Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157563
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφροδιτη μια κοπελα με λιγα παραπανω κιλα, οχι πολλα Μεγάλο χαμόγελο ομορφη φατσουλα, μεγαλουτσικα βυζια, και αρκετα μεγαλο κωλο.Στην αρχη την περασα για καινουργια και λεω δεν γαμιεται ας δοκιμασουμε να δουμε τι λεει Μαλακία μετα στο δωματιο οταν αρχισε να μου μιλαει καταλαβα η οτι ειχα να κανω με ελληνιδα Χαμόγελο η με κοπελα που βρισκεται αρκετο καιρο εδω.
Η κοπελα με ειπε οτι ειναι απο ρουμανια και εχει απ το καλοκαιρι εδω και δουλευε στο μινωταυρου Χμμμ; (δεν την θυμαμαι εκει παντως) τεσπα λεπτομερειες παμε στο ψητο.
Καταρχην το δωματιο πρωτο αριστερα σε καλη κατασταση, και ειδικα το στρωμα μπορει να ηταν και καινουργιο.
Πηρα το απλο στα 30 ευρω και αραξα περιμενοντας την κοπελα. Αρχισε με λιγα ας πουμε προκαταρτικα (τα κλασικα) γλυψιματα με την γλωσσα σε ολο το σωμα χωρις φιλια, δεν γουσταρει απο τι με ειπε...συνεχεια με μια πολυ καλη πιπα, ισως η καλυτερη που με εχουν παρει τον τελευταιο καιρο, περασμα καποτας με το στομα και αρκετα βαθια χωρις δοντι,και με αρκετη γλωσσα.Δεν ξερω αν τα περιγραφω καλα, αλλα πραγματικα το εχει στην πιπα. Στο σεχ απλα συμετειχε οχι κατι το ιδιαιτερο θα ελεγα, εκτο της στασης στα τεσσερα οπου και πιανοντας το αφρατο μεγαλο πωπο της ξεχαστηκα και τελειωσα εκει. Χαμόγελο Τελος να πω οτι αν καποιος θελει να παει μαζι της θα την βρει εκει περισσοτερο τα πρωινα απο τι με ειπε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
JS
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2021
Παλια την ηξερα σαν Αφροδιτη,που δουλευε στην Κεφαλληνίας.Τους τελευταιους μηνες που πηγαινω,μου συστηθηκε σαν νεφελη. Χμμμ;Χμμμ;
Γ
Γυροβόλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1