Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 150906
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όταν διαβάζοντας στην ημερήσια ενημέρωση του φίλου- συναγωνιστή PIATSAS ότι στο Βουλιαγμένης 68 εκδίδεται η Ελένη «ταράχτηκα». Μια γυναίκα που εργαζόταν για μεγάλο διάστημα σαν υπηρεσία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου, ιδιαίτερα εμφανίσιμη και ήταν το απωθημένο αρκετών φίλων. Δεν έχασα καιρό και πρωί Κυριακής, πήγα να την συναντήσω.

Η Ελένη (Λένα πιο γνωστή σε πολλούς) είναι μια γυναίκα από τη Ρωσία, γύρω στα 40. Κοντά ξανθά μαλλιά σε χτένισμα καρέ, αριστοκρατικό πρόσωπο, μόνιμα χαμογελαστή, με μεγάλα εκφραστικά μάτια. Πλούσιο φυσικό στήθος, σώμα με τις ατέλειες που ο χρόνος αφήνει σε κάθε άνθρωπο αυτής της ηλικίας. Αφού μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα στο σαλόνι πέρασα στο δωμάτιο.

Δεν άργησε να έρθει. Έβγαλε το μαύρο μίνι κομπινεζόν που φορούσε και ξάπλωσε δίπλα μου. Κατάλαβα ότι ήταν κάπως αμήχανη, εξαιτίας της γνωριμίας μας σαν πελάτη-υπηρεσίας από παλιά και ανέλαβα να σπάσω τον πάγο με τα πρώτα χάδια, κομπλιμέντα και τρυφερά φιλάκια. Δεν άργησε και αυτή να πάρει εμπρός για να ξεκινήσουν πλούσια προκαταρκτικά μακράς διάρκειας. Φιλιά, αγκαλιές, γλειψίματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των σωμάτων μας με πολλή ένταση και πάθος.

Στην στοματική μου περιποίηση ανταποκρίθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, με διακριτικούς αναστεναγμούς, χάδια και προτροπές για συνέχεια χωρίς ίχνος βιασύνης. Μια περιποίηση που κράτησε πολύ ώρα μέχρι να πάρει αυτή την σκυτάλη, με ποιοτικό στοματικό, χωρίς χέρια, σωστή χρήση της γλώσσας, καραμέλωμα στα @@κια.

Νέος γύρος προκαταρκτικών και στοματικής περιποίησης από πλευράς μου για να ξεκινήσουμε το sex ιεραποστολικά σε ψηλούς ρυθμούς gfe, χάδια, σφιχτές αγκαλιές και φιλιά, για να μας βρει έτσι το τέλος. Χωρίς να βιαστεί κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε λίγο. Ευχαριστίες, φιλάκι και αποχώρηση μες και το κουδούνι είχε χτυπήσει κάποιες φορές. Με την ευκαιρία να αναφέρω στους επίδοξους επισκέπτες της, ότι η Λένα δουλεύει μόνη της χωρίς υπηρεσία, και όταν είναι δωμάτιο, λογικό είναι να μην ανοίξει κανείς., όσες φορές και εάν χτυπήσει το κουδούνι. Κάτι που δεν την πτοεί στο δωμάτιο και δεν κάνει εκπτώσεις στις υπηρεσίες της και στην άνεση χρόνου.

Τα ότι πέρασα με την Ελένη σήμερα, δεν οφείλεται μόνο στην «προϊστορία της» αλλά και ότι είναι και μέσα στο target group των γυναικών που μου αρέσουν. Ομως εκτός από εμφανίσιμη, είναι μια γυναίκα που «έχει πιάσει το νόημα» και έχει καταλάβει ότι για να κερδίσει, θα πρέπει να δώσει. Έτσι στο δωμάτιο είναι αρκετά γενναιόδωρη, υπομονετική, δεκτική, ευχάριστη, ομιλητική και με καλή τεχνική. Μια πολύ τίμια πρόταση για τους fun των ωρίμων γυναικών. Οι πιπινολάτρες ας μην κάνουν τον κόπο να την επισπευτούν.

Αυτά για την εμπειρία μου με την , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2014
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού