Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ξανα στη Ρωσσιδα Νατασα λοιπον μετα απο 3 χρονια αν και στο ενδιαμεσο καποιες φορες τη θυμηθηκα αλλα δε την πετυχαινα.Σημερα πηγα αποφασισμενος ομως κι αφου ειδα το ομορφο γιορκσαϊρ να καθεται ησυχο στο σαλονι καταλαβα οτι η τσαρινα ειναι εδω.Βγηκε να τη δω,ηταν σχεδον οπως τη θυμομουνα,με κοντο καρε κοκκινο μαλλακι,ομορφο κλασσικο ρωσσικο προσωπο,2 βυζαρες απεριγραπτες,κορμακι ντελικατο και κωλαρακι απιστευτης ομορφιας.Με το που ειπε καλησπερα στο σαλονι εριξα την ατακα 'για σενα ηρθα',σηκωθηκα και προχωρησα στα ενδοτερα...Μου περιεγραψε η αχωνευτη τσατσα τα προγραμματα και διαλεξα το γλυφομουνι στα 50ε αφου και η παλιοτερη εμπειρια μου μαζι της ηταν τελεια οποτε ημουν σιγουρος

Μπηκε στο δωματιο καπως ντροπαλη και μαζεμενη θα ελεγα,επεσε στο κρεβατι και αμεσως στην αγκαλια μου.Φορουσε κι ενα κατακοκκινο σετακι οποτε την πηρα αγκαλια μου και την εβαλα να κατσει πανω στον πουτσο μου οπου αμεσως προεταξε τις βυζαρες και μου τις εχωσε στη μουρη.Φιλησα τα βυζια της και το τρυφερο λαιμο της,μυριζε υπεροχα ολοκληρη οποτε γρηγορα περασαμε και στα παθιασμενα φιλια στο στομα(χωρις γλωσσα).Ο πουτσος ειχε γινει καγκελο,γδυθηκε κι αυτη και συνεχισαμε λιγο ακομα το χαμουρεμα ετσι.
Οπως την ειχα πανω μου λοιπον γερνει κατα πισω,στηριζεται στα χερια της και μου φερνει το μουνακι της στη μουρη και το γλειφω με μανια.Γρηγορα παραδοθηκε στην γλωσσα μου οποτε την ξαπλωσα κανονικα στο κρεβατι οπου συνεχισα για πολυ ωρα και δε χορταινα με τιποτα.Συγχρονως της εβαλα και δαχτυλο και της εδωσα και αλλο ενα στο στομα να πιπιλαει...Στη ιδια σταση εγλειψα και ρουφηξα με την ιδια μανια και την ομορφη σουφρα της.

Στη συνεχεια ειχαμε το πουτσοτριψιμο στα μουνοχειλα της και στον κωλο που της αρεσε κι αυτο και μετα την γυρισα μπρουμυτα για να συνεχισα πιο ανετα το γλειφοκωλι οπου εκει πλεον βογγουσε απο την καυλα και εσπρωχνε το κεφαλι μου με δυναμη προς τον κωλο της.Στηθηκε και στα 4 κι ενω την εγλειφα τον κωλο,με τις πατουσες της επιασε τον πουτσο μου και κουνωντας τα ποδια πανω κατω μου τον επαιζε κιολας!!!

Τελοσπαντων θα μπορουσα να τη γλειφω για κανα μηνα ασταματητα αλλα συγκρατηθηκα και σταματησα για τα παρακατω.Πιπα τελεια με πληρη εξαφανιση και τρομερη ανεση και μετα απο λιγο χωρις χερια με τα οποια μου χαϊδευε τις ρωγες.Αρχιδογλειψιμο απαλο κι ωραιο οπως πρεπει και ξανα πιπα,αλλα επειδη το γκομενακι ειχε τρελαθει ξαναγυρισε σε σταση 69 για να συνεχισω κι εγω το γλειψιμο κουνωντας τη λεκανη της μπρος πισω με δυναμη.

Μετα απο τοσο χαμουρεμα και τοση ενταση ειπαμε να γαμηθουμε και λιγο...Καβαλησε απο πανω οπου τον πηρε τερμα μεσα κι εμεινε για λιγο ετσι.Εγειρε προς τα μενα ωστε να φιλιομαστε κιολας και εκανε ενα ωραιο αργο αισθησιακο κουνημα και στο ενδιαμεσο εσφιγγα και τις βυζαρες που αν και πλαστικες εχουν φοβερη αισθηση στην αφη.
Στη συνεχεια την εστησα απο κατω οπου συνεχισαμε στο ιδιο τεμπο και με το ιδιο παθος και μετα ξαπλωτο πισωκολλητο που ειχα καιρο να κανω και ως γνωστον αρεσει σε ολες τις γυναικες και στη συγκεκριμενη βοηθαει πολυ και το σωμα.Τη γαμησα πολυ ωρα ετσι ρουφωντας το λαιμο της απο πισω,βογγουσε παρα πολυ,εκανε κατι σπασμους κατι τιναγματα...της γυρισε και το ματι Μεγάλο χαμόγελο...απο κατω ειχε γινει μουσκεμα μεχρι και το σεντονι οποτε μου ζητησε να ξαναγυρισει ανασκελα οπου μετα απο καλο καρφωμα και σε λιγο πιο γρηγορο τεμπο εφτασα σε κτηνωδες χυσιμο με κραυγες ενω αυτη με εσφιγγε με δυναμη πανω της.
Ξαπλωσαμε να χαλαρωσουμε,κουλουριαστηκα διπλα μου βαζοντας το κεφαλι της πανω στο στηθος μου κι εγω χαϊδευα και μυριζα τα ομορφα μαλλια της.Ο απολυτος ερωτας ΈρωταςΈρωτας...διοτι αυτο που καναμε ηταν ερωτας και οχι σεξ.Η απολυτη χημεια μεταξυ μας.

Δεν πολυηθελε να φυγει αλλα οταν καποια στιγμη το αποφασισε σταθηκε στην ακρη του κρεβατιου και ντυνοταν αργα αργα κι εγω της χαϊδευα τα μαλλακια την κοιτουσα μες στα ματια με νοημα,της ελεγα και κατι γλυκολογα...ενταξει σ'αυτα ειμαι αρχηγος Σπασίκλας...οποτε εκει που ηταν ορθια και ετοιμη να φυγει ξαναπεφτει στο κρεβατι για λιγες ακομα αγκαλιες και παθιασμενα φιλια ΈρωταςΈρωτας

Συμπερασμα...ξερω μπορει να ακουγομαι καπως υπερβολικος αλλα η ενταση και το παθος που ζησαμε δεν μπορουν να περιγραφουν σε μια κριτικη.Κι αλλες φορες πανω στον ενθουσιασμο μου εχω γραψει ετσι για καποιες περιπτωσεις αλλα σημερα ηταν μοναδικη εμπειρια.Ισως η καλυτερη απ'ολες...μιλαμε για θεϊκο πλασμα!!Την θελω σπιτι μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.450
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2014
αντε με το καλο και εγω κουμπαρος Χαμόγελο
12 Φεβρουαρίου, 2014
!!! Μπράβο αλ ... πάντα τέτοια μεγάλε ... πάντα τέτοια !!! να ναι καλά και η τσαρίνα μας που ξέρει τον τρόπο να μας απογειώνει και να δημιουργεί τέτοια συναισθήματα ... από τις καλύτερες κριτικές σου ... αισθάνθηκα από την μυρωδιά της μέχρι το χτυποκάρδι από τις καρδιές σας ... !!! ... με έφτιαξες άσχημα άτιμε !!!
12 Φεβρουαρίου, 2014
Πολλοί θα την ήθελα σπίτι τους, μέσα σ΄αυτούς κι΄η πάρτη μου , αλλά είναι κορίτσι ολωνών μας , ας είν΄καλά ναμ μας σκέφτεται Μεγάλο χαμόγελο
13 Φεβρουαρίου, 2014
Αυριο σε βλεπω με καρδουλες και σοκολατακιαΈρωταςΈρωταςΈρωτας να χτυπας το κουδουνιΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
25 Μαρτίου, 2014
οκ o jo ζει και χάκαρε το λογαριασμό του al
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5