Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824259
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά απο μια μεταμεσονύχτια βόλτα Φυλής,και Μεταξουργρείο με Ορεστη κου και Beverly, και μετά απο υπερβολικά πολύ σκέψη,σκέφτηκα να επισκεφτώ την Βανέσσα toυ 104.Ηταν ιδέα του Ορέστη που καιρό μου το λέει οτι ειναι οτι πρέπει για μένα.
Tην ειχα δει και εγώ στις φωτογραφίες του μαγαζιού,και κατευθείαν κατάλαβα οτι αυτή είναι οτι πρέπει!Μικροκαμωμένη,λεπτή,μικρό στήθος,και μαλλί μαυρο,με χτένισμα σαν την Κλεοπάτρα Μεγάλο χαμόγελο
02:15 το πρωί περάσαμε και οι τρεις την πόρτα του 104.Πίστευα μηπως δεν μας άνοιγαν επειδή είμασταν πολλοί,αλλά ευτυχώς η υπηρεσία ήταν η Κέλυ που μας υποδέχτηκε θερμά!
Ηταν και αλλές τρείς κοπέλες,αλλά διάλεξα Βανεσσα.Ηταν ακριβώς οπως στις φωτογραφίες.Οπότε πλήρωσα το αντίτιμο που ηταν με μειωμένη βάρδια,πήρα μια βοτκα και ανέβηκα στο 3.
Η Βανέσσα είχε και αλλο πελάτη πριν και επρεπε να περιμενω αρκετά!Εκανα ενα ντους,και επαιζα με το κινητο,Καποια στιγμη με πήρε τηλ η Κέλυ να με ρωτησει αν θελω κάτι να πιώ,αλλά είχα πάρει ποτό.
Ειχα και αρκετό τρακ γιατί ειχα και 1,5 χρόνο να πατήσω στο μαγαζί.
Ερχεται λοιπόν η στιγμη.Ανεβαινει η Βανεσσα πάνω,απλά χαιρετιόμαστε χωρίς πολλές κουβέντες,και ξεκινάει κατευθειαν αγώνα!Απίστευτα προκαταρκτικά,που αν δεν ειχα πιει πριν 5 σφηνακια ουισκι,+ την βοτκα που επινα,θα είχα χυσει χωρις σεξ.Γλυψιμο παντού σε όλο το σώμα,με άριστη τεχνική,και απόλυτα συφκεντωμένη,ενώ με κοίταζε με ενα καυλωτικό υφος!Λψογη εριποίηση στα μπαλάκια ,και επεστρεφε με γλυψιμο στο στηθος,εφτανε με γλυψιμο στο προσωπο,και ηταν λογικο να ανταλλάξουμε και γλωσσόφιλα,και έπειτα μεχρι το αυτι.Ξανακατεβαινε πάλι προς τα κάτω και πάλι ρουφηγμα στα αρ...α .Υστερα φοράει το προφυλαχτικό,και συνεχίζει με μια τέλεια πίπα με αριστη τεχνική,με φτυσίματα κλπ.Αφού με είχε καυλώσει αρκετά,με καβαλάει και ξεκινάμε ετσι για αρχή.Υστερα μου ζήτησε να το κάνουμε στα ορθια πάνω στο κρεβάτι.Αυτό ηταν εκπληξη για μένα γιατί καμία δεν μου το εχει προτείνει.
Επειδή εκεί χαλάρωσα λίγο,με ρίχνει κάτω απο την αλλη μεριά του κρεβατιού,μου ξανακάνει πίπα για να με τουμπανιάσει,και τελειώνουμε με ιεραποστολικό!
Μιλησαμε μετά κανα 2 λεπτά,πριν αποχωρήσει για τον επόμενο πελάτη!
Βανεσσα πέρασα υπέροχα,σε ευχαριστώ,και οποτε μπορέσω θα τα ξαναπούμε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Υπηρεσίες
therion1985
Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού