Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824511
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η εμφάνιση της Βανέσα σε κεντρίζει από τη αρχή.Λεπτη,petit πιτσιρίκα με χαμόγελο και τατουάζ. Πρόγραμμα με 69 και μετά από συνεννόηση με την Άντζελα μισή ώρα για να έχουμε άνεση χρόνου.Η Κελλυ στην υποδοχή ευγενέστατη, κατατοπιστική και φυσικά πάντα με πολλή διάθεση και χιούμορ. Έρωτας Ποτάκι και συνοδεία στα νέα δωμάτια. Εδώ επιτρέψτε μου να δώσω τα εύσημα στη Άντζελα για τη δημιουργία του νέου χώρου.Το studio αναβαθμίστηκε σημαντικά με τα τρία νέα δωμάτια. Τζακούζι, μπάνιο φοβερή ατμόσφαιρα και φυσικά καθαριότητα που σπάνια βρίσκουμε στον ανταγωνισμό. Αξίζουν χίλια μπράβο σε τέτοιες προσπάθειες. Όποιος ζητάει πραγματικά να περάσει ποιοτικό χρόνο με υπηρεσίες εφάμιλλων του εξωτερικού ίσως θα πρέπει κάνει μια επίσκεψη στο 104.
Στα του αγώνα. Η επιλογή της μισής ώρας ήταν ιδανική. Ντουζακι μαζί με τη Βανέσα. Ο ένας να τρίβει τον άλλο κάτω από το ζεστό νερό, με τα χέρια της να αγγίζουν όλα εκείνα τα σημεία του σώματος που μπορεί να καβλωσει ο καθένας μας. Χωρίς το άγχος του χρόνου συνέχισε με χαλαρωτικό μασάζ (κατι που δεν το κατέχει αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας). Ερεθιστικά βογγητά στο αυτί και η γλώσσα τη να ταξιδεύει από το λοβό έως τις μπάλες. Πιπίλισμα και ρούφηγμα στα @@ παράλληλα με παίξιμο του πουτσου. Έντονη ανάγκη να τη γευτώ. Μου φοράει το λάστιχο γυρίζει 69 και αρχίζει η πίπα. Εδώ δυστυχώς αρχίζουν τα προβλήματα. Το μυαλό της Βανέσα ήταν σαν να ήταν κάπου αλλού. Επαγγελματικά μεν αλλά χωρίς το γνωστό της πάθος.Λόγω του πρόσφατου piercing στη κλειτορίδα της μας πήρε αρκετό χρόνο να συντονιστούν οι κινήσεις μας ώστε να νοιώθει σίγουρη ότι δεν θα πονέσει. Μοιραία το μυαλό της έφυγε από τη πίπα και φυσικά υπήρξαν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Άρχισα να χάνω την αρχική καυλα και λίγο ήθελε να χαθεί η παράσταση . Της ζητησα και τη πήρα ιεραποστολικα. Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν η ανάσα της έφτασε στη μύτη μου.Money Mouth Αλλαγή προφυλακτικού ξανά πίπα στο όρθιο αλλά η διείσδυση είχε γίνει πια ένα άπιαστο όνειρο. Τελείωμα με τη πίπα και ευγενική αποχώρηση. Εν κατακλείδι μια επαγγελματική συνεύρεση αλλά όχι στο επίπεδο που θα περίμενα.
Ας ελπίζουμε ότι ήταν μια κακή ημέρα που όλοι μας μπορεί να έχουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
47
Likes:
40
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2014
Και ποια ήταν η τιμή της "άνετης" μισής ώρας μαζί με το 69;

Επίσης, πόσος είναι ο κανονικός χρόνος που κρατάει ένα πρόγραμμα εκεί πέρα και όχι ο "άνετος";
19 Μαρτίου, 2014
φίλε τί εννοείς "Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν η ανάσα της έφτασε στη μύτη μου"; τσιγάρο ή δύσοσμη αναπνοή;
19 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η τιμή δεν αλλάζει για το μισάωρο. Με το μισάωρο πληρώνεις το αντίτιμο για το Πρόγραμμα που έχεις επιλέξει απλά υπάρχει πρόσθετη χρονική άνεση για socialize, μασάζ, ντουζακι με τη κοπέλα, η ότι άλλο συμφωνήσεις. Για το Πρόγραμμα με το 69 είναι 60ευρω. Ο κανονικός χρόνος είναι σίγουρα λιγότερος αφού η κοπέλα κάνει τις υπηρεσίες που έχεις πληρώσει και μόνο.
ελπίζω να κάλυψα.
19 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ένα συνονθύλευμα από άσχημες οσμές και λιγότερο από τσιγάρο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4