Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824392
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας πια περάσει απο πολλούς ανάλογους χώρους στη μακρόχρονη πορεία μου και έχοντας συνευρεθεί με αρκετές κοπέλες μπορώ να πω με σιγουριά ότι λίγες κοπέλες (ίσως στα δάκτυλα του ενός χεριού) άφησαν επάνω μου το αποτύπωμά τους τόσο ανεξίτηλο. Μία από αυτές είναι η Πωλίνα.
Δεν θα αναφερθώ ουτε στη ποιότητα του Studio , ούτε στη σοβαρότητα και στον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο πελάτης στο Φ104. Όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν θα αναφερθώ στις υπηρεσίες ούτε φυσικά στις λεπτομέρειες του "αγώνα" .
Καλοπροαίρετα θα τολμήσω να απευθυνθώ στα νέα παιδιά που ξεκινούν αυτό το τολμηρό αυτό ταξίδι στα σπίτια της ηδονής.
Όταν μια κοπέλα στο τέλος της συνεύρεσης σε κοιτά βαθιά στα μάτια, ανασάνει στο ρυθμό της αναπνοής σου, νιώθεις τη καρδιά της να χτυπά στο ρυθμό της δικής σου, σ’ αγκαλιάζει σφιχτά, περνά το χάδι της με μια αίσθηση ανατριχίλας και σε αποχαιρετά μ’ ένα αναστεναγμό, πρέπει να ξέρεις αυτή η κοπέλα τελικά σου έδωσε κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις πληρώσει. Σου έδωσε ένα κομμάτι από τη ψυχή της.
Εύχομαι πραγματικά σε κάποια από τις στάσεις της πορείας σας να νοιώσετε ότι σταματά ο χρόνος και να μπορέσετε να αποτιμήσετε το «ταξίδι» .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
47
Likes:
40
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2014
Την τελευταία παράγραφο θα τη ζήλευε κ ο Paulo Coelho..
Ένα ρίγος συγκίνησης διαπέρασε το κορμί μου διαβάζοντάς την κ ένα δάκρυ σαν δροσοσταλίδα κύλησε στο ροδαλό μου μάγουλο..Μαλακία
14 Απριλίου, 2014
ναι ρε παικτη, έτσι είναι. Μερικές και σπάνια!
Αλλά υπάρχει.
14 Απριλίου, 2014
ειτε εσυ κοιμάσαι τον υπνο του δικαιου.... αλλες δυο τετοιες επισκεψεις και η κοπελα θα σε ζητησει σε γαμο.
14 Απριλίου, 2014
Το εχετε καψει ορισμενοι. Συμβουλη στους νεους. Οι πουτανες μαγκες ειναι πουτανες. Γαματε, χυνετε, και τις ξαναπληρωνετε οταν ξαναεχετε καυλες. Ανατριχιλες και αναστεναγμους βρειτε μια γκομενιτσα να πατε και διακοπες μαζι στο νησι και να ζησετε αυτην την ωραια "αλλη φαση". Οχι ομως με την τανα που 10 λεπα πριν απο σενα ο αλλος της ειχε κανει τον κολο πηγαδι.
15 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έχεις δίκιο , όταν μεγαλώσεις θα σου μείνει στο μυαλό η χοντρή ΄γερμανίδα που πήδηξες στην Τζιά, παρά η μουνάρα του μπουρδέλου που αναστέναζε.
26 Απριλίου, 2014
Ανασένετε για ολίγα δευτερόλεπτα στην ίδια ένταση...σε αγγίζει τρυφερά..σου λέει καληνύχτα γλυκά και μπαίνει στο επόμενο δώμα για γλυφοκωλάδαΜαλακία
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6