Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 64 10
Sex Studio 108158
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κύριοι,



Όταν είδα τη Σάντρα στο σαλόνι ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα όχι από την ομορφιά της (δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο στο πρόσωπο και σου βγάζει μάλλον κάτι ψυχρό) αλλά από τα σωματικά της προσόντα: είναι ψηλή κοπέλα, Γερμανίδα (δεν χωράει αμφιβολία αφού έχει το κλασικό ψεύδισμα των Γερμανών στο γράμμα ρο), με μακρύ μαύρο μαλλί και μάλλον νταρντανέ, χωρίς να σημαίνει ότι είναι χοντρή. Απλά έχει λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια από το κανονικό και πλαστικό στήθος, κάτι που πηγαίνει στο γενικότερο σύνολο. Κατέθεσα τον βασικό οβολό πιο πολύ από περιέργεια για το πώς κουμαντάρεται αυτό το πλάσμα στο κρεβάτι.



Η κοπέλα είναι ευγενέστατη, δεν λέει όχι σε ό,τι της ζητήσεις και αφήνει ελεύθερα πιασίματα. Το μπουκιτσί της ούτε καλό ούτε και άσχημο αλλά δεν το σταματάει αν δεν της το ζητήσεις. Η αλήθεια είναι πάντως ότι στο sex δεν μπόρεσα να την κάνω εύκολα καλά λόγω του όγκου της οπότε αρκέστηκα σε μερικές παραλλαγές του ιεραποστολικού. Μου άρεσε πάντως η ευγένεια και η δεκτικότητα που είχε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.



Σε γενικές γραμμές το ευαγές ίδρυμα της Ιπποκράτους 144 αποτελεί κατά την άποψή μου ένα πολύ δυνατό outsider για όλους εμάς που μένουμε εκεί κοντά. Το μπλοκ της Βριλησσού έχει γίνει πλέον ρώσικη ρουλέττα, ενώ τα μαγαζάκια της Δροσοπούλου & ΣΙΑ έχουν γίνει παζάρια από την πολυκοσμία. Οι Βαυαρές κοπέλες που έχω δοκιμάσει εδώ είναι όλες αστέρια (Σάντρα, Χριστιάννα, Νικόλ) ενώ η Ζανέτ δεν με εντυπωσίασε. Τέλος η κυρία που είναι στη γραμματεία στην απογευματινή βάρδια-η ξανθιά με τα γυαλάκια-είναι πολύ φιλική και μπορείς να ανταλλάξεις και μια κουβέντα μαζί της. Γιατί δεν αρκεί μόνο να περνάς καλά μέσα στο δωμάτιο τα 10-15-20 λεπτά που θα ρίχνεις την τσαπού, αλλά φεύγοντας από το μαγαζί να χαίρεσαι γιατί σε αντιμετώπισαν ανθρώπινα και η συναλλαγή που έκανες ήταν τίμια και άξια επαναλήψεως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2008
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού