Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στης 12-02-14 σκέφτηκα την μουνάρα την Μιρέλλα
Χωρίς να το σκεφτώ καθόλου μπήκα στον οίκο της Μιρέλλας γύρω στις 8:30 κανείς μέσα μόνο η τσάτσα και η Μιρέλλα. Με το που με είδε με γνώρισε από τις άλλες φορές μιας και ήταν η τέταρτη φορά που θα την γαμούσα. Έδειξε ενθουσιασμό με αγκάλιασε με φίλησε, με χούφτωσε μου ήρθε να την γαμήσω εκεί έξω στο σαλόνι από την πολλή κάβλα.
Μπήκα στο δωμάτιο και μέχρι να έρθει η μουνάρα η Μιρέλλα έκανα ένα ντους στα γρήγορα.
Η Μιρέλλα για όσους δεν την ξέρουν είναι Ρουμάνα με ύψος 170 + μελαχρινή περίπου 25 ετών λεπτή σφιχτό κορμί και μουνί για γλείψιμο.
Δεν πέρασε πολλή ώρα και να σου εμφανίζετε η Μιρέλλα με χαμόγελο και νάζι καυλιάρικο. Χωρίς να την αφήσω να πει κουβέντα την αγκάλιαζα την χούφτωνα με πάθος δεν κρατιόμουν από την κάβλα θα της τον κάρφωνα αν είχα φορέσει καπότα. Είναι πολλή μαγκιόρα όσο την χούφτωνα, την φιλούσα αυτή αναστέναζε σε κάποια φάση έκανε πως έχυνε το έφαγα, λίγο ακόμα θα έχυνα και εγώ ευτυχώς κρατήθηκα. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο δεν φάνηκε ούτε στιγμή ότι την είχα πληρώσει για να την γαμήσω ένοιωθα πως είναι γκόμενά μου ακούγεται αστείο αλλά έκανα έρωτα μαζί της.
Αυτή τη φορά ένοιωθα πολλή διαφορετικά γιατί ήμουν ο πρώτος της ημέρας, είχα στο μυαλό μου ότι θα της έσπαγα την παρθενιά της ημέρας χα χα χα γιαυτό βούτηξα για αρχή στο μουνί της μόνο που το έβλεπα ζαλιζόμουνα το έγλυφα το ρουφούσα και έβαζα την γλώσσα όσο βαθιά πήγαινε πολλή κάβλα.
Η Μιρέλλα ορμούσε να μου γλύψει τον μπούτσο αλλά δεν την άφηνα για πολλή με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω. Πολλή χαμούρεμα παιδιά πάνω από 15 λεπτά ο μπούτσος μου έτοιμος να σπάσει κάθε φορά που ακουμπούσα το μουνί της Μιρέλλας με το ζόρι κρατιόμουν.
Δεν άντεχα άλλο με τέτοιο μουνί δίπλα μου την έστησα στο ιεραποστολικό τον έβαλα απαλά στο μουνί της το οποίο ήταν πολλή καυτό την αγκάλιασα σφιχτά χωρίς να κουνιέμαι την παρακάλεσα να μην κουνιέται ούτε αυτή, αλλά και πάλι δεν άντεξα μου ήρθε να σκάσω από την κάβλα.
Από την πολλή κάβλα είχαν πρηστεί οι φλέβες του μπούτσου μου χύνοντας νόμιζα από την δύναμη θα τρυπήσει η μαλακιά την καπότα αν δεν φορούσα καπότα η μαλακιά θα πεταγόταν στην φρίξου και θα πετύχενε την Αντριάνα. Άλλο μουνί η Αντριάνα μαζί με την Μιρέλλα είναι το Νο 1 της Θεσσαλονίκης τα ποιο όμορφα μουνιά και καλές επαγγελματίες η κάθε μια έχει τις χάρες της.
Όσο έχυνα η Μιρέλλα έκανε πως έχυνε και αυτή δεν το έφαγα αλλά μου άρεσε με ανέβασε να πιστεύω πως έκανα να χύσει τέτοιο μουνί.
Αφού στραγγίσαμε σηκώθηκε να ντυθεί την ρώτησα γιατί πριν το γαμήσι όλοι η άντρες ξεντύνουν τις γυναίκες αλλά αφού τις γαμήσουν ο καθένας ντύνετε μόνος του. Χαμογέλασε χωρίς να πει κάτι της λέω σήμερα θα το αλλάξουμε θα σε βοηθήσω να ντυθείς. Κρατούσα το κιλοτάκι της για να το φορέσει γυρισμένη με τον κόλο μόλις σήκωσε το πόδι να το περάσει στο κιλοτάκι πήγα να της τον καρφώσω αφού με αυτά που συνεχίσαμε δεν μου είχε πέσει τραβήχτηκε χωρίς να θυμώσει χαμογέλασε με φίλησε και αποχώρησε από το δωμάτιο.
Τα στοιχεία που έχει η μουνάρα η Μιρέλλα τα βρίσκεις σε άλλη μια στην περιοχή στην Αντριάνα δύο μουνιά που άμα θέλεις κάνεις έρωτα άμα θέλεις ξεσκίζεσαι στο γαμήσι, σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα που τους αφήνει. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.
Μιρέλλα Νο1 μαζί με την Αντριάνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
23 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού