Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 156 10
Sex Studio 170817
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπον δε θα επεκταθω σε λεπτομερειες για τη συγκεκριμενη συνευρεση μας απλα φαινοταν οτι η δουλεια εχει στραβωσει απο τις προηγουμενες 2 φορες οπου μου γκρινιαζε για το χρονο με το προσχημα οτι περιμενει αλλος πελατης σε δωματιο και οταν εβγαινα εγω απο το δωματιο τα αλλα 2 δωματια ηταν αδεια με ανοιχτες τις πορτες.
Δε τα εγραψα τοτε αυτα για τα θεωρησα απλα κακες στιγμες αλλα σημερα δυστυχως το συνεχισαμε.

Μεχρι καποιο σημειο τα πηγαμε πολυ καλα αλλα οταν φτασαμε στον κωλο τα χαλασαμε.Ειναι γνωστο και το εγραφα παντα οτι εγω την επαιρνα με 50ε με φουλ προγραμμα.Απο τη 2η συνευρεση μας κιολας της ειχα πει οτι εγραψα θετικα γι'αυτην στο ιντερνετ και μαλιστα εδειξε ενδιαφερον να μπει κι αυτη να διαβαζει.Ειναι προφανες οτι με το περασμα των ετων μπηκε στο νοημα και οπως ολοι γνωριζετε και γνωριζει κι αυτη επι 3 χρονια εγραφα οτι ειναι η καλυτερη,και πραγματι ειναι,και σε οποιον μου εστελνε πμ τον εστελνα εκει.

Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα τα χρονια εχω λαβει καμια 30 πμ απο μελη που τους προτεινα την Ειρηνη και μετα με ευχαριστουσαν για τα γουστα που εβγαλαν.
Οταν η Ειρηνη δουλευε ακομα στον Βαρδαρη την εβλεπαν στο σαλονι και εφευγαν τρεχοντας...κι εγω επεμενα...μην κολλατε στην εμφανιση,παρτε την ειναι δυναμιτης μεσα.
Αρα δε μπορει κανεις να αμφισβητησει και φανταζομαι ουτε και η ιδια οτι ενα μερος της φημης της και της πελατειας που αποκτησε αυτη την 3ετια την οφειλει σε μενα οπως και να το κανουμε.

Και επανερχομαι στο σημερα λοιπον...οταν εφτασε η δουλεια στον κωλο μου ειπε οτι η τιμη ειναι 80ε και οτι εγω δεν πληρωνω καλα και δε γινεται με 50ε.Υπενθυμιζω οτι κατα καιρους πολλοι εχουν γραψει και μου εχουν πει και μενα σε πμ οτι ενω την επαιρναν σε απλο προγραμμα τους προτεινε με +10ε να την παρουν απο τον κωλο.
Τελοσπαντων εμενα αυτο δε μου αρεσε και σε συνδυασμο με τα παραπανω που αναφερω για τις 2 προηγουμενες φορες καταλαβα οτι εφτασε το τελος.Μαλιστα το παραμυθι οτι περιμενει αλλος πελατης και πρεπει να βιαστω το ακουσα και σημερα αλλα οταν βγηκα παλι τα αλλα 2 δωματια ηταν αδεια με ανοιχτη την πορτα.

Συμπερασμα...Σημερα εδωσα οριστικο τελος στη σχεση μου με την Ειρηνη.Περασα παρα πολυ ωραιες στιγμες μαζι της και την ευχαριστω και θα τη θυμαμαι παντα.Της ευχομαι καλη συνεχεια και μετα απο μενα να βρεθει και καποιος αλλος που θα γραφει επι 3 χρονια οτι ειναι η καλυτερη και ετσι να ανεβουν κι αλλο οι μετοχες της και μετα να του ζητησει 100ε για τον κωλο της μπας και ολοκληρωσει πιο γρηγορα τις υποχρεωσεις της στη Ρουμανια.Εγω προσωπικα δεν θα ξανααναφερθω στο ονομα της στο θρεντ αν και συνεχιζω να τη θεωρω μια κορυφαια επιλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.498
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2014
Φιλε Αλ πηγα σημερα στην Ειρηνη μετα απο δικη σου προτροπη , περασα τελεια , πηρα το απλο και εκανα ολα αυτα που αναφερεις στις κριτικες σου και μη σου πω ακομα παραπανω , δεν ξερω γιατι σου συμπεριφερθηκε ετσι η Ειρηνη , μηπως ηταν μια ατυχη στιγμη .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1