Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295107
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρόλο που ήταν καθημερινή και μετά τα μεσάνυχτα, το κορίτσι πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Μου έκανε ωραία επίθεση στο σαλόνι, με γλωσσόφιλα και τριψίματα πάνω στο καυλί μου, οπότε λέω ας δοκιμάσω.

Την υποδέχομαι όρθιος στο δωμάτιο, όπως μου αρέσει να κάνω. Έβγαλε τις γόβες και συνέχισε την επίθεση που ξεκίνησε από το σαλόνι με δυνατά γλωσσόφιλα. Την πέταξα στο κρεβάτι, όπου χωρίς να το καταλάβω είχαμε γυρίσει σε 69. Πάμε για ανέβασμα στροφών. Σηκώνομαι ξαφνικά και της το χώνω απότομα στο στόμα, πιάνοντας τα μαλλιά της. Χαμπάρι η μικρή. Της γαμούσα το στόμα με δύναμη, εκεί αυτή, να μην καταλαβαίνει τίποτα. Deepthroat, ανέβασμα για να μου γλύψει ρώγες και ξανά DT. Έτσι είσαι;

Πάμε ιεραποστολικό. Ανοίγει τα πόδια το πιτσιρίκι και το τρώει με δύναμη. «Γάμα με, όλο μέσα» να φωνάζει. Η καύλα στο κόκκινο. Αλλαγή στάσης. Τη γυρνάω στα 4, της κλειδώνω τα χέρια στην πλάτη και ξεκινάω το σφυροκόπημα. Με το δεξί χέρι την είχα κλειδωμένη, με το αριστερό της τράβαγα μαλλιά. Όχι καυλίτσα, δεν θα γλυτώσεις εύκολα. Ξάπλωνω, μου βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει να μου το ρουφάει, με ταυτόχρονο πέρασμα από αρχίδια. Μούσκεμα στον ιδρώτα, απολάμβανα την πίπα της. Φοράω καινούργιο λάστιχο και πάμε καβαλαρία. Βλέποντας την κωλάρα της στον καθρέφτη, καυλώνω ακόμα περισσότερο. Την ξαπλώνω μπρούμυτα, πιάνει τα κωλομέρια της, τα ανοίγει και μπαίνω στη μουνάρα της για την τελευταία στάση. Δυνατό γαμήσι και τέλος.

Α, ξέχασα. Η Κέλυ είναι στο 1.70, με ωραίο στητό 2άρι στήθος, κανονικά κιλά και μια κωλάρα για πολλά σκαμπίλια.

Καλά να περνάμε Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού