Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 200450
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια κοπέλα που θεωρείται από τις σταθερές αξίες της πρωινής βάρδιας στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τούς ώμους , ωραίες καμπύλες, φυσικό στήθος, πονηρό μουτράκι με όμορφα χαρακτηριστικά, πικάντικο βλέμμα και χαμόγελο, σε διαστάσεις small. Με είχε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο στην μοναδική συνάντηση που είχα μαζί της, περίπου πριν ένα χρόνο στο Μ.Α.133, μια συνάντηση την οποία η ίδια μου υπενθύμισε στο σαλόνι, κάνοντας μου και τα σχετικά «παράπονα» που άφησα να περάσει τόσος καιρός από τότε, επιβεβαιώνοντας γα μια ακόμα φορά ότι η μνήμη που διαθέτουν αυτά τα κορίτσια είναι το κάτι άλλο. Όπως προανέφερα, εργάζεται στην πρωινή βάρδια, μια βάρδια που δεν με εξυπηρετεί να κάνω συχνά επισκέψεις, έτσι σήμερα που την βρήκα εκτάκτως, δεν έχασα την ευκαιρία.

Είναι μια κοπέλα με έντονο το στοιχείο του pse, κάτι αντίθετο στα δικά μου θέλω. Χαριτολογώντας και καυλαντίζοντας στο σαλόνι, της είπα τι προτιμώ, και δεν είχε αντίρηση να μου το προφέρει.
Και έτσι έγινε. Πολύ τρυφερή στα πλούσια προκαταρκτικά της, με χάδια, φιλιά γλειψίματα, ναζιάρα με γλυκά λόγια σε μεγάλη χρονική διάρκεια μου έδωσε αυτό που ζητούσα. Το στοματικό της εξαιρετικό με καλή χρήση της γλώσσας, καραμέλωμα στα @@κια, βαθύ, και με μεγάλη ποικιλία. Και στο δικό μου στοματικό sex, ανταποκρίθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, ένοιωθα την ανατριχίλα που την διαπερνούσε στους μηρούς της, αναστεναγμοί, βογγητά, παιχνίδια με το στήθος της, μάτια ερμητικά κλειστά και δαγκωματιές στα χείλη της.

Νέος γύρος προκαταρκτικών κα στοματικής περιποίησης από πλευράς της, σε διαφορετικές θέσεις και γωνίες από το αρχικό, και cow girl για αρχή. Οι αγκαλιές, τα χάδια, τα φιλιά και τα γλειψίματα έδιναν και έπαιρναν, έως την στιγμή που χωρίς να βγει από μέσα μου με άξονα τον «μικρό Cheyenne» έκανε περιστροφή 180 μοιρών για Reverse cow girl. Μετά από λίγο στήθηκε στα τέσσερα, κάποια λεπτά στοματικό από πλευράς μου και συνέχεια με doggy style έως το τέλος. Σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας αρκετά λόγια από πλευράς της, άλλοτε τρυφερά, άλλοτε πικάντικα, συμπλήρωναν την υψηλή συμμετοχή της.

Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα μου, σαν γατούλα, μιλήσαμε λίγο, με ευχαρίστησε με φίλησε και έφυγε. Λίγη κουβέντα ακόμα στο σαλόνι πριν φύγουμε συντρόφια με τον συνοδοιπόρο μου Px75 και την ευγενέστατη αλλά και αρκετά sexy οφείλω να ομολογήσω κυρία επί της υποδοχής.

Μια κοπέλα που καιρό τώρα ήθελα να (ξανα)επισκευτώ αλλά τα ωράρια μας δεν συμπίπταν. Ομορφη, καλή τεχνίτρια, προσαρμόζεται στα θέλω του επισκέπτη της και το ικανοποιεί. Αρκετοί φίλοι που έχουν περάσει μαζί της και το έχουμε συζητήσει συμφωνούν και ως εκ τούτου προκύπτει πως είναι μια αρκετά αξιόπιστη επιλογή, που με την πρώτη ευκαιρία ευχαρίστως θα ξανασυναντήσω.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2014
Είναι δυνατό πορνίδιο η Αλίνα. Μάλλον το καλύτερο στη Βριλησσού αυτόν τον καιρό (Δεν έχω δοκιμάσει Έμιλυ στο 55...)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1