Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108153
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χρωστουμενη κριτικη απο 28/3.
Την Στεφη την ειχα δει πολλες φορες σε τσαρκες αλλα δεν περνουσα λογω γενικα αρνητικων σχολιων.Αυτη τη φορα ομως ειχε ερθει η ωρα της.
Απο μακρυα φαινεται μικρη σχετικα αλλα απο κοντα μιλφιζει,εχει ομορφο προσωπο,μακρυα ισια ξανθα μαλλια,πολυ καλο φυσικο στηθος και κωλαρα στα 4(απο μακρυα φαινεται λιγο πλακε).Εδωσα το 30αρι στην θρυλικη τσατσα που δουλευε παλιοτερα με την Εφη και εκανε παρουσιαση διδακτορικου,την τρολαρα και λιγο για να πει καμμια ατακα,ενταξει καλα ητανε.
Μπαινω στο δωματιο και αφου ξεντυθηκα αραξα στο κρεββατι,απεναντι μου στο καταπληκτικο σκηνικο που δημιουργουνε οι καθρεπτες ο window to viewport transformation ακομα εκτελειται απο εκεινο το βραδυ που ειχα καρφωσει την Τανια.
Ερχεται η Στεφη χαρουμενη πεταει τσοκαρα κλπ και αραζει κι αυτη διπλα μου σε μια αισθησιακη σταση.Εκανε μερικα χαδακια και ταυτοχρονα μου επαιζε το εργαλειο,μου ειχε φερει και το στηθος της κοντα το οποιο αφου καταχουφτωσα το γευτηκα και σαν μωρο πεινασμενο για γαλαΓλώσσα
Περασμα καποτας και ξεκινημα,δεν το εχει και πολυ,τον επαιρνε λιγο μεσα χωρις προσπαθειες για deep αλλα τουλαχιστον δεν εβαζε δοντι.Της τραβηξα το χερι για να μη μου τον παιζει και καπως η φαση καλυτερευσε.
Πρωτη σταση στο πλαι να βλεπω το εργαλειο να καρφωνεται στο μουνακι της,συμμετειχε πολυ καλα με διαφορες κινησεις των ποδιων της,μετα την γυρναω σε ξαπλωτο πισοκωλο για να θαυμασω την κωλαρα της οπου τον τουρλωσε καλα και την κατακαρφωσα.Τελειωμα στα 4 μετα απο κανα λιγο.
Γενικα μια καλη περιπτωση,δε βαζει φωτιες στο δωματιο αλλα κατευθυνεται πληρως στο τι θελεις κλπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Στέφη
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού