Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με είχε εντυπωσιάσει όσες φόρες την είχα δει σε τσάρκες μου. Ψηλή, με πολύ όμορφο πρόσωπο, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, αψεγάδιαστο σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ίσια μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Γυναίκα που θα τραβούσε τα ανδρικά βλέμματα στον δρόμο.
Με τα καλύτερα λόγια μου μίλησαν γι΄αυτήν ο «διάδοχος» μου ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και ο lagonisian μετά από τις πρόσφατες σχετικά συνεδρίες τους. Έτσι κάθε αμφιβολία και ενδοιασμός για να την συναντήσω διαλύθηκε και καπάκι μετά την δουλειά, έφτασα στο νέο ίδρυμα της αλυσίδας συντροφιά με τονpx75 και τον mpouzoklido, για να περάσω στο δωμάτιο με πρόγραμμα των 70 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει 69, ισπανική και μασάζ.

Λίγα λόγια για τον νέο studio της Λ. Αθηνών 204, ή αλλιώς «De Paris» όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται : Βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς τον Κηφισό, πριν την υπόγεια γέφυρα. Στεγάζεται σε ένα μεγάλο λευκό διώροφο κτίριο που στην πρόσοψη του φιγουράρει ένα sex shop στην δεξιά πλευρά. Άνετο parking στο παρακείμενο οικόπεδο. Η κεντρική είσοδος είναι από τη πλάγια δεξιά πλευρά του κτιρίου. Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο είναι το studio. Από την κεντρική πόρτα ένας μικρός διάδρομος οδηγεί στο ευρύχωρο σαλόνι, που βρίσκεται ένα μεγάλο μπαρ, εκεί που κάθονται συνήθως τα κορίτσια και μεγάλους επιτοίχιους καναπέδες. Το δωμάτιο το οποίο πέρασα ήταν υπερπολυτελές. Μεγάλο, καθαρό, με King size κρεβάτι, δερμάτινες πολυθρόνες, ειδικό άνετο χώρο για την ντουζιέρα, όλα τα απαραίτητα comfort υγιεινής : Αντισηπτικό, μωρομάντηλα, μπατονέτες, αποσμητικό, δυο διαφορετικά αφροντούς, αυτόματο μηχάνημα παροχής χαρτιού, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες.

Δεν είχα και στο χωριό μου, πολυτελή ντουζιέρα με εκτοξευτήρες νερού και άλλα σχετικά αξεσουάρ και ταλαιπωρήθηκα μέχρι να βρω τον ρυθμιστή θερμοκρασίας του νερού. Έτσι πέρασαν κάποια λεπτά, για να με βρει η Τζούλια στο ξεκίνημα του φρεσκαρίσματος μου. Έβγαλε τα μαύρα της εσώρουχα, και ήλθε μαζί μου στην ντουζιέρα. με αγκάλιασε και ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά κάτω από το ζεστό νερό, με πεταχτά φιλιά στο στόμα και εναλλάξ χάδια της ευαίσθητης περιοχής . Σαπούνισε ο ένας τον άλλο, σκουπιστήκαμε και περάσαμε στο μεγάλο κρεβάτι.

Η Τζούλια αποδείχτηκε πολύ θερμή και σεξουαλική γυναίκα. Τα προκαταρκτικά της λίγα σε χρονική διάρκεια αλλά αρκετά ποιοτικά, των οποίων την μερίδα του λέοντος είχαν παθιασμένα γλωσόφιλα και Ισπανική . Στο κυρίως πιάτο όμως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Στοματικό βαθύ, υγρό με πολλά παιχνίδια με την γλώσσα, πρόστυχες ματιές, άψογο καραμέλωμα στα @@κια. Ασχολήθηκε για πολύ ώρα με τον «μικρό Cheyenne» και την ακολουθία του, που φάνηκε αντάξιος των περιστάσεων, φτάνοντας με στα όρια μου.

Πολύ καλή η ανταπόκριση της και στην δική μου περιποίηση. Διακριτικοί αναστεναγμοί, χάδια, πίεση στο κεφάλι μου σφίξιμο των χεριών μου με τα δικά της, πίεση στα στήθη της. Απολαυστικό και το sex που ακολούθησε ιεραποστολικά για πολύ ώρα με σφιχτές αγκαλιές, φιλία στο στόμα, γλειψίματα στα αυτιά και το στήθος της. Συνεχίσαμε στην στάση του λωτού με την ιδία ένταση και το ίδιο πάθος για κάποια λεπτά ακόμα. Της πρότεινα να την περιποιηθώ με την γλώσσα μου λίγο ακόμα, και μου αντιπρότεινε κλασικό 69 κάτι που δέχτηκα ευχαρίστως, Ακόμα καλύτερη από το αρχικό στοματικό, χωρίς χέρια, και γλείψιμο στα @@κια, δεν άντεξα παραπάνω και μας βρήκε έτσι το τέλος. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να με περιποιέται, χαϊδεύοντας απαλά με τα νύχια της σε όλη την ευρύτερη περιοχή και μια γλυκιά ανατριχίλα να με διαπερνάει. Δεν βιάστηκε να φύγει, μιλήσαμε λίγο έκανε και πάλι ντους, με καληνύχτισε και έφυγε γελαστή.

Μια κατάθεση πολύ ανώτερη του αναμενομένου. Η Τζούλια συνδυάζει εμφάνιση και υπηρεσίες που είναι το ζητούμενο στις επισκέψεις μας. Την συγκαταλέγω στις κορυφαίες εργαζόμενες της αλυσίδας, και γενικότερα είναι μια πολύ τίμια και αξιοπρεπέστατη πρόταση συγκρίνοντας την με τις κοπέλες που έχω συναντήσει στα studio. Ομορφιά, ποιότητα, άνεση χρόνου (33 min συνεδρίας). Λίγο περισσότερα προκαταρκτικά σε χρονική διάρκεια και θα ήταν άψογη. Δεν μπορώ να ξέρω πως συμπεριφέρεται στο απλό πρόγραμμα, αλλά δεν φαντάζομαι να είναι «χαώδεις» οι διαφορές.
Λαγουδάκο, ΒΑΣΙΛΗ τελικά καλά τα λέει ο παλιός rocker Joe Cocker : «With a little help of my friends»..........

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2013
Με αυτα που γραφεις για ανεση χρονου, προκαταρκτικα και ποιοτικες υπηρεσιες, θα τη διωξουν. Χαλαει τη πιατσα, εντος "αλυσιδας".
Καινουργια ειναι, θα τη στρωσουν, που θα παει......Ακου 30' εντος δωματιου!!!!!!

+1 απο μενα οπως παντα Αρχηγε(το ξερω οτι δε θες να εισαι Αρχηγος.....μη το ξαναγραψεις)
18 Δεκεμβρίου, 2013
Σε αυτή τη ζωή όλα είναι "δούναι και λαβείν"...πόσες φορές μας έχεις βοηθήσει εσύ και μας έχει καθοδηγήσει ώστε να πάρουμε αυτό που ζητάμε??Μεγάλο χαμόγελο
18 Δεκεμβρίου, 2013
Χαίρομαι που πέρασες καλά!+1 από το μικρό σου "διάδοχο"...!Χαχαχαχα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3