βίκυ να είναι ιδιαιτέρα δεκτική, εκδηλωτική και με διάθεση να περάσει και αυτή καλά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Αν και σίγουρα θα ακουστεί ακραίο, η όλη φάση έμοιαζε λες και ήταν η Βίκυ ο «πελάτης» και εγώ ο εργαζόμενος, αφού ουσιαστικά όλα τα έκανα εγώ, κάτι που έχει συμβεί πάρα πού σπάνια στην πολυετή «καριέρα μου». Ήταν κάτι το διαφορετικό, που όμως απόλαυσα εξίσου με άλλες φορές που εκλαμβάνω υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βίκυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2014
Χμμμ;το 7 στη συμμετοχη οφειλεται στο οτι παρεκαμψε την πιπα?
30 Απριλίου, 2014
Και γι΄αυτό αλλα και γενικότερα επειδή δεν ήταν ιδιέταιρα ενεργιτικη στην ολη διαδικασια.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2