Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400660
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Cheyene, mpouzoklidos, lagonisian, Μπαρούχος, 4 συναγωνιστές που λίγο πολύ ταιριάζουν τα γούστα μας και εμπιστεύομαι άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο στα λεγόμενά τους και τις κριτικές τους, μου μίλησαν για την Τζούλια με τα καλύτερα λόγια. Αμέσως μπήκε στα υπόψη για testdrive και μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες να την συναντήσω, η 3η ήταν και η φαρμακερή..
Άφιξη στο στούντιο το μεσημέρι και αναμονή στο σαλόνι γιατί ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα. Μόλις εμφανίστηκε αντίκρυσα μια μελαχρινή κοπέλα, με ωραία πόδια και πίσω σύστημα και με μεγάλο της ατού το 4άρι ενισχυμένο στήθος της. Αμέσως πέρασα δωμάτιο με απλό πρόγραμμα όπως πάντα.

Ντουζάκι και μικρή αναμονή.
Μόλις μπήκε μέσα με χαιρέτησε ευγενικά και ήρθε και έπεσε πάνω μου, λέγοντας μου να χαλαρώσω και να αφεθώ στα χέρια της. Σιγά σιγά μου τράβηξε την πετσέτα και άρχισε να με φιλάει. Ξεκίνησε από πάνω και αφού είχα περάσει τα χέρια μου γύρω της, μου έγλυφε αυτιά λαιμό και κατέβαινε όλο και προς τα κάτω. Προκαταρτικά που κράτησαν αρκετή ώρα για να φτάσει στα @@ όπου τα περιποιήθηκε πολύ καλά με την γλώσσα της να φτάνει ως το κορμό. Φυσικά ήμουν έτοιμος από ώρα και μου πέρασε προφυλακτικό για να ξεκινήσει μια πίπα πολύ καλή. Με άριστη τεχνική, αργά βασανιστικά για αρχή, με πολλά deep, και αύξηση του ρυθμού. Εντύπωση μου έκανε ότι είχα την αίσθηση πως δεν φόραγα προφυλακτικό, τόσο ωραία το ένιωθα.

Ξεκίνημα του σεξ με εκείνη από επάνω και αργούς ρυθμούς ενώ είχε πέσει πάνω μου και με φίλαγε. έπειτα σηκώθηκε προς τα πίσω, πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στη στήθος της. Πολύ καλή αίσθηση αν και ενισχυμένο όπως είπα. Αλλαγή σε ιεραποστολικό όπου είδα το πιο όμορφο αιδοίο που έχω δει ποτέ μου. Ξυρισμένο, περιποιημένο και πανέμορφο, μου έκανε φοβερή εντύπωση. Μπήκα μέσα της και δεν χόρταινα. Εκείνη είχε ρίξει το καφάλι της πίσω και κάποια βογγητά ακουγόντουσταν. Της σήκωσα τα μακριά πόδια της και τα έφερα στους ώμους μου, όπου δεν χόρταινα να την βλέπω. Γύρισμα στα 4 με ωραίο στήσιμο και όπως ήταν μετά από λίγο και χωρις να βγω, ξάπλωσε και μπρούμητα έχοντας βάλει τα χέρια κάτω από το στήθος της. Αφού καταλάβαινα ότι το τέλος πλησίαζε, της ζήτησα να με τελειώσει με πίπα, πράγμα που έκανε. Ξάπλωσα στα 2 μαξιλάρια και απόλαυσα ακόμα μια φορά την τέλεια πίπα της και το μοιραίο ήρθε. Με χαιρέτησε ευγενικά και αποχώρησε.

Η Τζούλια, μια κοπέλα που θα θυμάμαι έντονα την άψογη τεχνική της στο στοματικό, και το πανέμορφο αιδοίο της αλλά και γενικά το σέρβις της κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 20 λεπτά, δεν ήμουν και για παραπάνω τη συγκεκριμένη στιγμή και πάλι καλά που άντεξα και τόσο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.822
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2014
την πάτησες και συ όπως ο συναγωνιστής με το προφυλακτικό τελικά εεε??? που δεν κατάλαβε κ κείνος αν του είχε βάλει ή όχι....δεν μας είπες όμως.....ποιους από εμάς εμπιστέυεσαι λιγότερο και ποιους περισσότερο...Γαμήσου
13 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1. λαγέ μάλλον δεν διαβάζεις καλά ή δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, να σε βοηθήσω λοιπόν: "Εντύπωση μου έκανε ότι είχα την αίσθηση πως δεν φόραγα προφυλακτικό, τόσο ωραία το ένιωθα." Καμία σχέση με το συναγωνιστή που αναφέρεις, εννοώ ότι ήταν τόσο καλή η πίπα της που το ένιωθα ΣΑΝ να μην υπήρχε.

2. Το ποιούς εμπιστέυομαι λιγότερο και ποιούς περισσότερο έχει να κάνει κατά μεγάλο ποσοστό με το πόσο ταιριάζουν τα γούστα μας. Έχει τύχει να διαβάσω κριτική σου και να μην την λάβω υπόψη μου απλά και μόνο επειδή η κοπέλα μου ήταν αδιάφορη. Και τούμπαλιν. Αυτό ισχύει για όλους. Από κάθε κριτική που διαβάζω έχω μάθει να κρατάω αυτά που νομίζω πως θα με βοηθήσουν περισσότερο και να απορρίπτω τα υπόλοιπα. Οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά επειδή εσάς σας γνωρίζω και προσωπικά, ξέρω ότι δεν θα γράψετε φιδιές.
14 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

βρε συ απλό χιούμορ έκανα...ξέρεις ότι καταλαβαινόμαστε στο χιλιόμετρο....πάντως ευχαριστώ για τη διευκρίνηση στο θέμα με το προφυλακτικό...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3