Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 176858
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μόλις γύρισα από την εξόρμηση οπότε τα έχω φρέσκα.
Αν και στην αρχή πήγα στην αριστερή είσοδο γιατί εκεί έβλεπα να μπαίνει κόσμος, απογοητεύτηκα όταν άνοιξε την πόρτα ένας τυπάκος και μου λέει ότι στη βάρδια ήταν η Μαρίνα αλλά ήταν απασχολημένη και σαν να μην έφτανε αυτό, στο σαλόνι περίμεναν 3-4 μεσήλικες, καλοαναθρεμμένα παιδιά (δε θέλω να κρίνω τους συναγωνιστές αλλά ξενέρωσα στην ιδέα να περιμένω μετά απ'αυτούς).
Πάω δίπλα λοιπόν, νομίζω το ίδιο νούμερο αν και είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα μιας και ο χάρτης δεν είναι σωστός.

Anyway, στο διπλανό ήμουν ο μόνος και η τσατσά μου παρουσίασε τη Τζούλια η οποία έκανε τη φιγούρα της στο στύλο και η αλήθεια είναι ότι μ'έπεισε. Μου εξήγησε η "υπηρεσία" ότι το απλό είναι 40 ευρώ και στα 50 έχεις και στάση 69.
Σκάω το 50αρι και περιμένω στο δωμάτιο (καθαρό, με ντουζιέρα κτλ.)

Μετά από κάνα 5λεπτο σκάει το μωρό με καλή διάθεση, όρεξη και τσαχπινιά (όχι το μοντέλο αλλά αρκετά καυλιάρα όπως ακριβώς είναι στις φωτό). Στην αρχή δίστασε να με φιλήσει, μήπως δεν ήθελα, αλλά όταν ανταποκρίθηκα, με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα και στα δαγκώματα. Τέλεια αίσθηση και δροσερή αναπνοή. Τέλεια πραγματικά! Μου πρόσφερε στην κυριολεξία όλο της το σώμα για γλύψιμο παροτρύνοντας με παράλληλα να της δίνω μπατσάκια στο κωλί! Πίπα ακάποτη, με deepthroat, απ'τις καλύτερες και στα όρθια. Από τη μεριά μου έγλειφα μουνί κώλο εναλλάξ, ταυτόχρονα, ότι ήθελα!!! "είμαι η πουτάνα σου, κάνε μου ότι γουστάρεις" και να βογγάει παράλληλα. Με πετάει ανάσκελα, μου βάζει καπότα και ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να με γαμάει αυτή δίνοντας μου γλωσσόφιλα ταυτόχρονα. Όταν κατάλαβε ότι πλησίαζε το τέλος, στήθηκε στα 4 με πολύ ανοιχτά πόδια και με κοίταζε από τον καθρεύτη να τη πηδάω. "Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, σκίσε με, τράβα μου τα μαλλιά" και δώσε κραυγές και βογγητά. Εννοείται ότι δεν άντεξα πολύ και την ώρα που έχυνα, κόλλησε σφιχτά τον κώλο της επάνω μου και τον κούναγε δεξιά κι αριστερά κάνοντας τον οργασμό μου ακόμα πιο έντονο! Γέλαγε πονηρά που με έβλεπε να χτυπάει η καρδιά μου δυνατά σα να μου λεγε "εγώ το προκάλεσα αυτο"!

Μου είπε ότι είναι από Πολωνία αν και παραδέχτηκε ότι δεν έμοιαζε με Πολωνέζα (λες και ξέρω εγώ πως είναι οι Πολωνέζες και γελάγαμε όταν της το είπα) και οτι είναι 27 ετών, κοντά στην ηλικία μου αν και με έκανε μικρότερο.

Τι άλλο να πω?? Εξαιρετικό value for money η κοπέλα, τα δίνει όλα στο σεξ! Η βαθμολογία που έχω βάλει είναι στα ανώτερα επιτρεπτά όρια αν και δεν ξέρω γιατί δε με αφήνει να βάλω υψηλότερη. Αν ξέρει κάποιος ας μου εξηγήσει παρακαλώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
141
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2014
η Τζούλια αποτελεί εγγύηση εδώ και χρόνια στον πορνόδρομο...Και εγώ προ ημερών είχα μια υπέροχη συνάντηση μαζί της...
03 Μαρτίου, 2014
Νομιζω θελει συνολικα 5 για να σε αφησει να βαλεις ο,τι βαθμο θες, για να μην μπαινουν τυχαιοι και προμοταρουν. ωραια κριτικη παικτη!
04 Μαρτίου, 2014
Κε Υπουργέ, θα κάνατε και στην Κατερίνα του Studio Desire/Ιεροφαντών 9 τόσο προσεγμένο 69 ("μουνί κώλο εναλλάξ"), αν σας το επέτρεπε;
08 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλε συναγωνιστή, τώρα είδα τα σχόλια σου....με συγχωρείς που άργησα τόσο....η απάντηση είναι μάλλον ναι αν και παίζουν πολύ καλύτερα θέματα γι αυτό το σκοπό
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4