Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 411 10
Sex Studio 570235
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την θεωρώ μια από τις πιο sexy και όμορφες κοπέλες που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στα studio.Ψηλή, με πλούσιο ενισχυμένο στήθος, στο οποίο ο γιατρός έβαλε όλη του την μαστοριά και έκανε ένα θαύμα της ιατρικής. Δύσκολα κάποιος που δεν το ξέρει θα νομίσει ότι πρόκειται για προσθετική. Περιφέρεια που κολάζει, μελαχρινή με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Σαρκώδη χείλη, πονηρό πολλά υποσχόμενο μουτράκι, Δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο Kinky με το οποίο είναι γνωστή σε πολλούς.

Και πάλι στο VIP δωμάτιο του studio «Deluxe», όπως ονομάζεται πλέον το Ισμήνης 2, σε πρόγραμμα των 70 ευρώ. Ένα δωμάτιο το οποίο έχω περιγράψει στην κριτική μου για την Ντιάνα, και το θεωρώ στολίδι και παράδειγμα δωματίου studio.
Ενώ βρισκόμουν στην μέση του φρεσκαρίσματός μου μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας μια πετσέτα :
«Δεν με περίμενες ε?» μου είπε με νάζι, και έβγαλε τα εσώρουχα της και μπήκε μαζί μου στο ντους.
Εκεί αφού ξεκινήσαμε να σαπουνίζουμε ο ένας τον άλλο ξεκινώντας τα πρώτα χαδάκια, γονάτισε γα να καρμελώσει τα βρεγμένα @@κια, δείχνοντας μου τι πρόκειται να ακολουθήσει……

Σκουπιστήκαμε, μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι και αφού κουβεντιάσαμε λίγο ξεκίνησε το ματς. Με πολλά και έντονα προκαταρκτικά, πρόστυχα λόγια της Κατερίνας, Σφιχτές αγκαλιές με πολύ ένταση. Καραμέλωμα και πάλι στα @@κια τα οποία στην κυριολεξία τα μούλιασε. Μιλάμε για πολύ σάλιο, όχι μόνο στην ακολουθία του «μικρού Cheyenne», αλλά και στο γυμνό ακόμα μόριο το οποίο παλινδρομούσε…..
Ώρα για Ισπανική. Μαγεία !!! Στην αρχή με την Κατερίνα από πάνω, στην συνέχεια ξαπλώνει ανάσκελα για να ακολουθήσει ένα έντονο breast fucking, εάν μου επιτρέπεται η έκφραση. «Γάμα τις βυζάρες μου» και άλλες σχετικές προτροπές σε όλη την διάρκεια, Σε αυτή την θέση έβαλε το προφυλακτικό και ξεκίνησε το στοματικό της σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Και πάλι με πού σάλιο, βαθύ, αλλά όταν λέμε βαθύ, εννοούμε βαθύ. Πιο βαθύ δεν γινόταν. Πνιγόταν, έβγαζε σάλια, έβριζε, με προέτρεπε να της μιλάω πρόστυχα και να παίζω με το «γατάκι της» και τα στήθη της κάτι που έκανα με ευχαρίστηση..

Πατροπαράδοτο 69 για την συνέχεια με εξίσου καλό στοματικό από πλευράς της, καραμέλωμα και άψογη ανταπόκριση στην δική μου περιποίηση. Ήμουν στα όρια μου, την σταμάτησα και ανέλαβα εγώ να την περιποιηθώ. Βογγητά αναστεναγμοί, βρισίδια, προστυχόλογα σε όλη την διάρκεια της στοματικής μου περιποίησης,
«Γάμα με, σκίσε με, βάλτον στην μουνάρα μου» και άλλες τέτοιες ομορφιές, ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα του sex με ιεραποστολικό. Αγκαλιές, φιλιά, γλειψίματα, και γύρισμα στα τέσσερα. «Τράβα μου τα μαλλιά, χτύπα με στον κώλο» οι διαταγές της στις οποίες υπάκουσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε αυτούς τους ρυθμούς έφτασε το τέλος.

Αφού χαλαρώσαμε λιγάκι, ξεκίνησε να μου κάνει ένα πολύ καλό μασάζ, το οποίο απόλαυσα αρκετά, ενώ ταυτόχρονα μιλούσαμε. Μου είπε ότι ήταν πιασμένη, έτσι της πρότεινα εάν έχουμε χρόνο να της κάνω εγώ μασάζ. Άλλο που δεν ήθελε, Ξάπλωσε μπρούμυτα και αφέθηκε στα χεριά, διώχνοντας να το απολαμβάνει. Καμιά ενόχληση από την υπηρεσία για να λήξει η συνάντηση μας μετά από 38 λεπτά, όπως ο επίσημος χρονομέτρης px75 κατέγραψε. Φιλάκι, ευχαριστίες, ευχές και αποχώρηση.

Σήμερα η Κατερίνα μου «πρόσφερε» μια συνεδρία πάρα πολύ διαφορετική από τα δεδομένα μου. Με πρόστυχα λόγια, βίαιες κινήσεις, έντονους ρυθμούς, «άγριο sex» με λίγα λόγια. Κάτι που δεν συνηθίζω να ζητάω, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να περάσω πολύ καλά. Μου γνώρισε μια άλλη πλευρά του εαυτού μου, που σπάνια βγαίνει στην επιφάνεια. Θεωρώ πως είναι «γεννημένη» για τέτοιου είδους sex και οι fun του pse θα ενθουσιαστούν μαζί της.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κατερίνα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2013
Κορυφη του ομιλου το Κατερινακι!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1