Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 177168
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη Μόνικα την γνωρίζω αρκετό καιρό από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα στούντιο.Θυμάμαι είχα περάσει μαζί της αρκετό καιρό πριν και από τότε δεν είχαμε συναντηθεί ξανά.
Αφορμή στη συνάντησή μας ήταν οι τσάρκες που κάνουμε με συναγωνιστές οι οποίες μου κίνησαν το ενδιαφέρον για μία "νέα" συνάντηση μαζί της...

Παρασκευή απόγευμα λοιπόν και κατευθύνθηκα προς την Κασσάνδρας.Παρκάρισμα εύκολο έξω ακριβώς από το στούντιο και είσοδος σε αυτό.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία η οποία μου παρουσίασε τη Μόνικα.Χωρίς να το σκεφτώ και μετά από μία σύντομη συζήτηση με τη Μόνικα κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο.Για όσους δεν γνωρίζουν τη Μόνικα πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,πλούσιο ενισχυμένο στήθος,όμορφο σώμα που θα ζήλευαν πολλές striper και έκφυλο πρόσωπο.Να τονίσω πως προσέχει αρκετά την εμφάνισή της και πάντα τα εσώρουχα που επιλέγει την κάνουν αρκετά sexy.
Αφού έκανα ένα ντουζάκι η Μόνικα ήρθε στο δωμάτιο,κάποιες κουβέντες στην αρχή και ξεκίνημα στα προκαταρκτικά.Πολύ καλά προκαταρκτικά με ισπανικό από το πλούσιο στήθος της και τριψίματα σώμα με σώμα.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό με ωραίες αργές κινήσεις και χωρίς χρήση χεριού.Αφού πέρασαν κάποια λεπτά με τη στοματική περιποίηση,έναρξη στο σεξ.
Πρώτη στάση με τη Μόνικα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό όπου είναι η καλύτερη στάση μαζί της...Αλλαγή και πάλι για λίγα λεπτά στα πλάγια και τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με πολύ καλή συμμετοχή από μέρους της αλλά και αληθοφανείς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος.

Κάθισε δίπλα μου για λίγο και μιλήσαμε σε φιλικό κλίμα χωρίς ίχνος βιασύνης.Μάζεψε τα εσώρουχά της και φού χαιρετηθήκαμε ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά μία άψογη συνεύρεση με τη Μόνικα.Είναι πολύ καλή επαγγελματίας και πιστεύω πως προσαρμόζεται με τον παρτενέρ της ανάλογα.

Αυτά για την συνάντησή μου με τη Μόνικα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού