Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 351210
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μόλις είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς μια δύσκολη διαπραγμάτευση, με υπογραφή συμφωνητικού, και επέστρεφα στη βάση μου για να χαλαρώσω. Κάπου μποτιλιαρισμένος στη Κατεχάκη είδα τη φωτεινή επιγραφή studio και λίγο πιο κάτω, απέναντι, ένα χώρο στάθμευσης.
Σε ελάχιστα λεπτά μου άνοιγε την πόρτα μια περιχαρής και χαμογελαστή κυρία. Λίγα λόγια να με καλωσορίσει και σε λίγο μου παρουσιάζει τα δυο κορίτσια. Το κλικ μου το έκανε η Ρία. Μελαχρινή με μαλάκι σκούρο μακρύ, κορμί μοντελέ και μια τσαχπινιά άλλο πράμα. Φούντωσα, έφυγα, περπάτησα να χαλαρώσω, επέστρεψα για να τον χώσω!
Εξαιρετική η κυρία της υποδοχής με καλοδέχτηκε again και με οδήγησε σε ένα πολύ cosy δωμάτιο. Φούξια τοίχοι, ο ένας με λευκή ταπετσαρία με σχέδια, καθρέφτης μεγάλος μπροστά στο λευκό κρεβάτι με ασημί κορνίζα, σετ πολλαπλών καθρεφτών στον δεξί τοίχο, κουρτίνες γκρι με μοτίφ λουλουδιών ροζ-φούξια, εναρμονισμένες με τα άριστης ποιότητας σεντόνια, ροζ με φούξια λουλούδια. ΤV με πορνό και καμπίνα ντουζιέρας με εκπληκτική ανθρακί ιριζέ ψηφίδα! Και τα υδραυλικά άψογα. Όλα πεντακάθαρα!
Ντουσάκι και είσοδος της Ρίας. Της εξήγησα ότι έφυγα να ξεφουντώσω και ανέλαβε να με ξαναφουντώσει! Κάβλα το μικρό! Κορμάκι για πιρουέτες. Άρχισε τα χαδάκια, μου τον έπαιζε απαλά ενώ κι εγώ πασπάτευα το ήδη υγρό της μουνάκι. Κωλομάγουλο χούφτας και αποκάλυψη στήθους-πέτρα, 1,5 με μικρή σκούρα θηλή και ρωγίτσα μικρή. Μ’έφτιαξε για τα καλά και άρχισε μια πίπα-έκπληξη. Το κατέχει το σπορ αν και μικρή και ελαφρώς ντροπαλή. Από την αρχή ήθελε να μου κάνει πράγματα που θα μου αρέσουν και με ρωτούσε γι’αυτό. Αν και πρώτη μας φορά, η χημεία πήγε άριστα. Έβαλε λίγη κρέμα γιατί όντως είναι στενή αλλά η αίσθησή της είναι απολαυστική. Λίγο υπερβολική στις κραυγές αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο μούσκεμα. Στα 4 ένα κωλί ποίημα και η θέα τρέλα.. Είχαμε αρκετές αλλαγές μέχρι να καταλήξουμε σε συνδυασμό πλαϊνού-ιεραποστολικού όπου ήλεγχα την κατάσταση με εναλλαγές ρυθμού. Κατά την παλινδρόμηση, της έπαιζα την κλειτορίδα και φαίνεται πως της άρεσε. Όταν πλησίαζα το λαιμό της τραβιόταν, φοβούμενη το γλωσσοφίλιασμα αλλά δεν επιχείρησα. Δεν ήθελα να χαλάσω το ρυθμό που πιστεύω ότι αν και νέα στο χώρο έχει να δώσει αρκετά. Απλά δεν είναι για υπερβολικές απαιτήσεις. Επικεντρώθηκα στο στήθος της και γλείφοντάς το, τέλειωσα μέσα της και μείναμε για λίγο στον αφουγκρασμό μας. Το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη της ενώ επιβεβαίωσε τον κανόνα περί τριχοφυΐας γυναικών. Μελανούρι καβλοράπανο! Και καλό παιδί φαίνεται και γενικά δε δείχνει ξεπετέισον. Την επόμενη φορά θα είναι σαφώς καλύτερη, λόγω γνωριμίας, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως πέρασα υπέροχα, με ένα όμορφο πλάσμα με κορμί που μου κόλλαγε το βλέμμα και υπηρεσίες πολύ καλύτερες των προσδοκιών μου. Όλα θετικά λοιπόν και ειδικά η κυρία της υποδοχής που με το χαμόγελο και την καλοσύνη της δημιουργεί το θετικό κλίμα για την καλύτερη συνέχεια.
Φεύγοντας ευχαρίστησα τις εργαζόμενες και πήρα κι ένα φρέντο από το Mikel που άνοιξε στη γωνία με Μεσογείων.
Έτσι «έβρεξα» την επιτυχία με τη διαπραγμάτευση και συνεχίστηκε η …ρέντα μου.
Την Ρία θα την ξαναδώ όπως και δήποτε! Και όσοι πιπινολάτρεις σπεύσατε.
Πιπίνι απ’τον τόπο σου κι ας είναι και νησιώτισσα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρία
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.805
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, NICK TRIVE, Sproxe Garsia και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2014
Χρήσιμη κριτική +1
11 Φεβρουαρίου, 2014
Παράθεση από: karolina1 στις 06/02/14, 15:03
Kalispera paidia exoume kai ema omorfo pipinaki tin Ria....kati pano tis pou den to exoun polles skedon to 10% toso oreo...to afino na to anakalipsete moni sas Smiley

κ. Μύστωρα,
Ανακαλύψατε τελικά περι τίνος πρόκειται;
18 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μονο αυτος περασε καλα κ 1η κριτικη οι αλλοι 2 μαλλον ειναι μαλακες...
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Που χάθηκε αυτό το καυλάκι?
Δυο φορές έχω πάει μαζί της και μου έχουν μείνει αξέχαστες. Ενιωσα σαν να πηδάω την νεαρά μου γκόμενα που περιπιπτόντως δεν είχα ποτέ.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4