Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 150906
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστροφή στην Αθήνα μετά από τις Πασχαλινές διακοπές, με τις ορέξεις στο κόκκινο μετά την σχετική «νηστεία». Δεν άντεξα να περιμένω μέχρι το βραδινό ραντεβού με φίλους για την τσάρκα μας και επισκέφτηκα το Βουλιαγμένης 68, που ήξερα ότι θα βρω την Λένα. Μια ώριμη γυναίκα από την πρώην ΕΣΣΔ, ξανθιά με κοντά μαλλιά, που αναδεικνύουν τα γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Σώμα με καμπύλες, ευμέγεθες φυσικό στήθος. Επιλογή προγράμματος με 69 και είσοδος στο δωμάτιο.

Με τρυφερές αγκαλιές, φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα που κράτησαν πολύ ώρα ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά μας. Κλίμα gfe, με ένταση, πάθος και από τις δύο πλευρές. Το στοματικό της αρκετά ποιοτικό βαθύ με παιχνίδια της γλώσσας, καραμέλωμα στα @@κια.
Η ανταπόκριση της στην δική μου περιποίηση σε ψηλά επίπεδα, με άλλοτε διακριτικούς, άλλοτε έντονους αναστεναγμούς και βογγητά, χάδια στο κεφάλι και την πλάτη μου.
Νέος γύρος προκαταρκτικών και στοματικού από πλευράς της με έμενα γονατιστό και την Λένα ξαπλωμένη ενώ παράλληλα δεν είχε αντίρρηση σε παιχνίδια με το γατάκι της..

Sex στα τέσσερα για αρχή και στην συνέχεια σε μια παραλλαγή της στάσης, που σπάνια κάνω : Την στάση του κόκορα. Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για την στάση που η γυναίκα είναι στα τέσσερα και ο άνδρας από πίσω, χωρίς όμως να στηρίζεται στα γόνατα, ή στις κνήμες του γενικότερα, αλλά καθισμένος σε βαθύ κάθισμα, δίνοντας το βάρος στα πέλματα, στηριζόμενος στην μέση της γυναίκας. Μια στάση που παρόλο ότι δεν είναι ιδιαίτερα βολική, με έκανε να τελειώσω έτσι, αφού η μακρόχρονη αποχή δεν ήταν ιδανικός σύμμαχος.

Μετά το τέλος φιλική κουβέντα σε πλήρη άνεση χρόνου, προσφέρθηκε να μου φτιάξει καφέ για να τα πούμε περισσότερο, αφού ήμασταν ολομόναχοι στο studio. Να σημειωθεί ότι στις βάρδιες της η Λένα δεν έχει υπηρεσία και να ενημερώσω ότι εάν δεν ανοίγει η πόρτα στους επισκέπτες του μαγαζιού σημαίνει ότι είναι απασχολημένη. Αρνήθηκα ευγενικά, παράλληλες ευχαριστίες και αποχώρηση για να πάω να συναντήσω τα φιλαράκια μου.

Σίγουρα οι συναντήσεις με μικρές και όμορφες κοπέλες, μας αναζωογονούν, όμως το sex, ειδικά για μένα με γυναίκες πιο έμπειρες και πιο κοντά στην ηλικία μου είναι πιο ποιοτικό. Και η Λένα είναι μια από αυτές τις γυναίκες. Αν και μόνο δυο φορές έχουμε συνευρεθεί, έχουμε «ταιριάξει» απόλυτα, με υψηλή χημεία και απολαυστικό sex. Η εμφάνιση της «μου κάνει», άνεση χρόνου υπάρχει, οικειότητα υπάρχει, ποιότητα υπάρχει. Ότι χρειάζεται για να περνάει κάποιος καλά. Και εγώ τουλάχιστον με την Λένα περάνω περίφημα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λένα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λένα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2014
Καλα σε ειχα ψυχανεμιστει οτι εισαι μιλφακιας.....Η τελευταια παραγραφος εκφραζει και μενα απολυτα
+1 Απο τις καλυτερες που εχεις γραψει τελευταια....
29 Απριλίου, 2014
Χμμμ;Ποιες κατα την γνωμη σου ειναι οι καλυτερες πεντε ιεροδουλες των στουντιο?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2