Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 36 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Παρασκευή ξημερώματα και ακριβώς απέναντι από το 30(studio romantic) βγαίναν από τα μπουζούκια της Πύλης Αξιού σωρηδόν οι ελλεηνίδες και οι "δεν πάω με πουτάνες" Μαλακία Απτόητος εισέρχομαι φυσιολογικά στον οίκο.

Την κοπέλα την είχα ξαναδεί δυο μέρες νωρίτερα όπου η τσατσά που είχε βάρδια εκείνη τη νύχτα με είχε ενημερώσει από μόνη της πως κάνει cif στο πρόγραμμα των 40 ευρώ.Και τις δύο φορές σαλοναρίστηκε από 5 μέτρα απόσταση,δε με είχε βάλει σε υποψίες,καλά να πάθω Κεφάλι σε τοίχο!

Ρωτάω για εκατομυριοστή φορά την αλλοδαπή τσατσά αν θα τα πάρει σίγουρα στη μάπα η κοπέλα και με διαβεβαίωσε,οκ την κούρασα κάπως αλλά δεν πέρασα μέσα και για κανέναν άλλο λόγο.Περνάμε από τα δωμάτια,με ρωτάει θες εδώ ή στο δίπλα?Α θα σε βάλω στο πρώτο,είναι πιο καλό.Μάλλον με τρολλάριζε η τύπισσα γιατί θα τις αναλύσω και αργότερα τις Θυμός του δωματίου που με έβαλε.

Δίνω το πενηντάρικο στη τσατσά,φεύγει και τη περιμένω να μου φέρει τα ρέστα.Τελικά δεν ήρθε ποτέ,μπήκε η κοπέλα με το δεκάρικο στο χέρι.
Με ρωτάει,40?Απαντώ θετικά.Της τονίζω -με χειρονομίες μιας και αγγλικά γιοκ- και αυτηνής πως θα τα πάρει στο πρόσωπο,δεν ήμουν και απόλυτα σίγουρος πως κατάλαβε 100%,τελοσπάντων.

Το δωμάτιο δεν είχε ντουζιέρα,μόλις ένας νιπτήρας,που δε μου ζήτησε να πλυθώ κιόλας η τύπισσα..όχι πως πλύθηκε αυτή αλλά λέμε τώρα.
Καλόγερος να κρεμάσω τα ρούχα μου δεν υπήρχε,τα έβγαλα και τα άπλωσα πάνω σε ένα σύνθετο που είχε.Τέλεια.
Βγάζει τα τακούνια της και ξαφνικά έρχεται μια βρωμοποδαρίλα συνδυασμού κέντρου στρατού με αποδυτήρια γυμναστηρίου Money Mouth
Μιλάμε προσπαθούσα να μη κάνει μορφασμούς η φάτσα μου λόγω της μπόχας για τα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα.Μετά συνήθισα.
Πολύ ρομαντικές στιγμές επομένως στο "Studio Romantic",μήπως να το αλλάζανε σε "στούντιο βρωμάντικ" καλύτερα; Χμμμ;

Η Τζώρτζια-όπως θέλει να τη φωνάζουνε-είναι η περίπτωση που λέμε "she's good from far,but she's far from good".
Στα 22-23,αδύνατη μελαχρινή Ρουμάνα,καρέ μαύρο μαλλί,μαύρες ρώγες,το πιό πεσμένο στήθος που έχω δει ποτέ μου σε κοπέλα κάτω των 30,ψιλοάκωλη,γενικά χαλαρή.

Ξεκινά την πίπα ωραία και καλά με πιπιλίσματα,κοπανήματα γλώσσας,περιποίηση και στα μπαλάκια,σκέφτομαι ωραία,η γνωστή σε όλους ρουμάνικη σχολή.Αφού μου τον έκανε κάγκελο είδα πως άρχισε να βάζει χέρι,της το απομακρύνω,πάω να της μιλήσω και μου λέει πως δεν καταλαβαίνει..πφφ Κεφάλι σε τοίχο! Βάζω κάπως το δικό μου χέρι χαμηλά στο πούτσο μου έτσι ώστε να της είναι άβολο να το δουλεύει κ αυτή με το χέρι.Καλή πατέντα λέμε Μεγάλο χαμόγελο χαχαχα έλεος.

Της δείχνω το προφυλακτικό στο κομοδίνο,σταματά την πίπα,το παίρνει και το εφαρμόζει με απειρία.Την ξαπλώνω κάτω και αρχίζω το κοπάνημα.
Το κρεβάτι απαράδεκτο,έτοιμο να διαλυθεί,να κάνει σαν κουδουνίστρα,ένας θόρυβος μαρτύριο λέμε,μετά από σχεδόν ούτε ένα λεπτό με έπιασε νευρικό γέλιο και κατά συνέχεια και την ίδια την τύπισσα,λέω άντε να το τελειώνουμε,μας τρόλλαρε καλά η τσατσά Μεγάλο χαμόγελο

Αφού γονάτισε στο πάτωμα,έτοιμη να τα πάρει,μου έπαιζε τα αρχίδια όσο εγώ φόρτωνα.Μετά από 2 μέρες που είχα να ξεφορτώσω,το πρόσωπό της γέμισε με σπέρμα απ'άκρη ως άκρη Μεγάλο χαμόγελο Απλώνει τα χέρια της σα να ζητάει βοήθεια,της δίνω το χαρτί,τη βοηθάω και λίγο,άντε εντάξει αφού δεν γκρίνιαξε ή στράβωσε καθόλου.

Αποχωρώντας από το δωμάτιο καθώς χαιρέτησα την τσατσά-της είπα και για το απαράδεκτο κρεβάτι που θέλει αλλαγή- με ρώτησε άν μου έδωσε τα ρέστα η κοπέλα.Δηλαδή μιλάμε για πλήρη συννενόηση και εμπιστοσύνη μεταξύ τους Σπασίκλας
Το κορυφαίο όμως το είπε όταν έφευγα Γλώσσα

"Αν θες στείλε μας και μερικούς φίλους σου να περάσουν κι αυτοί καλά!"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζώρτζια
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
11 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
228
Likes:
18.773
Πόντοι:
35.668
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John.Greek, topscorer, callahan και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2014
Αφου πιτσιλισες τυπε χαλαλι η ποδαριλα Χαμόγελο .
τουλαχιστον επρεπε να της πεις να πλενει τα ποδια της τις αλλες φορες
08 Απριλίου, 2014
Απο τις κορυφαίες cult συνευρέσεις! Ωραία περιγραφή!
lsh
lsh
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2