Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 127 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 491666
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Απογευματάκι χτες μου ρθε όρεξη να αρμέξω tits2 και μην βρίσκοντας τίποτα νέο είπα να ξαναεπισκευτώ τη Ρομπέρτα στην Κηφισού 60.Την είχα ξανατιμήσει παλιότερα και δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος λόγω της ξενέρας που έβγαζε και της βιασύνης της.Αλλά ας όψονται οι βύζοι της και η έλλειψη άλλων.

Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο και ξεκινάει μια πίπα με 200 χλμ/ώρα.Δεν πρόλαβαν να περάσουν 20 δεύτερα και μου φοράει την καπότα.Πρώτο φάουλ.Ανέβα από πάνω για να βλέπω τις βυζάρες σου λέω.'Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα;' ήταν η απαντηση.Δεύτερο φάουλ.Ξεκινάμε με γρήγορο βοϊδοκόριτσο,κατόπιν ιεραποστολική η οποία δεν κράτησε πολύ λόγω μεγάλης καύλας .Πριν επέλθει λοιπόν το μοιραίο τραβιέμαι σφίγγομαι για να μην γίνει εκτόξευση τόσο γρήγορα και της λέω γύρνα πισωκολλητό για να τελειώσω εκεί.Ξεκινάω να σπρώχνω αλλά λόγω του προηγούμενου σφιξήματος μου ...πέφτει το μηχάνημα.Το βγάζω έξω κοιτάω .Τίποτα .Ούτε άσφαιρα δεν είχαν φύγει.Τί έγινε λέει; Μου πεσε λέω.Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση με αφήνει σύξυλο κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι και αρχίζει να ντύνεται.Δεν θα συνεχίσουμε λίγο ,ψελλίζω από τη σύγχιση, για να χύσω;Αφού έχυσες λέει και εξαφανίζεται.Μάλλον το χύσι ήταν αόρατο.Πάρτα μαλάκα λέω ,για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η εμφάνιση είναι αντιστρόφως ανάλογη προς την απόδοση.

Όλη η συνάντηση διήρκεσε κάτι λιγότερο από 5 λεπτά.Ούτε σε μπουρδέλo να μουνα που εκεί λόγω περιοσμένου χρόνου θα το καταλάβαινα ότι δεν έχουν ώρα για δοκιμές.Αλλά εδώ μου κακοφάνηκε.Στούντιο είναι.50 έσκασα.Έστω μια μαλακία ,να τον έπαιζε λίγο. Στράφι το πενηντάρι. Banging Head Against a Wall Ρομπέρτα δεν ξαναπατάω.Η πρώτη φόλα της νέας χρονιάς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Ρομπέρτα
Β
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2014
Μάστορα...το δις εξαμαρτείν......Δεύτερη ευκαιρία στις καριόλες δεν δίνουμε !!
10 Μαρτίου, 2014
Κριμα για το χαμενο 50ευρω φιλε στο κηφισου60 συνηθως ετσι φερονται γενικα τα λεφτα μας δεν τα σεβονται πουθενα και εγω προσφατα που πηγα στο μαγαζι αυτο περιπου την ιδια αντιμετωπιση ειχα αντε λιγο καλιτερα απο την νωχελικη,νωθρη αντριαννα που στο παρελθον την ειχα επισκεφτει καποιες φορες αλλα τελος δεν εχει αλλη φορα μαυρο στα κωλομαγαζα+1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2