Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 36 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κριτικη απο 14/4.
Την Αντριαννα την ειχα δει πριν καμμια 15αρια μερες και δεν ειχα περαει.Απο τοτε επαιζε στο μυαλο μου συνεχεια.Τελικα την προηγουμενη δευτερα την ξαναπετυχα στο συγκεκριμενο μπουρδελο.
Την τσατσα την γνωριζω απο τις εκατονταδες τσαρκες ολα αυτα τα χρονια οποτε οπως με ειδε απο το παραθυρο ανοιξε την πορτα και εκανε εξορμηση στον δρομο για να με τραβηξει μεσα.Εγινα για λιγο καρδιακος μιας και στο μυαλο μου εφερνα σκηνες απο το Walking Dead καθως τσαρκαρα αλλα τελικα περασα στον οικο.
Για καλη μου τυχη δουλευε η Αντριαννα.
Ηλικιακα πρεπει να βρισκεται στα 20+-,λεπτο μωρο,καστανοξανθο μακρυ μαλλι,ομορφο προσωπο,πολυ μικρο σιλικονε στηθος(που ειναι και το weird της υποθεσης) και κωλο αναλογο για τα λιγα κυβικα της.
Επισης στο μαγαζι επαιζε Γονιδη σε ενταση για να ακουνε 100-200 ατομα περιπου οποτε ολοι οι οιωνοι εδειχναν προς το δωματιο.Δινω το 30αρι στην τσατσα και μπαινω.
Μετα απο λιγο σκαει το μωρο,ερχεται διπλα,και βγαζει εσωρουχα κλπ.Δεν ξερει ελληνικα και μιλαει πολυ λιγα αγγλικα,επισης ειναι πολυ ντροπαλη.Αρχισε να μου παιζει αγαρμπη μαλακια και να κανει κατι ψευτοπροκαταρκτικα.Αλλα αυτα τα κοριτσακια δεν ειναι απο τις κοπελες που θα παρουν αυτες πρωτοβουλια αλλα θα συμμετεχουν καλα σε οτι θελησεις.Οποτε ανελαβα δραση,δεχτηκε φιλακια παντου,δαχτυλα κλπ μια χαρα χωρις διαμαρτυριες.
Μετα περασε καποτα και αρχισε τσιμπουκι,αργο και σφιχτο και σιγα σιγα προσπαθουσε να τον παρει βαθεια.Της επιανα το κεφαλι και της τον εχωνα στο στομα ,καβλα Γλώσσα
Πρωτη σταση reverse cowgirl.Τον επαιρνε και εκανε ταυτοχρονα κατι κολπα με τα μαλλια της σαν να ηδονιζεται και καλα.Στα συν εδω οτι χρησιμοποιουσε πολυ σωστα τον καθρεφτη απεναντι για να κανει παιχνιδι με το λαγνο πορνοβλεμμα της.
Επομενη σταση στο πλαι οπου συμμετειχε με χαδια και ψευτοφωνουλες,μετα την γυρναω μπρουμυτα οπως ηταν και την κατακαρφωνω.Σε αντιθεση με αλλες κοπελες τουρλωσε το κωλι της για να με διευκολυνει και να καρφωθει σωστα.
Μετα την εβαλα στα 4 οπου παλι συμμετειχε ικανοποιητικα και τον εφαγε χωρις διαμαρτυριες.
Εστηνε με εναν τροπο την κωλαρα της και με καλουσε να κανουμε λιγο διαφορετικες στασεις,πηγα να κανω ενα αεροπλανικο και μεσοκοπηκα lol Κουλ τελικα το χυσιμο ηρθε σ'αυτη την περιεργη σταση,οπου εχυσα θεους και δαιμονες.
Σε ολη τη διαρκεια της πραξης,χρησιμοποιουσε ενα μερος απο τα μαλλια της για να κρυβει το μισο προσωπο της,αυτο το ντροπαλο στυλακι με κατακαβλωσε οσο δεν παιρνει.
Στο τελος φυσικα σκεπτομενος οτι μπορει να θελει να κρυψει καποιο σημαδι απο χτυπημα της εκανα ακρη τα μαλλια για να τσεκαρω και να αναφερω αναλογα αλλα οκ δεν ειχε τιποτα.
Το κρεββατι αθλιο,σπασμενο να κανει απιστευτη φασαρια και τα παρακμιακα σκυλαδικα να δινουν αλλη αισθηση στο ολο σκηνικο.
Καλη περιπτωση,θα ξαναπαω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού