Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824402
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
30 minutes pleasure. Όταν σού προσφέρουν κάτι δεν λες όχι. Συνεπώς, είπα να το δοκιμάσω.

Υποδοχή η Άντζελα. Ευγενική και φιλόξενη όπως πάντα. Κοπέλες στο πρόγραμμα ήταν οι Δέσποινα, Μπέτυ, Κέλλυ και Βανέσα. Στο μπαρ ο Βασίλης. Με κέρασαν. Ανέβηκα στο δωμάτιο, έκανα ντουζ. Το δωμάτιο πληρως εξοπλισμένο, καλύτει ποιοτικά και ποσοτικά στανταρ και εξακολουθεί να έχει κορυφαία θέση στην Αθήνα (όπως και όλο το Φ104).

Η Κελλυ είναι η γυναίκα-φρεγάτα με τις καμύλες της, το μποι της και τα κυβικά της. Δεν έχει τίποτα σιλικόνες. Είναι ωραίο τυπάκι που με φτιάχνει με τις κουβέντες και το στυλ της.

Η Κέλλυ ήλθε σύντομα μαζί με τα σύνεργα: λαστιχάκια, 1 επιτραπέζιο ρολόι (για να μετράει ότι θα μείνει μέσα 30 λεπτά!!!), κρέμα, κτλ. Έβγαλε το φόρεμα της κάνοντας μια κίνηση ελαφρώς στρίπερ, και άρχισε να κινείται λίγο κινκυ. Συμφωνήσαμε ότι αυτά για λίγο καλά είναι αλλά ας παρατήσουμε τις ψιλοσαχλαμάρες να μπουμε στο ψητό. Ξεκινήσαμε με ένα μικροχαμούρεμα στο όρθιο για λίγο. Αλείφοντας την με την κρέμα μασαζ εγώ στην Κέλλυ με τα χέρια-τα δάχτυλα-το στόμα και το σώμα μου. Εναλλαγή και έκανε εκείνη σε μένα μασάζ, με τα χέρια της και B2B. Γύρισμα ανάσκελα και άρχισε να μού βάζει χέρι και νασου και το στοματικό με λάστιχο σε πλήρη ανάπτυξη, έφαγε ότι έβρισκε. Προκαταρκτικά διαρκείας, με πρωτοβουλίες της κοπέλας. Γλυψιμο εσύ, γλύψιμο εγώ. Είχε ζεσταθεί το πράγμα. Με πετάει κάτω και με καβαλάει. Χούφτωνα στήθη, της έριχνα και κανένα φιλί στο λαιμό. Έκανε εκείνη κουμάντο έως ότου –σύντομα- τελείωσα. Συνεχίσαμε για λίγο με κουβέντα. Το 30λεπτο το καλύψαμε πλήρως. Αναχώρησε για να συνεχίσει.

Όταν πάω στην Κέλλυ έχω την σχετική ψυχολογία. Μπορεί να μην προκύψουν/συμβούν αυτά που από πριν περνάνε από το μυαλό μου. Ωστόσο, οι συναντήσεις πάνε καλά και τις ευχαριστιέμαι. Θεωρώ ότι το 30λεπτο αναβαθμίζει σημαντικά τα προγράμματα (και ιδιαίτερα το απλό) και μάλλον το κάνει vfm. Αξίζουν συγχαηρτήρια στο Φ104.

Τέλος, απότι βλέπω έχουν προχωρήσει πολύ οι εργασίες με τα νέα δωμάτια του 2ου. Ένας επόμενος στόχος πιθανόν να είναι να τα ...τσεκάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού