Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας διαβάσει αρνητικές κριτικές, πήγα στη Μόνικα για να δω αν είναι τόσο όμορφη από κοντά, και για να νιώσω την πανέμορφη αυτή και πιτσιρίκα αφέντρα να με σκίζει...
Επειδή το πρόγραμμα που ζήτησα είναι ιδιαίτερο, είχα την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Και πήγαν!
Λοιπόν, η κοπέλα είναι 22 χρονών, πρώην αθλήτρια του βόλευ. Είναι 1,80, γυμνασμένη, με πιασίματα τόσα που εμένα που γουστάρω 'μοντελέ' σώματα δεν με χαλάνε καθόλου! Το πρόσωπό της μπορείτε να το δείτε και στις φωτογραφίες, είναι πολύ ωραίο. Τα πόδια της όμως, είναι έργο τέχνης. Πολύ ωραίες γάμπες με μύες, φλέβες στα πέλματα και στους αστραγάλους, ωραία δάχτυλα. Λόγω ύψους φυσικά είναι και μακριά! Όνειρο ποδολαγνείας. Το στήθος είναι ενισχυμένο, μεγάλο και αφήνει όλων των ειδών τα παιχνίδια η κοπέλα.
Μπήκα λοιπόν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος είναι πολύ ωραίος, με μόνο μειονέκτημα την έλειψη καθρέφτη. Της το είπα και είπε ότι δεν είναι τελειωμένος ο χώρος, οπότε ίσως να μπει. Θα έπρεπε πιστεύω.
Η ποικιλία στους δονητές ήταν καλή, αλλά όχι ικανοποιητική, αφού πάλι όπως και στα πιο πολλά στούντιο δεν είχε για πρωκτικές διεισδύσεις, αλλά πιο πολύ για κολπικές, που είναι τεράστιοι! Πήραμε λοιπόν τον μικρότερο που είχε σχεδόν μέτριο μέγεθος και αρχίσαμε.
Η Μόνικα ήταν πολύ άνετη, πρόσχαρη και προσιτή. Με το χαμόγελο όλη την ώρα, με ιδέες και ωραία κουβέντα μου έδωσε αυτό που ήθελα ακριβώς. Ήταν προστυχή και μόνο που στηνόταν, και έχει και πολύ ωραίες ματιές. Σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας της με είχε απογειώσει εγκεφαλικά. Χρησιμοποιήσαμε διάφορα μέρη του δωματίου, τα οποία ήξερε να χρησιμοποιεί.
Συνοψίζοντας, ήταν μιά κορυφαία συνάντηση για εμένα, που θα επιδιώξω να επαναληφθεί!
Καλές τσάρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα Σέρβα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 14 Ιανουαρίου, 2014) 13 Ιανουαρίου, 2014
Καλα ακομα δεν ειναι ετοιμο αυτο το δωματιο? Τι μας λενε τοσο καιρο? Εννοεις την Μονικα την Σερβα ετσι? Σε "πηρε" δηλαδη με το στραπον? Ηταν προσεκτικη? Αυταρχικη καθολου? Ποδια εγλυψες? Το session ποσο στοιχισε και ποσο διηρκησε?
14 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έτοιμο είναι, απλά απ'οτι κατάλαβα θα λείπουν κάποιες λεπτομέριες, από τις οποίες εγώ μόνο στους καθρέφτες έδωσα σημασία.
Ναι, με πήρε με το στραπ, ήταν πολύ προσεχτική, έκανε καλή προετοιμασία της περιοχής. Φυσικά και έγλυψα ποδάρες....
Στοίχησε 80 ευρώ, έχει και με 100 όπου κάνεις και σεξ με την κοπέλα. Η διάρκεια ήταν κάτι λιγότερο από μισή ώρα μου φαίνεται, γενικά πολύ άνετα. Πήγα βέβαια και ώρα που ήταν νεκρή, δεν μπηκε μέσα κανείς.
14 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενδιαφερον. Ηταν καθολου αυταρχικη? Εγω ειχα παιξει ποδολαγνεια μαζι της πριν καποιους μηνες στο Κατεχακη 8 αλλα δεν το "ειχε" καθολου το θεμα...
14 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι, ήταν μιά χαρά, για αυτά που ζητάω εγώ. Μου έβγαλε δηλαδή όσο ζήτησα με το ύφος της...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4