Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 308618
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ημερομηνία πρόσφατη αλλά ενδεικτική.

Σαββατόβραδο και κατευθυνόμενος σπίτι μετά από έξοδο, σκέφτηκα να περάσω από το ίδρυμα της οδού Κατεχάκη να δω τι παίζει.

Παρκάρω εύκολα καθότι περασμένη ώρα και φτάνω στην πόρτα όπου με υποδέχεται η τσατσά. Με ενημερώνει ότι βάρδια έχουν η Άντρεα και η Ινγκριτ, επιλέγω την Άντρεα, πληρώνω το παράβολο των 50 ευρώ και εισέρχομαι στο δωμάτιο που μου υποδεικνύει η τσατσά.

Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή σκάει μύτη η Άντρεα με χαμόγελο, κάτι που πάντα μ'αρέσει στις κοπέλες, ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου λέει ένα μόνο πράγμα θέλω από σένα " μην με δαγκώσεις"... οκ της λέω εύκολο...

Ξεκινάμε με προκαταρκτικά όπου μου φέρνει το υπέροχο στήθος της κοντά στο πρόσωπο.. δεν χάνω την ευκαρία και αρχίζω να το περιποιούμαι.. φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος από μέρους της και κατεβαίνει στην επίμαχη περιοχή.. μου φοράει λάστιχο και ξεκινάει το στοματικό το οποίο δεν ήταν καθόλου άσχημο..

Στα του κυρίως αγώνα τώρα.. της λέω να έρθει από πάνω για να μπορώ να βλέπω το στήθος της.. παραμονή σε αυτή την στάση γύρω στο 1 λεπτό και δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, απλώς κουνιόταν πάνω στον π.... μου..

Αλλάζω στάση με την Άντρεα στα 4 όπου είχε καλό ρυθμό, αληθοφανή βογγητά όταν χρειαζόταν, όχι τα ψεύτικα που κάνουν άλλες..., και κάπως έτσι ήρθε το τέλος με θέα τα υπέροχα οπίσθια της Άντρεα.

Συμπερασματικά, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ότι η Άντρεα είναι μια σωστή επαγγελματίας του χώρου, φιλότιμη, χαμογελαστή και ξέρει την δουλειά της. Θα την ξαναπροτιμούσα αν την πετύχαινα... Για όσους θέλουν να περάσουν καλά κ να μην κλαίνε τα ευρώ τους η Άντρεα συνίσταται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2014
H βαθμολογια ειναι αναντιστοιχη της κριτικηςΧμμμ;. Περασες καλα αλλα η βαθμολογια στη συμμετοχη και στη σχεση αποδοσης τιμης ειναι χαμηλες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1