Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια κοπέλα που έχω δει πολλές φορές στις βόλτες μου, είναι του γούστου μου, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχα τιμήσει. Ψηλή, αδύνατη, όχι όμως skinny, με φυσικό στήθος, καλοσχηματισμένη περιφέρεια, καλλίγραμμα πόδια. Δέρμα σκουρόχρωμο, ξανθά μακριά ίσια μαλλιά με μαύρες ανταύγειες. σαρκώδη χείλη, όμορφο χαμόγελο. Συνεχώς η συνάντηση μας έπαιρνε αναβολή, σήμερα όμως έμελε να είναι η κατάλληλη στιγμή.

Έκανα το ντους μου, ξάπλωσα στο στρογγυλό κρεβάτι και την περίμενα. Δεν άργησε να έρθει φορώντας ένα σετ λευκά εσώρουχα, που έκαναν ωραία αντίθεση με το μαυρισμένο της δέρμα. Ξάπλωσε δίπλα μου, την αγκάλιασα τρυφερά, μιλήσαμε λίγο και ξεκινώντας σιγά-σιγά τα ερωτικά παιχνίδια.

Φιλάκια, χαδάκια, αγκαλίτσες και από τις δυο πλευρές σε χαλαρούς τόνους για αρχή, ανεβάζοντας στροφές στην συνέχεια. Πρώτα η Εμιλυ, μετά εγώ περιποιηθήκαμε ο ένας το σώμα του άλλου με πλούσια προκαταρκτικά. Το στοματικό της, υψηλού επιπέδου με περιποίηση όλης της ευρύτερης παροχής, σωστή χρήση της γλώσσας, με πολλές εναλλαγές, και μεγάλη ποικιλία. Πολύ καλή η ανταπόκριση της στο δικό μου στοματικό sex, το οποίο κράτησε για πολύ ώρα, μιας και αφενός η Εμιλυ έδειχνε να το απολαμβάνει έχοντας τα ματιά της κλειστά, με ηδονικές εκφράσεις στο πρόσωπο της, αληθοφανή βογγητά και όχι υπερβολικές κραυγές, και αφετέρου η περιποίηση της γυναικείας φύσης είναι κάτι που με ερεθίζει πολύ. Νέος γύρος στοματικού από πλευράς της, εξίσου ποιοτικός με τον προηγούμενο για να ξεκινήσουμε το sex ιεραποστολικά, με σφιχτές αγκαλιές, πεταχτά φιλιά στο στόμα, γλειψίματα και χάδια. Συνέχεια με στάση του λωτού και cow girl, χωρίς να βγω από μέσα της για να έρθει το τέλος στα τέσσερα σε εναλλαγές γρήγορου και αργού ρυθμού.

Ξάπλωσε δίπλα μου, την ξαναπήρα αγκαλιά, μιλήσαμε λίγο, και μετά από κομπλιμέντα, αστεία, ευχές και από τους δύο μας έφυγε, για να την συναντήσω και πάλι στο σαλόνι, εκεί πού συντροφιά με την παρέα μου και το ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής, ο όποιος είναι παράδειγμα προς μίμηση (θα ήταν μεγάλη παράλειψη εάν δεν το ανέφερα), μιλήσαμε για λίγο ακόμα πριν την οριστική αποχώρηση μας.

Λένε πως όταν εκπληρώνεται ένα απωθημένο σου, η ευχαρίστηση είναι μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα. Σαφώς η Εμιλυ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απωθημένο, αλλά οι συνεχείς αναβολές, έπαιξαν τον ρόλο τους ώστε να ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο αύτη την συνάντηση. Η Εμιλυ σε γενικές γραμμές μου πρόσφερε μια συνάντηση gfe, κόντρα στην φήμη της, που την θέλει pse, μαζί μου ήταν πολύ τρυφερή, δεκτική αλλά και με πολύ καλή τεχνική. Έμεινα ικανοποιημένος από την συνεδρία μας, από την οποία δεν έχω κάτι αρνητικό για να θυμάμαι.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εμιλυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού