Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493091
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όσοι παρακολουθούν τις ταινίες της ΣΙΡΙΝΑ σίγουρα θα γνωρίζουν την Σύλβια, την πρωταγωνίστρια της σχετικά πρόσφατης ταινίας, που υποδύεται την γυναίκα του υπουργού που ο αγανακτισμένος λαός ξεσκίζει για να εκδικηθεί το «σύστημα»..........
Μια εντυπωσιακή γυναίκα ομολογουμένως. Γύρω στα 30, ψηλή μελαχρινή, ίσια μακριά μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, φυσικό στήθος. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, χυτά πόδια, βλέμμα έμπειρης γυναίκας. Επιλογή προγράμματος με 69 στα 70 ευρώ και είσοδος στο δωμάτιο.

Δεν είχα τελειώσει ακόμα το στέγνωμα μου, όταν μπήκε στο δωμάτιο. Στα όρθια μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και πήγαμε στο κρεβάτι. Ξάπλωσε ανάσκελα, έβγαλε τα μαύρα εσώρουχα της και ξεκίνησε να με φιλάει τρυφερά στο λαιμό και τις θηλές μου.
Έφερε το στήθος της στο στόμα μου, έγινε το σχετικό πιπίλισμα, με ταυτόχρονα χάδια από πλευράς μου στο υπόλοιπο σώμα της. Εντύπωση μου έκανε που μου απώθησε διακριτικά το χέρι μου όταν προσπάθησα να χαϊδέψω τις γάμπες της.

Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα να την περιποιούμαι στο στήθος, το λαιμό, την κοιλιά της. Μετά από λίγο ξεκίνησα το στοματικό μου, το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει. Διακριτικά βογγητά και αναστεναγμοί, παιχνίδια με το στήθος της, μάτια ερμητικά κλειστά. Αρκετή ώρα καταναλώσαμε έτσι, μέχρι την σειρά του δικού της στοματικού.

Ένα στοματικό που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, θεωρώντας πως είναι μια γυναίκα με πείρα, χρησιμοποιώντας αρκετό χέρι, βαθύ κατά διαστήματα, με παιχνίδια της γλώσσας σε όλο το μόριο, χτυπήματα στο στόμα και τα μάγουλα της, καραμέλωμα στα @@κια, για πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα.
Με δική της πρωτοβουλία με cow girl ξεκινήσαμε το sex, με καλή συμμέτοχη από πλευράς της, σωστές θέσεις του σώματος με ταυτόχρονα χάδια και από τις δυο πλευρές. Συνέχεια με ιεραποστολικό, που οι εκφράσεις της μου άρεσαν αρκετά, για να μας βρει έτσι το τέλος.
Πολύ λίγες κουβέντες, φόρεσε το εσώρουχο της, πεταχτό φιλάκι στα χείλη και

Μια εμπειρία που χωρίς να είναι κακή, μου άφησε κάποια κενά. Δεν δημιουργήθηκε καμία οικειότητα και χημεία μεταξύ μας, κάτι που γίνεται αυθόρμητα και όχι κατόπιν παραγγελίας και αυτό δεν μπορώ να της το "χρεώσω". Μου φάνηκε αρκετά επαγγελματίας, διαδικαστική και τυπική. Περίμενα κάτι παραπάνω από αυτήν, βασιζόμενος στην «δεδομένη» εμπειρία της, κάτι το οποίο όμως δεν εισέπραξα χωρίς, επαναλαμβάνω, να ήταν κακή, η «ξεπέτα». Εννοείται βέβαια ότι δεν περίμενα sex ανάλογο με αυτό των ταινιών της, αλλά κάτι καλύτερο όμως, θα μπορούσε να μου προσφέρει. Ίσως να είμαι και εγώ απαιτητικός και να είχα μεγάλες προσδοκίες.....

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σύλβια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού