Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824460
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το χώρο τον ήξερα εδώ και πολλά χρόνια (πρέπει να είναι πάνω από 6) όταν ακόμα η Άντζελα δεν είχε κάνει την ανακαίνιση και τη νέα διακόσμηση. Δεν το συνηθίζω πια όμως, γιατί δεν είναι ο δρόμος μου από κει πλέον. Χτες όμως, λόγω εξόδου βραδινής αργότερα, πέρασα μια βόλτα γύρω στις 9μμ. Η διαρρύθμιση γνωστή: αφού η υπηρεσία μου είπε ποια κορίτσια εργάζονταν, ο μπάρμαν πρόσφερε ποτό. Μια που θα έπινα τα πιο "βαριά" μετά, αφέθηκα στην επιλογή του. Ομολογώ πως ήταν ένα πολύ ωραίο κοκτέιλ με βάση την τεκίλα. Καθώς το πίναμε και συζητούσαμε με έτερο συναγωνιστή (πολύ χαλαρό όμως, έλεγε χαρακτηριστικά "για μένα, η επίσκεψη εδώ είναι ολόκληρη έξοδος: δε βιάζομαι, το απολαμβάνω, μιλάω με κόσμο, γελάω με τα κορίτσια και περνάω θαυμάσια!"), βγήκε η Άντζελα να μας χαιρετήσει. Η αλλεγρία της πάντα η ίδια, το κορμί κορμάρα, στο πρόσωπο λίγο κουρασμένη. Μας κέρασε σφηνάκια μεξικάνικα και ανέβηκε πάνω για κάποιο "πριβέ".

Αφού ήπια ποτό, διάλεξα την Αλίκη και πήρα θέση στο δωμάτιο 3. Πεντακάθαρο, με αρκετά γκάτζετς (θα κάνουν αυταρχικό εκεί, έχει προθήκη με δονητές, κλουβί σιδερένιο, και άλλα καλούδια για τους μερακλήδες ...). Πλύθηκα και ξάπλωσα. Σε λίγο μπήκε η Αλίκη. Είναι γύρω στα 30+ με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Απίθανη επιδερμίδα, μοσχομυρισμένο κορμί, γλυκό χαμόγελο, ωραίο ξανθό μαλλί. Στα μείον, χαλαρός κωλαράκος και μικρό βυζί (γύρω στο 2). Χαϊδευτήκαμε για λίγη ώρα, δε βιαζόταν, πέρναγε τα δάχτυλα της σε όλο μου το σώμα με έμφαση κάτω από τα σαφρίδια, γλύψιμο στο στήθος. Μετά απελευθέρωσε το σηκωμένο πια "μαρκούτσι" το τράβηξε, το χάιδεψε, το φίλησε και το έσφιξε στα ζουμερά της βυζάκια. Το μονόφθαλμο πέος πήγαινε από ρώγα σε ρώγα, εκκρίνοντας περισσότερα υγρά. Βλέποντας ότι δεν θα άντεχα και πολύ, πέρασε το λατέξ και άρχισε τον θηλασμό. Ωραία βαθιά πίπα, χαμόγελο πάντα, χέρια πουθενά, ρυθμός γρήγορος, πολύ γρήγορος μετά, ηρεμία στη συνέχεια και πάλι από την αρχή. Αυτό κράτησε 5' και ενώ το μυριστό, ξυρισμένου μουνάκι της ήταν 10 πόντους από το στόμα μου, δεν με άφησε να το γλύψω (ίσως γιατί δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα που είχα διαλέξει). Καβάλημα μετά και αργό, βαθύ χώσιμο του πέους. Ρυθμός καλός, στριφογύρισμα αργό περί τον άξονα, αλλαγή γωνίας: είχα την αίσθηση ότι το μουνάκι της δρούσε μόνο του ! Το γυρίσαμε στο πισωκολλητό όπου και επήλθε το τέλος.

Μια πολύ ωραία ανάπαυλα στην καθημερινότητα με μια γλυκύτατη και έμπειρη γυναίκα. Συστήνεται για χαλαρές καταστάσεις σε ένα χώρο εξαιρετικό που τιμά τον πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού