Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824471
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη Δέσποινα την είχα επισημάνει από τις φωτο της εδώ και παρα-παρα πολύ καιρό. Εντούτοις, δεν είχα πάει ποτέ. Με την ευκαιρία της Dream Team –σκέφτηκα να δοκιμάσω μιά καλή πρωτοβουλία- εμφανίσιτηκα στο Φ104.
΄
Η Δέσποινα είναι όπως στις φωτο. Νέα. Ωραίο σωματάκι. Μινιόν αλλά με νεανικές γραμμές. Φυσικό ωραίο στήθος. Πρόσωπο νόστιμο. Μαυρα ίσια μαλλιά. Ευγενής και γλυκιά κοπέλα. Gfe φάση και ας μην είχε γλωσσόφιλα ή στοματόφιλα. Και χωρίς καμιά ένδειξη βιασύνης στη δουλειά της (κάθε άλλο).

Ήλθε στο δωμάτιο, έβγαλε το μινι φορεμα της κάνοντας παρέα στη γύμνα μου και κουβεντιάσαμε στο κρεβατι για διάφορα, σε πολύ φιλικό κλίμα και γλυκιά ατμόσφαιρα με ευγένεια και διακριτικότητα, ενώ χαιδευόμασταν απαλά.

Ξεκίνησε τη δράση με φιλιά στο στήθος, στο λαιμό, στην κοιλιά. Ανταπέδωσα. Μού έκανε καλό στοματικό με λάστιχο. Περιποιήθηκε τα τριγύρω. Ανέλαβα και εγώ πρωτοβουλίες και προσπάθησα αντιστοίχως να τη φροντίσω. Γεύτηκα το ωραίο της στήθος. Δαπανήσαμε κάποιο χρόνο σε όλες αυτές τις περιπτύξεις. Επέλεξε το κλασσικό doggy, δεν διαφώνησα καθώς είχα καιρό να κάνω αφού δεν μου αρέσει. (προτιμώ το ξαπλωτό). Σ΄αυτή τη στάση τελειωσα (είναι και οι πολλές αποχές μου συν τοις άλλοις). Κουβεντιάσαμε λίγο, ντύθηκε και εξήλθε.

Θεωρώ ότι ήταν μιά καλή συνάντηση. Πήγα με βάση την εμφάνιση και χωρίς να έχω ιδέα για το στυλ και τις υπηρεσίες της. Ωστόσο, απόλαυσα τι χρόνο μαζί της όντας ανοιχτός στο να γευτώ το στυλ της (όχι δήθεν) και βλέποντας ότι ήθελε να με ευχαριστήσει. Έχοντας ως προίκα την 1η εμπειρία θα έεγα ότι είναι από τις περιπτώσεις που σκέφτεται κανείς να ξαναδοκιμάσει.

Το μαγαζί όπως πάντα πολύ καλό και οργανωμένο. Πρωτοποριακό! Καθαριότητα υποδειγματική, επιτούτου πριν μπω στο δωμάτιο. Το δωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο, ό,τι καλό έχει γραφτεί αλήθεια είναι. Φιλοξενο –να κεράσουν και 3 φορές! Στην υποδοχή η Κέλλυ με την οποία κουβεντιασα λιγάκι.

Οι βάρδιες Dream Team όπου προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις υπηρεσίες είναι αξιέπαινες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού