Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 177 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σκαστός λοιπόν, λόγω πολλών υποχρεώσεων, αλλά με πολλές καύλες, πήρα το δίτροχο (ευτυχώς, είχε πολύ κίνηση) και πήγα στο Ντε Παρί.
Ήθελα να δω τις κοπέλες, καθώς δεν είχα δει από κοντά τη Βίκυ ούτε την Ίνα, κι αν κάποια μου έκανε κλικ θα περνούσα. Πρώτη η Βίκυ, η οποία είναι όπως στις φωτογραφίες, ψηλή, γυναικάρα. Μου φάνηκε πρόστυχη και ψήθηκα. Έχω διαβάσει ότι δεν γεννήθηκε η όμορφη γυναίκα που είναι, οπότε δεν την προτίμησα, πιστεύω ότι κάποιος που τα έκοψε δεν θα το έχει στο αυταρχικό, οπότε περίμενα την Ίνα που ήταν σε δωμάτιο.
Βγαίνει το μωρό και μου έκανε το κλικ! Νεαρό, πιπίνι, με ωραίο λεπτό σώμα, φουσκωτά βυζιά τα οποία μετά είδα ότι ήταν λίγο σκληρά χωρίς να με χαλάει καθόλου και ωραία φατσούλα, όπως στις φωτογραφίες, ίσως να έχουν υποστεί λίγο επεξεργασία.
Έλεγα να πάρω και τις δύο, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως να μην το χαρώ το πιπίνι. Η γνωστή κουβέντα με την τσατσά, αφού είχα έρθει πριν λίγο καιρό με 80, τι μου λες 100 πάλι; Της είπα. Όταν το ξανασκέφτηκε μου λέει ναι, 80 είναι. Ότι να'ναι.
Τελοσπάντων, μπαίνω, μπανάκι και σκάει το μωρό.
Μόνο αγγλικά, δούλευε λέει γερμανία, συμπαθητική, προσχαρή κι επικοινωνιακή, με ρώτησε τι ήθελα ακριβώς, διαλέξαμε δονητή και προχωρήσαμε! Έχει πολύ ωραία πόδια τα οποία έγλυψα την ώρα που μου άνοιγε την τρύπα με τα δαχτυλάκια της. Ύστερα από λίγο μου κάρφωσε τον δονητή ιεραποστολικά και τελείωσα χωρίς δεύτερη στάση καθώς με καύλωνε που είχε αρχίσει και με γάμαγε δυνατά, έβλεπα τη φατσούλα και της βυζάρες της μπροστά μου, δεν άντεξα. Μόλις τελείωσε είχε λαχανιάσει, μου λέει 'είναι κουραστικό να γαμάς!'.
Μικρή κουβεντούλα, εγώ μπανάκι κι άντε γειά.
Συνοψίζοντας, πιπινάκι γάλακτος, από ρουμανία, μετρίου αναστήματος, συμπαθητικό και πρόστυχο. Μου άρεσε!!!!
Καλές τσάρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.496
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού