Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 200028
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κυριακή τω Βαΐων και τσάρκα για την τελευταία κατάθεση πριν την επερχόμενη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Θεώρησα την Φάιη σαν ιδανική επιλογή μιας και ήθελα κάτι το εγγυημένο, αφού τα ρίσκα των τελευταίων καταθέσεων δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Μια κοπέλα με αγαλματένιο κορμί, μακριά χυτά πόδια, χωρίς ίχνος περιττών κιλών. Πλούσιο φυσικό στήθος, ενας από τα καλύτερα που έχω συναντήσει τον τελευταίο καιρό. Πρόσωπο δροσερό, νεανικό, κοριτσίστικο, άλλα και sexy συνάμα με βλέμματα που υπόσχονται πολλά από τα γλυκύτατα εκφραστικά της μάτια. Μαλλιά καστανόξανθα σε χτένισμα καρέ. Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό σετ χρυσαφί εσωρούχων.

Σε σωστό χρόνο αναμονής, μπήκε στο δωμάτιο. Λίγες κουβέντες και ξεκίνημα μιας τέλειας συνεδρίας. Προκαταρκτικά πλούσια, σε ένταση, πάθος ποικιλία. Αγκαλιές, φιλιά, γλειψίματα σε όλο μου το σώμα από μεριάς της. Πέρασμα της γλώσσας, των δάκτυλων και των νυχιών της απο τα πλευρά και τους μηρούς μου με τέτοιο τρόπο που μου προκαλούν μια γλυκιά ανατριχίλα. Δεκτική στα χάδια μου και στην περιποίηση του κορμιού της από μέρους μου μέχρι να ξεκινήσουμε το oral sex.

Η ανταπόκριση της στην στοματική μου περιποίηση με άφησε άφωνο. Αναστεναγμοί, βογγητά, χάδια, τρυφερά λόγια, με τα πέλματα τω ποδιών της πίεζε την πλάτη μου, κουλουριάζοντας μετέπειτα τα πόδια της στο κεφάλι μου, μη αφήνοντας με να πάρω ανάσα. Στήθηκε στα τέσσερα και συνέχισα να την περιποιούμαι έτσι, για να ξαπλώσω ανάσκελα και να φέρει το γατάκι της στο πρόσωπο μου και να δίνει ρυθμό. Ούτε που ξέρω πόση ώρα καταναλώσαμε για να σταματήσει, αφού έπεσαν σχετικά οι αναπνοές της, και μετά από κάποια επιπλέον προκαταρκτικά να με αναλάβει. Στοματικό για oscar, σε θέσεις με πλήρη πρόσβαση σε όλο της το σώμα, με εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού, άλλοτε επιφανειακό, άλλοτε βαθύ, καραμέλωμα στα @@κια, παραδοσιακό 69 για κάποια λεπτά μέχρι την έναρξη του sex.

Sex που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Φαίη σε cow girl, με σφιχτές αγκαλιές, χάδια φιλιά σε έντονο κλίμα gfe, με διάφορες θέσεις του σώματος της για ποικιλία της στάσης. Για λίγο στάση του λωτού και συνέχεια ιεραποστολικό, όπου μέσα σε πολύ ιδρώτα ήρθε το τέλος.
Ξαπλώσαμε δίπλα, και αφού επανήλθαν οι σφυγμοί στα φυσιολογικά πλαίσια μιλήσαμε για λίγο για τις επικείμενες διακοπές του Πάσχα και άλλα θέματα. Φιλάκι, ευχαριστίες και κομπλιμέντα από τις δύο πλευρές και νέο ραντεβού στο σαλόνι, οπού συντρόφια με την παρέα μου (px75, mpouzoklido, taxtiko) και την φιλική κυρία επί της υποδοχής, μιλήσαμε λίγο ακόμα μέχρι την οριστική αποχώρηση μας.

Περίμενα ότι θα περάσω καλά, αλλά ειλικρινά αυτό το πράγμα δεν το φανταζόμουν. Η Φαίη αποδείχτηκε ιδανική παρτενέρ, είναι πλέον έμπειρη, και κατάφερε να με «ταξιδέψει» με την απόδοση της, και την συμμέτοχη της που ήταν κορυφαία, ενώ η ανταπόκριση της στο 69, ήταν τέτοια που σε λίγες κοπέλες στην μακρόχρονη «καριέρα μου» έχω συναντήσει. Δεν είπε όχι σε τίποτα, «ήταν εκεί», σε κάθε λεπτό από τη αρχή μέχρι το τέλος μιας αψεγάδιαστης συνεδρίας που δεν μου άφησε κανένα κενό και θα θυμάμαι για πάρα πολύ χρονικό διάστημα .

Αυτά για την εμπειρία μου με την Φαίη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Φαίη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού