Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Εβελινα την πρωτοπηρα το 2009 η 2010 δε θυμαμαι ακριβως.Εκτοτε την επαιρνα σταθερα καθε 1 χρονο περιπου.Σημερα επιβεβαιωσε το συμπερασμα που ειχα καταληξει πως προκειται για μια μετρια μεταμεσονυκτια περιπτωση.
Ειναι ψηλη,ξανθια με γλυκο προσωπο,λαχταριστα μεγαλα φυσικα βυζια και μικρο κωλο που στην λεκανη καπως μαζευεται προς τα μεσα.Μπαινω στο δωματιο με παραβολο Αθηνων και περιμενω.
Ερχεται μετα απο λιγο η Εβελινα και ξαπλωνει διπλα μου,αρχισε μερικα χαδια και λιγα πεταχτα φιλια εξωτερικα στα χειλη.Με την ευκαιρεια χαθηκα στις βυζαρες της.
Κρατησε αρκετα το ολο σκηνικο και μου εγινε πυραυλος.Περασμα καποτας και ξεκινημα τσιμπουκιου.Το κανει καλα,αργα και σφιχτα χωρις δοντι,σε προτροπη μου να κανει deep μου ειπε πως δεν μπορει.Πρωτη σταση στο πλαι οπου συμμετειχε με κινηση της λεκανης της προς τα πισω.Μετα με τραβηξε σε μια αλλη σταση υβριδιο ξαπλωτου πισωκολητου και πλαγιαστου Γλώσσα.
Επειδη δεν βολευομουν και πολυ ετσι την εβαλα τελειως ξαπλωτα.Εκει ηρθε και η διαμαρτυρια "αντε μωρο μου" και αμεσως συνεχισε τα fake βογγητα της "αχ αχ πηδα με" lol .Eχυσα σε αυτη τη σταση χουφτωνοντας τις βυζαρες της.
Απο την τελευταια φορα που την πηρα πριν 1-2 χρονια δεν αλλαξε τιποτα.Ισως λιγο το ευρος των προκαταρκτικων και οτι πλεον στηνεται ωστε να τον τρωει ολον.
Προκειται για μια μετρια περιπτωση αλλα προτεινεται για ξεφορτωμα.Στα συν το καθαρο δωματιο και η ευγενικη τσατσα.
Οσο πλενομουν ακουγα την τσατσα που εκανε παρουσιαση σε αλλους συναγωνιστες και πετουσε κατι αγγλικα μαζι με ρωσικα χαχαχαχα επος μιλαμε...

..και ενα ωραιο που διαβασα πριν λιγο.
Ποιος ειναι ο πρωτος ανθρωπος που πηρε LSD?

O Αγιος Γεωργιος o οποιος οχι μονο ειδε δρακο αλλα τον σκοτωσε κιολας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού