Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Εμιλυ είναι μια κοπέλα που η μοναδική-προ καιρού- συνάντηση μου μαζί της, μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, και εδώ και μέρες σκεφτόμουνα μια «επαναληπτική» μαζί της κάτι που έγινε σήμερα/χθες. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια νεαρή κοπέλα, με ξανθά μακριά ίσια μαλλιά, σκουρόχρωμη επιδερμίδα, σαρκώδη χείλη, μεγάλα μαύρα εκφραστικά μάτια. Αδύνατη όσον αφορά το σώμα της, με πολύ καλές αναλογίες, μικρό σχετικά στήθος, όχι ιδιαίτερα σφριγηλό. Η περιφέρεια της θεωρώ πως είναι ένα από τα δυνατά της σημεία.

Χαμογελαστή έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο. Αφού μιλήσαμε λίγο, έβγαλε το μαύρο σουτιέν της και το λεοπάρ στριγκάκι της, με καβάλησε και ξεκίνησε να με φιλάει τρυφερά στο λαιμό και το στήθος μου. Τα προκαταρκτικά εμπλουτίστηκαν και με την δική μου ανάλογη «συμπεριφορά» για να ανέβουν οι ρυθμοί και να καταναλώσουμε αρκετό χρόνο με αμοιβαία φιλιά, αγκαλιές, γλειψίματα και χάδια.

Ξεκίνησα εγώ το στοματικό sex με την Εμιλυ αρκετά δεκτική και συμμετοχική, με εντόνους αναστεναγμούς, κινήσεις του σώματος της, χάδια στο κεφάλι μου, πίεση των μοιρών της, παιχνίδια με το στήθος της. Αφού πέρασε κάποιο διάστημα έτσι, ανέλαβε τα ινία και μετά από ένα σύντομο γύρο νέων προκαταρκτικών γονατιστοί αντικριστά στο στρογγυλό κρεβάτι, με έσπρωξε ελαφρά, χαμογελώντας, για να βρεθώ σε ανάσκελη θέση και έτσι ξεκίνησε να με περιποιέται. Το στοματικό της αρκετά καλό, με ποικιλία, βαθύ κατά διαστήματα, χωρίς χρήση χεριού, εναλλαγές ρυθμού, καραμέλωμα στα @@κια.

Συνέχεια με «κλασσικό 69» με πρωτοβουλία της και την Εμιλυ από επάνω, για να «συρθεί» στο σώμα μου και με reverse cow girl να ξεκινήσουμε το sex. Έδινε ρυθμό, πότε αργό πότε έντονο, καμία αντίρρηση στα χάδια μου στην ευαίσθητη περιοχή της. Στροφή 180 μοιρών για κλασσικό cow girl, δίχως να βγει από μέσα μου, με πολύ καλή συμμετοχη στην μέχρι τώρα διαδικασία.
Μια συμμετοχή που απογειώθηκε στο ιεραποστολικό, με σφιχτές αγκαλιές, φιλιά, γλειψίματα και χάδια από τις δυο πλευρές, μέχρι να μας βρει έτσι το τέλος.

Με ένα πλατύ χαμόγελο ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε για λίγο, με πείραζε και έδειχνε να διασκεδάζει τις στιγμές που ήταν κοντά μου. Με φίλησε, μου ζήτησε συγγνώμη που έπρεπε να φύγει (είχε χτυπήσει το κουδούνι 2-3 φορές) και αποχώρησε. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, η κυρία επί της υποδοχής μου μίλησε για λίγο και με συνόδευσε στην έξοδο, καληνυχτίζοντας πολύ ευγενικά τόσο έμενα όσο και την παρέα μου που με περίμενε στο σαλόνι.

Αυτή την φορά με την Εμιλυ πέρασα ακόμα καλύτερα. Είχαμε καλύτερη χημεία, ήταν πιο «απελευθερωμένη», πιο δεκτική, με μεγαλύτερη συμμετοχή και την ιδία υψηλή τεχνική της πρώτης μας φοράς. Ήταν μια συνάντηση από τη οποία δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό, ή να πω ότι κάτι έλειπε και με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εμιλυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2014
Eιναι η ιδια με την Εμιλυ της Βριλλησου 55?
30 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι αυτή είναι Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2