Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 253 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είναι κάποιες φορές που είτε η ψυχολογική είτε η σωματική μας κατάσταση είτε και τα δύο, δεν ενδείκνυται για ερωτική συνεύρεση ειδικά αγοραίου τύπου όπου ο χώρος ασχέτως εμπειρίας δύσκολα χαλαρώνει κάποιον. Θα πρότεινα αυτές τις φορές να μην πιέζουμε την κατάσταση καθώς συνήθως οδηγεί στην αποτυχία. Για άγνωστους λόγους έχω παρατηρήσει από πολλά μέλη ότι δεν το κάνουν αυτό παρά επιλέγουν να βρεθούν «με το ζόρι» σε μία συνάντηση, ο κάθε ένας για δικούς του λόγους. Για όσους γράφουν κριτικές αυτό εγκυμονεί και έναν επιπρόσθετο κίνδυνο του να επιρρίψουν τις ευθύνες στην κοπέλα.

Παρά του ότι την ανωτέρω διαπίστωση την έχω κάνει καιρό, για αδιευκρίνιστους λόγους ενώ ήμουν σε μια τέτοια αρνητική διάθεση επέλεξα να κάνω μια συνάντηση μάλιστα σε νέο για εμένα οίκο και κοπέλα.
Το μαγαζί πολύ καλό και καθαρό, η κυρία της υπηρεσίας ευγενέστατη, ήρεμη και αναλυτική και η Βανέσσα, κοντούλα, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα και έκφυλο πρόσωπο σαλονάρει με χαμόγελο δείχνοντας ευδιάθετη. Με την ίδια θετική ενέργεια ήρθε στο πεντακάθαρο δωμάτιο που δεν του έλλειπε τίποτα, αφού εκτός από την ευρύχωρη χτιστή ντουζιέρα με αφρόλουτρο και σαμπουάν, είχε νιπτήρα, χαρτί, καθρέπτες, καλόγερο, μέχρι και κόκκαλο για τα παπούτσια.

Η Βανέσσα δεν τσιγκουνεύεται στα προκαταρτικά, ούτε έχει κολλήματα «μη εδώ» «όχι εκεί», την παίζεις όπως θέλεις και συμμετέχει. Με κάποια δυσκολία επιτευχθεί το ζητούμενο αλλά πριν πάμε στο στοματικό, και καθώς η ένταση μου ήταν μεγάλη, ήρθε ένα νευρόπιασμα και να ολοκληρώσει με οξύ πόνο την ήδη κακή μου διάθεση. Η πτώση αναμενόμενη. Η Βανέσσα ευγενέστατη με ρώτησε τι συνέβη και αφού της εξήγησα συνέστησε μικρή διακοπή, πιο χαλαρά και λιγότερες κινήσεις από μέρους μου, όπως και έγινε οπότε το πιάσαμε από την αρχή και επανήλθαμε εκεί που ήμασταν πριν. Στην μια και μοναδική ιεραποστολική στάση η Βανέσσα συμμετείχε πολύ, ήταν εκεί, και έκανε τα πάντα για να περάσω καλά, πράγμα που σε γενικές γραμμές κατάφερε τουλάχιστον σε ότι αφορά το δικό της μέρος. Μετά το τέλος αρκετή κουβέντα σε άψογα Ελληνικά.

Έχω πει και άλλες φορές ότι η κοπέλα φαίνεται στα δύσκολα και η Βανέσσα μετέτρεψε μια συνεδρία που προμηνυόταν κακή σε μέτρια. Τα υπόλοιπα ήταν δική μου ευθύνη. Αν σε μια τόσο κακή από μέρους μου επίδοση λειτούργησε έτσι πιστεύω ότι σε μια φυσιολογική συνεδρία θα την απογειώσει.


Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Βανέσσα και το Studio Fever. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Υπηρεσίες
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
78
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2014
Ωραία κριτική στρατηγέ μου...μόνο που μπέρδεψες τα ονόματα των στούντιο....Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
07 Ιανουαρίου, 2014
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Είδες τι παθαίνει όποιος ξημεροβραδιάζεται στα studio; Τα μπερδεύει μεταξύ τους. Διευκρινίζω ότι η συνάντηση έγινε στο studio Αντιοχείας 64 (Alien Girls)
lsh
lsh
07 Ιανουαρίου, 2014
Μονο και μον που ειχες το θαρος να ριξεις τις "ευθυνες" επανω σου για την ετριοτητα της συνεδριας αξιζει την θετικη ψηφο
και εγω εχω βρεθει σε απροιμοιες στιγμες, και εκει φαινεται η "μαγκια" της κοπελας.

+1 και απο εμενα
07 Ιανουαρίου, 2014
Sorry,αλλά Στρατηγός ξέρω ότι είναι ο Farkeli.....Μεγάλο χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4