Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 249 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τρίτη μου φορά με την Αφροδίτη και παρότι δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούργιο, ένιωσα την ανάγκη να γράψω δυο λόγια, γιατί πρέπει να ενημερώνουμε και για τις κακοτοπιές αλλά και για τις φορές που άξιζε τον κόπο η κατάθεση του οβολού μας.
Η Αφροδίτη είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε κοπέλα του επαγγέλματος. Για γούστα μόνο με φοβερή ενέργεια και ένταση κι όχι για αγαπούλες και συζητήσεις. Αυτά πρέπει να τα βρίσκουμε αλλού στην ζωή μας, στις ελάχιστες αξιόλογες γυναίκες που υπάρχουν και να μένουμε μαζί τους. Με τις εκδιδόμενες πρέπει να μπορούμε όμως να βγάζουμε την κάβλα και το απωθημένο μας, να ικανοποιούμε την ηδονή μας. Γι' αυτό το πράγμα, η Αφροδίτη είναι κορυφαία στον χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
36
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2014
'' Αυτά πρέπει να τα βρίσκουμε αλλού στην ζωή μας, στις ελάχιστες αξιόλογες γυναίκες που υπάρχουν και να μένουμε μαζί τους. Με τις εκδιδόμενες πρέπει να μπορούμε όμως να βγάζουμε την κάβλα και το απωθημένο μας, να ικανοποιούμε την ηδονή μας.''

παίκτη τα είπες Ο Λ Α !!!

έτσι είναι και συμφωνώ με 1000+
23 Μαρτίου, 2014
ετσι φιλε σωστος η Αφροδιτη ειναι ακριβος οτι πρεπει!!!!
03 Απριλίου, 2014
Διαβασα προ καιρου τις διθυραμβικες κριτικες σας και πηγα να τη δω. Μου φανηκε πολυ ασχημη. Δεν αμφισβητω οσα λετε περι των επιδοσεων της αλλα πιστευω οτι υπαρχουν αλλες που προσφερουν το ιδιο και ειναι πιο εμφανισιμες
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3