Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 113 10
Sex Studio 199056
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα το μαγαζί.. εκεί συνάντησα τις δύο κοπέλες (Χρύσα & Αντζελίνα). Δεν είχε κίνηση και τα κορίτσια ήταν ευδιάθετα. ιδίως η Χρύσα όπου και φεύγοντας φωναξε "Μωρό μου αν θες εμένα πάρε ελεύθερο στοματικό που είναι και το αγαπημένο μου.." Μου έκανε κλικ κιόλας από εμφάνιση και την επέλεξα. Αν δεν την έχετε δει είναι μια λεπτοκαμωμένη γλυκιά κοπέλα με πολύ ωραίο πρόσωπο και κώλο και κανονικό στήθος. Δήλωσε τσέχα αν και τα μισά από αυτά που έλεγε ήταν παπατζιλίκια...Γονείς γιατροί, ζούσε Ελβετία καιρό κλπ.. λέω καλά... πάμε στον αγώνα γτ θα καραφλιάσω με αυτά που ακούω. Στη συμμετοχή ήταν πολύ ορεξάτη. Ευδιάθετη μιας και ήμουν ο πρώτος της πελάτης και τα έδωσε όλα. Πολύ ωραίο τσιμπούκι deepthroat με αρκετό σάλι και ωραίες εκφράσεις. Το μουνάκι πεντακάθαρο και πανέμορφο. Φουλ ξυρισμένο. Με ξενέρωσε γτ πήρα το πρόγραμμα των 70 για ακα & για το 69 μου ζήτησε εξτρα 10ε... Πάνω στην κάβλα τι να κάνω.. λέω συνέχισε και θα στα δώσω μόλις τελειώσουμε..Μόλις έγινα τούρμπο με καβάλησε σε στάση reverse cowgirl όπου έκανε απίστευτη κίνηση κουνώντας μόνο τη λεκάνη και βλέποντας τον υπέροχο κόλο της τελειώσα τερματίζοντας ετσι την συνάντηση πολύ γρήγορα ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

όταν ντυνόμασταν την ρωτάω αν φοβάται με τα ακα μην κολλήσει τπτ. και μου ρίχνει το κορυφάιο.. δεν κολλάω τπτ μωρό μου. μόνο οταν έχεις πληγή μπορείς να κολλήσεις κάτι. της λέω δεν στα έχουν πει καλά. εξέταση έχεις κάνει ποτε; μου λεει: "ναι. κάθε 15 μέρες κάνω. γιαυτο είμαι εδώ.. σε άλλα μαγαζιά δεν ζητάνε χαρτιά και εγώ δεν πάω εκεί." Της είπα και εγώ ότι κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις προληπτικά και μου έχει πει ο γιατρός μου ότι μπορείς να κολλήσεις ακόμα και με το φιλί." Εκείνη την είχαν συμβουλέψει οι γονείς της λέει που ήταν γιατροί... με κούφανε λίγο με την απάντηση της αλλά δεν έδωσα συνέχεια. θα την ξανασυναντούσα όμως γτ πέρασα υπέροχα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
taxidiaris
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
309
Πόντοι:
5.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2014
Ο τίτλος που κολλάει ρε φίλε; Γιατί από την περιγραφή σου κάθε άλλο παρά άσχετη στο κρεβάτι ήταν η κοπέλα. Χμμμ;
P
px75
30 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την ιδια απορια ειχα και εγω.
Ομως ξαναδιαβαζωντας την κριτικη, συμπεραινω, οτι εννοει οτι ειναι ασχετη στα θεματα υγειηνης και προφυλαξης.
Ανεξαρτητα με αυτο ηταν οι πρωτες πληροφοριες που μαθαμε για την Χρυσα (ακρως θετικες), μιας και εμφανησιακα μας αρεσε οσες φορες την εχουμε δει, και δεν ξεραμε τιποτα σχετικο με τις επιδοσεις της.

Μονο και μονο γι΄αυτο +1 απο εμενα.

ΥΓ: Το πρωκτικο sex προφανως θα συμεπριλαμβανεται στις υπηρεσιες που ανακοινωθηκαν στο σαλονι, μιας και δεν το αναφερει πουθενα ο φιλος taxidiaris στο κειμενο του.
30 Ιανουαρίου, 2014
και σε εμενα αυτά τα 2 ερωτήματα προέκυψαν

1 ενώ πέρασε μια χαρά γιατί ο τίτλος παραπέμπει σε φόλα;

και 2 αφού δεν πήρε πρόγραμμα με πρωκτικό γιατί το αναφέρει
εκτος αν είναι το λάθος που κάνουν ορισμένοι που αναφέρουν τι πρόγραμμα προσφέρει η κοπέλα και όχι αυτό που διάλεξαν εκείνοι
31 Ιανουαρίου, 2014
Συγγνώμη αν δεν ήμουν αρκετά σαφής. Το άσχετη το αναφέρω για τα θέματα προφύλαξης και υγιεινής. Το θεωρώ αδιανόητο για μια του χώρου να μην ξέρει τα βασικά...το πως κολλάει δλδ μια αρρώστια. Για το πρωκτικό δεν το δοκίμασα. Αλλά το κολαράκι της ήταν απίστευτο τόσο στην αφή και στην όψη όσο και στο κούνημα.. Θα την ξαναδοκιμάσω το συντομότερο! Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σας. Πάντως η διάθεση της κοπέλας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και εγώ ήμουν τυχερός που την πέτυχα σε καλή.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4