Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 39 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μπήκα μέσα χαιρέτησα και είδα ότι είχε ήδη δυο άτομα! Εγώ καλοντυμένος και οι αλλοι σαν καημένοι του δρόμου και μεγάλης ηλικίας. Πέρασε η Λίνα, η οποια ήταν ψηλή , με ωραίο σώμα αλλα δυστυχως ανύπαρκτο στήθος, τουλάχιστον για τα δικα μου στάνταρ. Ρώτησα την τσατσα ευγενικοτατα ποτε είναι αλλη βαρδυα και μου απαντησε με υφακι ότι αυτη είναι εδώ και αν θέλω!
Μέχρι να μπω είχε έρθει και αλλο ατομο και αυτος μύριζε κιόλας και ήδη το κλίμα αρχισε να μη με σηκώνει. Μπήκα μέσα λοιπόν αφου περίμενα κανένα 20λεπτο και έπαθα σοκ. Το δωματειο μύριζε χειρότερα κ απο αποδυτήρια μπάσκετ. Μπήκε η τσατσα και ψέκασε κάτι στον αερα 5-6 φορές και πλέον όχι μόνο μύριζε αλλα ένιωθες ότι ο αέρας κολλάει και πάνω σου!

Της το είπα, και πάλι με αγένεια μου απαντησε πως δεν έχει χρόνο να αερίζει κανένα μεσαωρο το δωματιο κάθε φορά και ότι και καλά φταίω εγώ που ενώ είδα ότι έχει κόσμο έκατσα!!!
Στα του αγώνα λοιπόν αφου ευχαριστώ που μου σηκώθηκε, το κάναμε στα όρθια για να μην ακουμπήσω τίποτα. Σίγουρα απο τα πιο χαμένα 30 ευρώ που έδωσα και χωρίς μάλιστα να φταίει η κοπέλα.

Καληνύχτισα την τσατσα και αυτη απλα μου έκλεισε την πόρτα. Κατευθηνθηκα γρηγορα λοιπόν προς το αμαξακι μου και κορναρα να χαιρετήσω τον κύριο με το Datsun που μόλις έφτανε. Απο εμένα πλέον το παραπάνω στούντιο έφαγε Χ. Ο καθένας φυσικά κάνει τις επιλογές του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2014
δεν εχω λογο να μην πιστεψω πιθανως τα οσα λες για την τσατσα ή την καθαριοτητα των πελατων κλπ κλπ

αλλα συγνωμη κιολας η κριτικη ειναι ημιτελης....για την κοπελα και το γαμησι δεν λες τιποτα
G
gl
15 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως και εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τις οποίες διθυραμβικές κριτικές για το παραπάνω στούντιο.. Να σχολιάσω το σεξ πως όταν η κατάσταση ήταν αυτη που ήταν; Ένιωθα ότι εμένα πρέπει να πληρωνουνε.. Η Λίνα αφου θες πιο συγκεκριμένο ήταν μια ψηλή ξανθιά, την έκοψα κοντά στα 35. Εμφανίστηκε στο χώρο με κάτι μπλε εσώρουχα. Ωραίος κωλος , βυζί μέτριο προς μικρό. Ήταν δεκτική που της είπα στα όρθια να μην ακουμπάμε κάπου και τελείωσα και νωρίς. Είπε ευχαριστώ και έφυγε να ετοιμαστεί για να πάει στο διπλα δωματιο γιατι είχε ξανά κόσμο. Ξέρω ότι ήταν στούντιο των 30 ευρώ αλλα η Ευγένεια και η καθαριότητα για εμένα είναι μη διαπραγματεύσιμες. Φιλικα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2