Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111234
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όταν ο Piatsas κάνει ανακάλυψη... κάνει super ανακάλυψη. Έτσι λοιπόν μετά από τα καλά σχόλια που άκουσα, πήγαμε με τον Makis1985 για επιτόπου αυτοψία. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στα ενδότερα αυτού του στούντιο. Ο χώρος μέτριος, είναι στην ουσία σπίτι και όχι στούντιο με την έννοια που ξέρουμε. Δηλαδή, σαλόνι, κουζίνα 2 δωμάτια και κοινόχρηστο μπάνιο.

Η υπηρεσία μας παρουσίασε την Αλίσια, η οποία είναι όπως ακριβώς στις φώτο που βλέπετε, ωραίο κορμί, μικρό στήθος 2άρι φτιαγμένο αλλά με ωραία αφή, πρώην χορεύτρια από ότι μου είπε σε στριπτιτζάδικα. Ασιατικά χαρακτηριστικά, εμένα μου θύμισε αρκετά την Χριστίνα την καζακστανή από Φυλής, αλλά σε πιο όμορφη έκδοση. Τώρα ανάλογα με τα γούστα του καθένα.

Είπα να περάσω πρώτος στο δωμάτιο και έπειτα να δώσω τις πληροφορίες στον Μάκη. Μικρό δωμάτιο με σφραγισμένη πετσέτα όμως, επέλεξα να κάνω το ντουζάκι μου στο κοινόχρηστο μπάνιο. Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα, συστηθήκαμε, μου είπε ότι είναι λίγες μέρες στη δουλειά. Άρχισε να χορεύει προκλητικά μπροστά μου, να λικνίζεται με αργούς ρυθμούς και να μου τρίβεται. Ήμουν ήδη τούρμπο. Τα πρώτα φιλιά πέσανε, με ξάπλωσε στο κρεββάτι, κάτι σαν ισπανική προσπάθησε να κάνει, μικρή σημασία εχει. Έφτασε χαμηλά, τον έπιασε και άρχισε να μου τον παίζει περίτεχνα, και ασχολήθηκε και με τα @@. Πέρασμα προφυλακτικού, ωραία πίπα που θέλει λίγο βελτίωση, βαθειά, αργή. Γύρισε και σε ωραία θέση, και πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνί της.

Ξεκίνημα με εκείνη από πάνω, αρκετά στενή, ζορίστικε να μπει μέσα, δεν χρησιμοποίησε λιπαντικό καθόλου. Φοβερά κουνήματα λες και χόρευε, έδειχνε να το απολαμβάνει. Όπως είναι και μικροκαμωμένη και μανιτζέβελη, την έκανα ότι ήθελα. Γύρισμα μπροστά. τα πόδια της άνετα τα άνοιγε σε ευθεία, Μπήκα μέσα της πάλι με το μαλακό, με παρότρυνε για πιο γρήγορα. Ομολογώ ότι ήθελα να την χύσω εκεί κοιτώντας το προσωπάκι της. Αλλά την γύρισα στα 4. Φοβερό στήσιμο, με σπάσιμο της μέσης και τα δύο μισοφέγγαρα κωλομέρια της να τα ανοίγει για να μπω μέσα. Σφυροκόπησα όσο μπορούσα ενώ εκείνη είχε πιάσει το δάχτυλό μου στο στόμα της. Φυσικά κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Σηκώθηκα έστειλα σήμα στον Μάκη όλα οκ, και πέρασε και εκείνος.

Γενικά τώρα, μια κοπέλα πολύ όμορφη με όρεξη για δουλειά, χαμογελαστή, υπομονετική, θεωρώ ότι μπορεί να μετατραπεί και σε gfe και σε pse. Εμένα μου έδειξε στοιχεία και από τα δύο. Μια συνεύρεση που σίγουρα θα επαναληφθεί σε λίγο καιρό για να διαπιστώσω τυχόν αλλαγές. Εγώ πέρασα πολύ ωραία και σε συνδυασμό με τα 40€ είναι vfm.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.772
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2014
αυτα ειναι ηδη μετα απο αυτες τις περιγραφες και τις φωτο που ειδα ψηνομαι σοβαρα να δοκιμασω αυτο το γκομενακι θα απεχω λιγο απο φυλης και περιξ για να παω εκει+1
20 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

νομίζω δεν θα χάσεις, περιμένουμε την ενημέρωση σου Μεγάλο χαμόγελο
21 Μαρτίου, 2014
Αρχηγε κλαιω με τον τιτλο!!!
+1 απο μενα. Ενημερωθηκα πληρως!
21 Μαρτίου, 2014
Εσύ φταις που δεν πέρασα μαζί της και γώ...με "ψάρωσες" με το ύφος σου όπως βγήκες από το δωμάτιο....άλλη φορά να είσαι πιο ξεκάθαρος...και όχι να περιμένω την κριτική σου και μετά έγω να κάθομαι να Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
21 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μάλλον σε λάθος κριτική έγραψες το σχόλιο σου Λαγέ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5