Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 356630
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στη Κατεχάκη μετά από ξύδια και νηκητήριο pokeraki σε σπίτι,οπότε είπα να τα δωρίσω κατευθείαν μιας και τα χα στην τσέπη μου. Η Μαρίνα μάγκες είναι μια κοπέλα με μακριά μαλλιά, μετρίου αναστήματος με ενα πανέμορφο τριγωνικό φυσικό βυζάκι, ένα κωλαράκι πολύ σωστό και ενα πολυ έκφυλο προσςπάκι. Πιπινάκι απο τα λίγα. Στα του δωματίου.

Καθώς έβλεπα την επιοικώς άθλια τσόντα που έπαιζε έσκασε η Μαρίνα κ έφτιαξε η φάση.Στήσιμο κατευθείαν στην πόρτα και χτύπημα το κώλι της μόνη της κατι που γούσταρα πολύ. Βουρ στο κρεβάτι και καραμέλωμα @@ με τη μια. Χαιδέματα, πεταχτα φιλια πολλα και γενικοτερα καμια αισθηση βιασυνης. Πραγματικά μαγκες νομιζω δν εχω ξαναπαει με γκομενα που γουσταρε τοσο πολυ το δαχτυλωμα.

Πιπα συμπα8ητικη,γαμήσι σπέσιαλ με πολυ καλη συμμετοχη σε πολλες στασεις. αν και μου εδωσε την εντυπωση οτι δν αντεχει το πολυ σφυροκωπημα. Η κοπελα παντως δειχνει να γουσταρει τη φαση και το ξεσκισμα. Εμενα παντως ετσι με προετρεπε (Μιλουσαμε ιταλικα ολη την Ωρα ξερω να μιλαω και μαλλον γουσταρε και αυτη που συννενοουμασταν ετσι επειδη απο ελληνικα δν το χει)

Αυτα μαγκες προτεινεται ανεπιφυλακτα για πιπινολατρες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Marina
Μέλος
Εγγραφή:
23 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού