Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 116 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 442507
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άφιξη επί τούτου στο «απομακρυσμένο» Κηφισού 60 για την στενότερη γνωριμία με την Αντριάνα. Μια γυναίκα που οι φωτογραφίες της μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η πρώτη οπτική επαφή προ καιρού, άκρως θετική, όμως τα «ανάποδα» ωράρια εργασίας της και τα μαγαζιά στα οποία την βρίσκουμε δεν είχαν βοηθήσει για την πραγματοποίηση της συνεδρίας. Να αναφέρω σχετικά ότι δεν εργάζεται σε νυχτερινή βάρδια, κάτι που εμένα με εξυπηρετεί, και πως εκτός από το Κηφισού 60, εργάζεται και στο Κηφισού 30 και Αντιοχείας 64 με το ίδιο όνομα.

Μια ώριμη γυναίκα από την Βουλγαρία κατά δήλωση, καστανόξανθη με σγουρά μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Πρόσωπο απλό καθημερινό, χαμογελαστή με θετική αύρα. Στήθος εντυπωσιακό, φυσικό, αρκετά σφριγηλό. Σώμα χωρίς περιττά κιλά με τα απαραίτητα Love handles. Επιλογή απλού προγράμματος ( με την ευκαιρία να τονίσω ότι προσφέρει φουλ πρόγραμμα) και είσοδος στο δωμάτιο, για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ίδρυμα.
Ένα δωμάτιο αξιοπρεπές, μικρό σε τετραγωνικά, αλλά καθαρό, με ντουζιέρα, σφραγισμένες πετσέτες/παντόφλες και τα αναγκαία comfort υγιεινής.

Σε σωστό χρόνο έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο. Ξεκίνησε πολύ τρυφερά να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα χαμογελώντας και να δέχεται με ευχάριστη τα αντίστοιχα χάδια από πλευράς μου. Δεν είχε αντίρρηση στα πρώτα φιλάκια και γλειψίματα στον λαιμό και τα αυτιά της, για να συνεχίσω πιπιλίζοντας το στήθος της και την Αντριάνα να βαριανασαίνει και να βογγάει διακριτικά.
Ανάλογη περιποίηση και από πλευράς της για να καταλήξει στα @@κια και να τα καραμελώσει με πολύ καλή τεχνική. Και το στοματικό της που ακολούθησε ικανοποιητικό με ποικιλία, βαθύ ενίοτε, παιχνίδια με την γλώσσα, και συχνή απασχόληση με τα @@κια και πάλι. Η θέση του σώματος της τέτοια που ευνοούσε δακτυλοσκοπήσεις και χάδια στην κλειτορίδα της, κάτι το οποίο με προέτρεψε να κάνω με τον τρόπο της, παίρνοντας τα δάκτυλα μου στο στόμα της για να τα «υγράνει».

Καθίσαμε γονατιστοί αντικριστά στο κρεβάτι και «παίξαμε» λίγο ακόμα, για να την ξαπλώσω ανάσκελα και να την περιποιηθώ για κάποια λεπτά, μέχρι να ξεκινήσουμε το sex ιεραποστολικά για να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε με την Αντριάνα στα τέσσερα με σωστά στησίματα και καλή συμμετοχή γενικότερα.

Μετά το τέλος μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα. Της έκανε εντύπωση που ήμουν τόσο τρυφερός και περιποιητικός μαζί της, κάτι που όπως μου είπε σπάνια συναντάει. Με την ευκαιρία κάναμε ένα σχετικό διάλογο γα λίγα λεπτά μέχρι να αποχωρήσει, δίνοντάς μου ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

Χωρίς να πιάσουμε maximum ρυθμούς η Αντριάνα μου πρόσφερε μια αξιοπρεπή συνεδρία, μέσα σε λογικά πλαίσια, χωρίς ακρότητες και χωρίς να υπερβεί τα όρια. Είναι μια γυναίκα ιδανική για τους λάτρεις των milf, που με άφησε να καταλάβω κινείται σε ρυθμούς gfe, εκτιμάει την αντίστοιχη τρυφερότητα από τον παρτενέρ της και προσπαθεί για την ικανοποίηση του.
Είναι μια γυναίκα που οι έμπειροι συναγωνιστές δεν θα «απογειωθούν», όμως αξίζει να την έχουν στο «βιογραφικό τους», αντίθετα για τους νεώτερους στο σπορ, θεωρώ πως άλλες κοπέλες έχουν προτεραιότητα, όπως επίσης πως και οι λάτρεις των νεαρών μοντελέ κοριτσιών, δεν θα βρούν εδώ αυτό που θέλουν.....

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αντριάνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2014
σε γενικες γραμμες ειναι ευγενικη αλλα εχει πεσει πολυ σε υπηρεσιες αλλα και εμφανιση θα ελεγα σπασμενο προσωπο καποια παραπανω κιλα και πολυ αργη,νωχελικη σε βαθμο βαρεμαρας απο την πλευρα της. Εγω την γνωριζω εδω και τρια χρονια απο οταν δουλευε πειραιως193 την εχω παρει καποιες φορες αλλα με πτωτικη αποδοση δεν νομιζω να ξαναδοκιμασω ποτε μαζι της μονο αν την πετυχω φυλης η μεταξι ισως
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1