Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 89 10
Κασσάνδρας 8Γ
Hot
Sex Studio
180431
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χτεσινη επισκεψη στο Κασσανδρας 8Γ μαζι με τον κολλητο μου.Φτανουμε στο studio γυρω στις 10.2 κοπελες εργαζονταν η Μαρινα και η Αλεξανδρα.Φτανουμε και μας υποδεχεται ο κυριος ο οποιος ηταν υποδοχη.Βγαινει η Αλεξανδρα και μας υποδεχεται χαμογελαστη και ΟΛΟΓΥΜΝΗ.Πραγματικο σοκ.Μου λεει οτι ημουν ακριβης στο ραντεβου μας αφου της ειχα πει οτι θα εφτανα κατα τις 10 και 10 εφτασα.Κατσαμε για λιγο στο σαλονι και οι 3 και τα ειπαμε σε φιλικο τονο.Να πω σε αυτο το σημειο οτι οι φωτογραφιες την αδικουν.Ειναι ΠΟΛΥ ομορφοτερη απο κοντα απο οτι στις φωτο.Και εχει πολυ ωραιο σωμα.Αποφασιζει τελικα ο φιλος μου να περασει ενω εγω εκατσα στο σαλονι.Με κερασε ο ευγενεστατος κυριος και κοκα κολα οση ωρα περιμενα τον φιλο μου να τελειωσει τον αγωνα που εδινε με την Αλεξανδρα ενω τα ειπαμε και για λιγο.Να πω οτι η Μαρινα ειχε μεγαλο προγραμμα αυταρχικο και αργησε πολυ.Αφου τελειωσε ο φιλος μου και βγηκε απο το δωματιο κατακοκκινος(χιχιχιχι)και λογω του αγωνα αλλα και λογω του air condition οπως μου ανεφερε ηπιε το νερακι του και αποχωρησαμε για λιγο απο το μαγαζι.Επιστροφη μετα απο λιγο παλι στο μαγαζι και πληρωνω για να περασω και εγω με την Αλεξανδρα.Να πω πως αυτη θα ηταν η δευτερη φορα που θα περναγα μαζι της αφου την πρωτη φορα ειχα περασει μαζι της τον Οκτωβριο του 2012 οταν εργαζοταν ακομα στο 104.Αφου αλλαξαν τα σεντονια στο δωματιο μπαινω,ξεντυνομαι,κανω το ντουζακι μου και περιμενω το μωρο.Μετα απο λιγο ερχεται ξαπλωνει μπρουμυτα και αρχιζουμε την κουβεντουλα.Αφου τα ειπαμε μου αφαιρει το μποξερακι,ερχεται πανω μου και αρχιζουμε και φιλιομαστε στο στομα ποτε κανονικα φιλια και ποτε γλωσσοφιλα.Υστερα φιλια στο λαιμο εκατερωθεν και υστερα με εγλυψε στο στηθος και στη κοιλια.Μετα κατεβηκε κατω και περιποιηθηκε τα @@κια.Υστερα αρχιζω και της γλυφω τα βυζια και μετα παλι φιλια στο στομα.Την γυριζω ανασκελα και αρχιζουμε παλι να φιλιομαστε ενω ταυτοχρονα της ετριβα το γατακι της.Μετα παλι της εγλυψα τα βυζια ενω συνεχιζα να την τριβω στην επιμαχη περιοχη.Υστερα λιγο ισπανικο,και κατοπιν περασμα προφυλακτικου.Φοβερη πιπα με ρυθμο και εναλλαγες στο ρυθμο.Ξεκινημα στο σεξ με ιεραποστολικο με τα ποδια της ποτε ανοιχτα και ποτε στη μεση μου ενω τα φιλια στο στομα και στο λαιμο επεφταν βροχη.Υστερα την παιρνω και την γυριζω σε cow girl.Φιλια παλι συνεχεια και με το μωρο ποτε να πηγαινει αργα και ποτε γρηγορα.Μιλαμε το βλεμμα της και οι ματαρες της ειναι το κατι αλλο.Πραγματικα λιωνεις.Υστερα την σηκωνω και την στηνω ορθια μπροστα στον καθρεφτη με γυρισμενη την πλατη της και εγω απο πισω.Στην αρχη ειχε το ενα της ποδι σηκωμενο και το ακουμπαγε στο κομοδινο μετα ηταν τελειως στημενη.Σε εκεινο το σημειο πεσαν πολλα σκαμπιλακια στο κωλαρακι της με το μωρο να βογγαει ενω καποιες στιγμες φιλιομασταν.Επιστροφη μετα στο κρεβατι μιας και κουραστηκαμε στα ορθια για νεο στοματικο.Υστερα το μωρο ξαπλωνει ανασκελα και βαζει το ενα της ποδαρακι στον ωμο μου.Ξεκινω παλι σε αργο ρυθμο και υστερα πιο γρηγορα μεχρι που τελειωσα ενω οταν τελειωνα με πιεζε με τα χερια της προς τα μεσα της για να με στραγγιξει τελειως.Υστερα παλι κουβεντα για διαφορα θεματα και μετα αφου με φιλησε στο στομα αποχωρησε απο το δωματιο.Κανω το ντουζακι μου,ντυνομαι και βγαινω απο το δωματιο οπου βρηκα τον φιλο μου να καθεται στο σαλονι και να μιλαει με την Αλεξανδρα.Στο μεταξυ ειχε τελειωσει και η Μαρινα το προγραμμα της οποτε την ειδαμε και αυτην και τα ειπαμε για λιγο.Μετα αποχωρησαμε απο το στουντιο εμφανεστατα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενοι για την επιλογη μας.Εν κατακλειδι ηταν μια ΦΟΒΕΡΗ εμπειρια και φυσικα θα ξαναπαω αυτη την φορα σε αλλο προγραμμα αφου το μωρο ειναι για πολυ γλυψιμο.
υ.γ να πω οτι θα εβαζα σε ολα 10 αλλα λογω οτι το συστημα δεν με αφηνει εβαλα τις υψηλοτερες βαθμολογιες που μπουρουσα να βαλω
υ.γ να πω οτι θα εβαζα σε ολα 10 αλλα λογω οτι το συστημα δεν με αφηνει εβαλα τις υψηλοτερες βαθμολογιες που μπουρουσα να βαλω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Το ίδιο έγινε και την περασμένη εβδομάδα που την ξαναπήρα. Το τελευταίο διάστημα όλες οι κοπέλες του συγκεκριμένου studio εμφανίζονται ολόγυμνες στο σαλόνι, ένας τρόπος για να σε «ταρακουνήσουν» και να περάσεις μέσα, κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ.