Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824490
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η διέλευση μου από το συγκεκριμένο συνουσιουργείο δεν ήταν εκ συγκυρίας, αλλά εκ προμελέτης συνέπεια και προκειμένου να εκτιμήσω τις επιδόσεις της Βανέσα την οποία είχα δει σε μίαν από τις κατοπτεύσεις που κατά καιρούς πραγματοποιώ. Απέδωσα λοιπόν τάχιστα το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα και εισήλθα στα ενδότερα.
Η Βανέσα εισήλθε με αυτοπεποίθηση εις την κρεβατοκάμαρη και αφού προέβη εις την τυπική διαδικασία του χαιρετισμού της πρώτης γνωριμίας, απεχωρίστει πάραυτα τα ήδη λιγοστά ιμάτιά της. Η πλήρης έκδυση αποκάλυψε στήθος καλόσχημο μεν, σμικρότερον του αναμενομένου δε, με μικρές βαθύχροες θηλές . Γενικώς, το ισχνό σώμα της είναι μεν σφριγηλό, δεν υποβοηθείται όμως υπό καμπύλων γραμμών.

Χωρίς να αποχωριστεί τους κοθόρνους, ανέβηκε γονυπετής εις την κλίνη, όπου άρχισε μέ προκαταρκτικές ενέργειες, οι οποίες κυμάνθησαν από πολύ έντονες έως και σκληρές, χωρίς όμως να είναι επιμελείς, οιονεί μηχανικές. Ανταποδίδωντας τις "αβρότητες" βρήκα την λεία επιδερμίδα της ευχάριστη στην αφή, καθαρή και αρωματισμένη. Μόνο μελανό σημείο, η οσμή της ανάσας της, που αν και τυγχάνω καπνιστής, μου εφάνη βαριά. Κατά την πεολειχίαν παρέκαμψε την ενασχόληση με το όσχεο, και την όλην διαδικασία, αν και κυμάνθηκε σε ελαφρώς φρενήρης ρυθμούς, δεν δύναμαι να την χαρακτηρίσω ως κάτι το ιδιαίτερον. Ήταν όμως ικανής χρονικής διαρκείας και σε συνδυασμό με την θέαση του γδυμνού της σώματος ήρκεσε ώστε να μου δημιουργηθεί έντονη διάθεση προς διείσδυση. Κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της συνουσίας ήταν σχετικώς απαθής, και ησχολείτο περισσότερο με τον εαυτό της. Προς το τέλος όμως και ειδικότερα κατά την "άλλη" ιεραποστολική στάση (με τις πτέρνες είς το ύψος των ώτων), έδειξε να συγκινείται, και άρχισε να γίνεται πιό συμμετοχική. Προς τιμήν της θα καταλογήσω το γεγονός ότι σε αυτή την στάση δέχθηκε αγόγγυστα πολύ ζωηρές και έντονες διεισδύσεις, όπως και το γεγονός ότι δεν επιδίωξε επ΄ουδενί λόγω ταχεία περαίωση. Μετά το πέρας των περιπτύξεων, παρέμεινε στην κλίνη αλλά και γενικότερα στο χώρο, για αξιοσημείωτο διάστημα.

Συμπερασματικά, θα περιοριστώ στο να δηλώσω, ότι απλώς δεν αποχώρησα δυσαρεστημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2014
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.662
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2014
περιεκτικός χωρίς πολλά πολλά.
θετική από μένα συναγωνιστή

(κρεβατοκάμαρΗ; αχαχαχα)
03 Μαρτίου, 2014
Γιατί δε βλέπω σχόλιο από τη Διεύθυνση του καταστήματος; Ακόμα ασχολείται με τους μπογιατζήδες του άνω ορόφου; "Τετριμμένα" αναφέρει ο thesaint, περιμένουμε την αιτιολόγηση, τις Προσφορές και τα κουπόνια προς αποζημίωση. Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2