Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295166
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βασικά η Μαρκέλα είναι μια επαγγελματίας αναγνωρισμένης αξίας και μεγάλων δυνατοτήτων, γι' αυτό θα αρκεστώ σε κάποιες παρατηρήσεις που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη μιας κριτικής.

Λοιπόν,χώρος ευπρεπής, αλλά σε καμία περίπτωση Lux. Ο τσάτσος που πέτυχα (κύριος Δημήτρης αν θυμάμαι καλα;) απλά εξαιρετικός: ευγενέστατος, με χιούμορ και όπως απεδείχθη, ειλικρινής. Με προέτρεψε να προτιμήσω την Μαρκέλα από το άλλο κορίτσι που δούλευε, λέγοντας "καλή και αυτή, αλλά ακόμα μαθαίνει. Η Μαρκέλα είναι αστέρι".

Η Μαρκέλα έκανε ίσως το πιο επιθετικό (με την καλή έννοια) σαλονάρισμα που έχω συναντήσει. Με καβάλησε στον καναπέ, έγλειψε αυτι, μου ξεκούμπωσε ζώνη και κουμπία παντελονιού. Μόνο έξω δεν μου τον πέταξε. Σε συνδυασμό με αυτά που είπε ο τσάτσος, πείστηκα έυκολα και δεν το μετάνιωσα.

Αρνητικό για εμένα ότι δεν υπήρχε ντους στο - κατά τα άλλα - καθαρό και ευρύχωρο δωμάτιο. Ο ευγενικός τσάτσος προτεινε να χρησιμοποιήσω το νιπτήρα. Οπότε αναγκάστηκα, Νοέμβρη μήνα, να προσφέρω μια ψυχρολουσία στα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου, καθότι ούτε ζεστό νερό υπήρχε. Αφού λοιπόν πλύθηκα επιμελώς (εννοείται ότι είχα κάνει σχολαστικό μπάνιο προτού φύγω από το σπίτι, αλλά πριν την επίσκεψη είχε προηγηθεί μπαρότσαρκα με συναγωνιστή), διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε ούτε πετσέτα. Αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω χαρτομάντηλα τα οποία διαλύονταν στα χερια μου, αφήνοντας υπολέιμματα στα χερια μου και το μαραμένο από το κρύο νερό όργανό μου. Αναγκάστηκα τελικά να σκουπιστώ με το μποξεράκι μου!

Είσοδος Μαρκέλας, σε μεγάλα κέφια, λίγες καυλοπόζες και πέφτουμε στο κρεβάτι. Γλωσσλοφιλα με δική της πρωτοβουλία, κάτι που δείχνει την καλή της διάθεση και που μου άρεσε πολύ. Παρατήρησα βέβαια γεύση τσιγάρου στο στόμα της. Παρόλο που είμαι φανατικός αντικαπνιστής, παιδια, καύλωσα πιο πολύ. Καμιά φορά η ελαφρια γεύση τσιγάρου στο φιλί μιας όμορφης γυναίκας, βγάζει γούστα...κάποια αίσθηση χειραφετημένής, πρόστυχης θηλυκότητας...Δεν ξέρω γιατί, με έφτιαξε. Η στοματική της περιποίηση ήταν πολύ καλή, αντάξια αμερικάνικης τσόντας, με περιποίση όρχεων, σχεδόν deepthroat κλπ. Αντεπέδωσα πρόθυμα και έτσι βρέθηκα να της προσφέρω την ακούραστη γλώσσα μου περικυκλωμένος από τους καλοσχηματισμένους μήρους της. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή. Στην παραζάλη της ηδονής επεδίωξα να εξερευνήσω με τον ίδιο τρόπο και την κωλοτρυπίδα της, αλλά η ηφαιστιογενής όψη της με απέτρεψε. Ξέρετε, εννοω ότι σχημάτιζε ένα μικρό κρατήρα με αποτέλεσμα η οπή να εξέχει από το σημείο σύγκλισης των κωλομάγουλων. Πωπω τί μαλακίες γράφω! Τέλος πάντων, ελπίζω να καταλαβάτε τί εννοώ. Πιστεύω ότι αυτό αποτελεί συνήθη κατάσταση για τις έμπειρες και καλοδουλεμένες κωλοκτρυπίδες. Στο σεξ, αλλάξαμε 3-4 στάσεις με μεγάλη προθυμία από πλευρά της και πάντοτε εξαιρετικά στησίματα (τύπου τσόντας) και ενερητική συμμετοχή. Εν ολίγοις από τη Μαρκέλα έμεινα απόλυτα ενθουσιασμένος και ως εκ τούτου, οι βαθμοί που θα έδινα στους τομείς "εμφάνιση" και "συμμετοχή" θα ήταν υψηλότεροι αν επέτρεπε το σύστημα.

Μετά από το σύντομο, δεύτερο, μαρτύριο του παγωμένου νερού στα απολύτως ευχαριστημένα πλέον αρχίδια μου, ντύθηκα (φόρεσα το βρεγμένο μποξεράκι μου) και περίμενα στο σαλονάκι φίλο συναγωνιστη να εξυπηρετηθεί και αυτός.Κατά τη διάρκεια της αναμονής, μίλησα λίγο ακόμη με την συμπαθέστατο τσάτσο με το καλοσυνάτο πρόσωπο και τις όμορφες ιστορίες.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου με τα συν και τα πλήν της. Καλά γαμήσια φίλοι μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2014
Νωρίς, νωρίς θυμήθηκες να γράψεις την κριτική φίλε. Η Μαρκέλα έχει φύγει από τη συγκεκριμένη αλυσίδα εδώ και ένα μήνα.
P
px75
15 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχαχΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΜΑΝΤΑ
16 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει βρε Πίξι.Τρεις μήνες δεν είναι τόσο μεγάλο διάστημα.Γιατί ειρωνεύεσαι το συναγωνιστή; Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης
16 Φεβρουαρίου, 2014
Για το ετεροχρονισμενο της κριτικης τα ειπαν αλλοι.....
Εκεινο που θελω να σημειωσω εγω, ειναι οτι το μαγαζι θελει επειγοντως ανακαινιση.
Εχουν κατα καιρους καταπληκτικα μωρα και ειναι κριμα να μην ειναι ο χωρος αντιστοιχος.
16 Φεβρουαρίου, 2014
χαχα έχετε δίκιο μάγκες, είμαι τραγικός όσον αφορά τους χρόνους...Πάει η Μαρκέλα ε; κρίμα ρε γμτ, και όλο έλεγα να ξαναπάω. Την πάτησα
16 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχουμε ιδέα που δουλεύει τώρα αρχηγέ;
17 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπορείς να τη συναντήσεις στα Μελαντίας 50 και Λ.Αθηνών 373.
17 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και Κατεχακη 5. Μια ευθεια απο το Β36 που πηγες....
17 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και Κατεχάκη 5....
18 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ μάγκες, θα την ψάξω Κατεχάκη.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2