Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267129
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σάντυ, μια κοπέλα που περίμενα υπομονετικά να την βρω στην πρωϊνή βάρδια καθότι έκανε μόνο βράδια. Την είχα δει από φωτογραφία και μόνο, και ήταν αρκετό να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν μόλις είδα ότι δουλεύει πρωί, καβάλησα τον πορνοτυφώνα και σε συνδυασμό με δουλειές επισκέφτηκα το στούντιο.

Μόλις η 2η επίσκεψη μου στο μαγαζί, μικρό, ζεστό, όμορφο μέσα, ο ευγενέστατος κύριος με έβαλε να κάτσω στο σαλόνι. Με ρώτησε αν την ήξερα, του απάντησα ότι έχω έρθει για την Σάντυ, αλλά ήθελα να την δω πρώτα.

Μετά από λίγο εμφανίστηκε η κοπέλα, ξανθιά μακριά μαλιά με 3+ στήθος και ωραίο σώμα με τα απαραίτητα πιασίματα. Αφού πέρασε το face control έδωσα το παράβολο για απλό πάντα πρόγραμμα.

Γδύθηκα και προσπαθούσα να ζεστάνω τα χέρια μου κάτω από το aircondition για να μην την παγώσω. Δεν δεν άργησε να έρθει. Ευγενέστατη και χαμογελαστή, με αγκάλιασε και εγώ φοβόμουν να την αγγίξω καθότι τα χέρια μου ήταν ακόμα παγωμένα. Με ρώτησε απορημένη και όταν της εξήγησα μου είπε πως θα με ζεστάνει εκείνη.
Έτσι και έγινε. Καθίσαμε γονατιστοί για τα πρώτα προκαταρτικά. Φιλιά και χάδια σε όλο μου το σώμα, κατάλαβα αμέσως ότι θα κινηθούμε σε gfe ρυθμούς και προσαρμόστικα ανάλογα. Ανταπέδωσα τα φιλιά στο λαιμό της και στο στήθος της όπου έχει φοβερή υφή, και εκείνη άρχισε να ασχολείται με το επίμαχο σημείο.

Αμέσως ήρθα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και πέρασμα προφυλακτικού για ένα από τα καλύτερα στοματικά που έχω λάβει. Και ενώ ήμουν ακόμη γονατιστός, της είπα να ξαπλώσω για να το απολαύσω. Κατάλαβε ότι μου άρεσε και το έκανε να διαρκέσει πολύ ώρα.
Ξεκίνημα σεξ με εκείνη από πάνω, με αργές κινήσεις, ενώ εγώ απολάμβανα το στήθος της. Κάποιες κλεφτές ματιές έριχνα στον καθρέπτη που ήταν απέναντι, και το θέαμα πραγματικά φοβερό. Γύρισμα μπροστά για να βλέπω το πρόσωπό της, και όσο την έβλεπα τόσο μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Της ζήτησα να γυρίσει στα 4, όπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος.

Γενικά για την Σάντυ, μια ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή, όμορφη για το γούστο μου. Προτείνετε σε αυτούς που θέλουν μια πιο gfe κατάσταση και όχι πορνοσταριλίκια και extreme καταστάσεις. Μια συνεύρεση από τις πιο "ρομαντικές" όσο μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, διαφορετική από αυτές που έχω συνηθίσει. Δεν το ήξερα, το ανακάλυψα στην πορεία και προσαρμόστηκα αμέσως, και το απόλαυσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Σάντυ
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.874
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2014
Πολύ καλή περίπτωησ gfe ή Σάντυ τρυφερή & γλυκειά όσο δεν φτάνει δύο απο τα ατού της όπως καί οί δύο υπέροχες οβίδες της που σίγουρα τις απόλαυσες ΓλώσσαΓλώσσα ! επίσης πολύ θελκτική,,,,πίσω όψη Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο ! απλά άξιος + 1 !!
22 Φεβρουαρίου, 2014
νόμιζα πως έκλεισε το μαγαζί... Χμμμ;
23 Φεβρουαρίου, 2014
@URGH σε ευχαριστώ να είσαι καλά.
@ dimis 74, όχι φίλε το μαγαζί δουλεύει κανονικά
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3