Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σε όλες τις εμπορικές μας δοσοληψίες την σημερινή εποχή θεωρώ πως ένα σημαντικό ρόλο για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, παίζει η «γνωριμία». Αλλιώς ένας επαγγελματίας συμπεριφέρεται στον γνωστό, αλλιώς σε ένα σταθερό πελάτη του και αλλιώς σε ένα άγνωστο που θα συναντήσει για πρώτη φορά.
Συνήθως ο έξυπνος επαγγελματίας θα προσπαθήσει να κερδίσει τον νέο πελάτη, θα δωσει το καλύτερο «εμπόρευμα» και υπηρεσίες στον σταθερό πελάτη του, ενώ δεν θα αφήσει παραπονεμένο τον γνωστό του…..
Θεωρώ πως δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά και στον αγοραίο έρωτα.

Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό όταν τελείωσε η συνάντηση μου με την Βίκυ. Μια κοπέλα για την οποία είχα ακούσει πολύ ενθαρρυντικά σχόλια τόσο από φίλους που την είχαν τιμήσει, όσο και από τριγύρω πληροφορίες. Την είχα δει 2-3 φόρες σε τσάρκες και μου άρεσε. Pro milf από την Πολωνία, με ίσια ξανθά μαλλιά, ωραίο σώμα, φυσικό στήθος όμορφο πρόσωπο. Επιλογή προγράμματος των 60 ευρώ με 69 και είσοδος στο πολυτελέστατο ευρύχωρο δωμάτιο.

Πρέπει να ήταν η πιο γρήγορη είσοδος σε δωμάτιο. Μόλις που είχα βγάλει τα ρούχα μου και ετοιμαζόμουν να μπω στο ντους. Συστηθήκαμε στα Αγγλικά, μιας και Ελληνικά δεν γνωρίζει και με περίμενε ξαπλωμένης το κρεβάτι, μιλώντας εξ αποστάσεως, όσο αυτό ήταν δυνατόν. Μόλις ξάπλωσα δίπλα της μου «έβαλε όρια» : You can do every think you like except mouth kisses/Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις έκτος από φιλιά στο στόμα. Δεν είχα πρόβλημα να σεβαστώ την επιθυμία της, άλλα ο τρόπος της με χάλασαν λίγο.
Χωρίς καθόλου προκαταρτικά, έβαλε το προφυλακτικό στον «μικρό Cheyenne» και άρχισε ενας μηχανικό στοματικό, με πολύ χέρι, και αρκετές παλινδρομήσεις. Έκανε πέρασμα από τα @@κια για να καταφέρει παρόλα αυτά να επιτευχθεί μια ικανοποιητική ανόρθωση.

Την ξάπλωσα ανάσκελα για να τη περιποιηθώ, και στην προσπάθεια μου να την φιλήσω στο λαιμό, μου επανέλαβε ότι δεν επιθυμεί φιλιά στο στόμα, κάτι που έτσι και αλλιώς δεν επιχείρησα, άλλα προφανώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, μιας και το στόμα μου ήταν κοντά στο λαιμό της,
«Δεν θα κάνω κάτι που δεν θέλεις», της είπα και ηρέμησε.....

Αφού πιπίλισα τα στήθη της την κοιλιά και τους μηρούς της επικεντρώθηκα στο «γατάκι της» που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ήταν η καλύτερη στιγμή της συνεδρίας μας.
Αρκετά συμμετοχική με καλή ανταπόκριση περάσαμε κάποια λεπτά έτσι, μέχρι που στήθηκε στα τέσσερα και με προσκάλεσε να ξεκινήσουμε έτσι το sex. Χαμηλού επιπέδου η συμμετοχή της, αρχισα να χαλιέμαι σε γενικές γραμμές. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό, και αφού δεν άλλαξε τίποτα όσο αφορά την διάθεση και την συμμετοχή της, , η στύση μου άρχισε να παίρνει την κατιούσα.
Της ζήτησα στοματικό για να σώσω την παρτίδα, δεν αρνήθηκε και κατά την διάρκεια, μου πρότεινε εάν θέλω να τελειώσω στο στήθος της. Δέχτηκα ευχαρίστως την προσφορά της, έβγαλε το προφυλακτικό και με έντονη χειρομάλαξη ήρθε έτσι το τέλος.
Έφερε χαρτί. με σκούπισε, μετά σκουπίστηκε, ελάχιστες κουβέντες, πηρέ τα εσώρουχα της και έφυγε.

Μαζί μου τουλάχιστον η Βίκυ δεν ήταν η επαγγελματίας που με την απόδοση της θα κερδίσει τον «πρωτοεμφανιζόμενο» πελάτη. Όμορφη γυναίκα, αλλά διαδικαστική, τυπική, μηχανική, προσπάθησε τεχνηέντως να κρύψει την βιασύνη της κάτι που έμπειρους σαν εμένα (χωρίς ίχνος έπαρσης και εγωισμού) δεν καταφέρνει να πείσει. Μπορεί στους τακτικούς ή σταθερούς πελάτες της να είναι πολύ πιο αποδοτική, όμως εμένα μου προσέφερε μια συνεδρία από την οποία δεν θα έχω πολλά να θυμάμαι, παρά μόνο την πολυτέλεια του δωματίου, κάτι που σαφώς δεν είναι αρκετό για να με κάνει να την ξαναεπισκευτώ.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βίκυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού