Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327242
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Αντριάννα την είχα δει κάποιες φορές στο σαλόνι στις βίλες, αλλά λίγο που δεν είναι του γούστου μου αυτές οι λυγερόκορμες κορασίδες, λίγο το 40αρι, λίγο απ΄ όλα τέλος πάντων δεν έμελλε ποτέ έως τώρα να την επισκεφθώ.

Έπρεπε ίσως να την δω σε Δημόσιο χώρο, όλως τυχαίως και να μου φύγει η μασέλα στην θέα της, με τα σκισμένα τζινάκια της και τα ψηλοτάκουνα, έχοντάς μείνει μαλάκας με ανοιχτό το στόμα, και μπαίνοντας η ιδέα στο μυαλό μου πως αυτή τη γυναίκα την θέλω.

Και ο καιρός γαρ εγγύς, πήγα στο κατάστημα φορτωμένος με την εικόνα της, δεν περίμενα μάλιστα ούτε καν στο σαλόνι να την δω και πέρασα κατ΄ ευθείαν στο δωμάτιο, πλήρωσα 40, έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα.

Μπήκε μετά από λίγο κεφάτη, και εγώ άρχιζα να χορεύω τυλιγμένος ακόμη με την πετσέτα στους ρυθμούς της μουσικής υπόκρουσης του δωματίου, ήρθε κοντά μου και χορέψαμε μαζί, με την πετσέτα κάποια στιγμή να υποχωρεί κάτω από την πίεση της σηκωμένης μου ψωλής, την οποία άρπαξε και εξαφάνισε στο στόμα της στο λεπτό, στήνοντας μου την κωλάρα της με τρόπο τέτοιο που έλεγε άρπαξέ την, και το έκανα χώνοντας την γλώσα μου βαθιά μέσα στην γυαλισμένη σούφρα της, καθώς και τα μεσαίο μου δάχτυλο λίγο αργότερα το οποίο δέχθηκε άνετα μέχρι βάθους.

Η στάση του 69 ήταν μαγική, με την γλώσσα μου να γλείφει την κλειτορίδα της, το δάχτυλο μου να παίζει με την κωλοτρυπίδα της και τα χείλη της να έχουν καραμελώσει τα αρχίδια μου, και να μπαίνω βαθιά μέσα στο στόμα της.

Το γαμήσι που ακολούθησε ήταν επικό, με καβάλησε και την άφησα να κουνηθεί όπως γουστάρισε εκείνη, μην θέλοντας να σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο από τις δυνάμεις μου την άφησα να κάνει παιχνίδι, και ήταν πολύ δυνατή, μέχρι τη στιγμή που στήθηκε στα 4 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να τον αρπάξει όλον βαθιά, και το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο φτάνοντας στα όρια μου με ένα δυνατό χύσιμο μέσα σε κτηνώδεις κραυγές.

Ήταν πράγματι εκπληκτική, οι στιγμές που έζησα ήταν μοναδικές και αντάξιες της φήμης της, να είναι η κοπέλα καλά, θα έχω να θυμάμαι πολλά και για καιρό από την συνάντηση αυτή, και νάμαι καλά να ξανάπαω και να το ξαναζήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2014
Eπρεπε εκει που σου εστησε την κωλαρα,να την σαλιωσεις και της τον καρφωσεις κατευθειαν στον κωλο...ή και χωρις σαλιο καλυτερα Εμμμμ...δε χανονται τετοιες ευκαιριες με απογοητευσες Σπασίκλας
20 Απριλίου, 2014
έ ήταν πρώτη φορά....μην δίξουμε και κακή διαγωγή Ντροπή ίσως να πήγαινε πολύ και για να είμαι και ειλικρινής δεν πέρασε κι΄απ΄το μυαλό μου Σπασίκλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2