Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Χριστινα την ειχα πετυχει σε τσαρκα προ 15 ημερων περιπου και απο τοτε γυρνουσε στο μυαλο μου.Το Σαββατο ειχε ερθει η ωρα της.Περιγραφη της εχει κανει ο συναγωνιστης ακριβως στην απο κατω κριτικη.Στα συν οτι το απλο ξεκιναει απο 25 ευρω και στην Χριστινα αλλα και στο αλλο κανονι την Μιρελα.Η τσατα γνωστη απο Φριξου κανει την γνωστη δυναμικη παρουσιαση της κοπελας και δινω το 25αρι.
Μπαινω στο δωματιο που θυμιζει παρατημενο αρχοντικο του 16ου αιωνα,o αναλογος καθρεφτης στο πλαι συμπληρωνει αυτο το cult σκηνικο.Πριν προλλαβω να ξεντυθω ερχεται το μωρο.
Βγαζει το σουτιεν και αποκαλυπτει τις βυζαρες της.Δεν ειναι κανονια αλλα σε πολυ καλο επιπεδο και φυσικα.Βγαζει το καποτιδιο και απο οτι καταλαβα θα το περνουσε αμεσως.Την σταματησα για να εχουμε και την οδηγησα σε προκαταρκτικη δραση,συμμετειχε πολυ καλα με φιλια κλπ.Μετα περασε την καποτα και αρχισε τσιμπουκι,αργα και σταθερα,τον επαιρνε ως τη μεση στο στομα της και δεν επιχειρησε deep.Παρολαυτα ηταν πολυ καλη και εφερε το επιθυμητο αποτελεσμα.
Πρωτη σταση αυτη απο κατω οπου συμμετειχε ικανοποιητικα με κινησεις και αναλογες πορνοφωνουλες.Μετα την εβαλα στο πισοκωλο για να βλεπω την κωλαρα της στον καθρεφτη και το τελος ηρθε με ξαπλωτο πισοκωλητο σε μια κατασταση Woodman like.Δε βιαστηκε να φυγει,καθησε λιγο τα ειπαμε οσο ηταν δυνατο να γινει συνεννοηση γιατι δε ξερει και πολλα ελληνικα,φιλακια και τελος.
Κρινεται ως αξιολογη περιπτωση κατι στο οποιο παιζει ρολο και το 25αρι βεβαια,ακομα ειναι λιγο απειρη αλλα δεχεται την καθοδηγηση.
Βγαινοντας ενα τσουρμο απο ελλεεινιδες μπροστα μου ετοιμες να μπουνε στον Σφακιανακη,τους ειπα ποσο ωραια περασα και τους εκανα προταση να δουλεψουν και αυτες σε καποιον απο τους οικους για να μπορουνε να αγοραζουνε τα μπουκαλια στα μπουζουκια πιο ευκολα.ΓλώσσαΔε φανηκε να τις επεισαΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2014
Χααχαχα....Ολα τα λεφτα ο επίλογος!!!!
Και τη Χριστίνα ομως, μαλλον πρεπει να τη δουμε Χαμόγελο
11 Μαρτίου, 2014
αν το έκανες όντως αυτό που γράφεις στο τέλος είσαι τιτανομέγιστος αρχηγός!
11 Μαρτίου, 2014
χαχαχαχαχαχχα
Παλι καλα που φιλοτιμηθηκαν να γυρισουν και
να ακουσουν τι ειχες να τις πεις... Μεγάλο χαμόγελο
Ωραιος φιλε...
12 Μαρτίου, 2014
Χαχαχαχα οντως το ειπα παιδια.Οταν βλεπω αυτο το υφακι χιλιων καρδιναλλιων και ταυτοχρονα πουτανιστικο ντυσιμο συνηθως επεμβαινω Γλώσσα
05 Ιουνίου, 2014
Φίλε για την Χριστίνα π γράφεις ήταν παλιά στο στούντιο Νικηφόρου Ουρανού 1Α?? Χμμμ;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5