Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Χριστινα ανηκει και αυτη στην Πολωνικη δυναμη της Θεσσαλονικης.Ψηλη,συνηθως κοκκινομαλα,με φοβερα σιλικονατα βυζομπαλα λεπτο σωμα και κωλαρα.Την εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο χρονο αλλα αυτη η καταθεση αξιζε πιο πολυ απ' ολες.

Εχει βαψει τα μαλια της ξανθα και εχει γινει ακομα πιο γκομεναρα.Εμφανιστηκε φορωντας ενα κολητο ασπρο φορεμα που τονιζε το φοβερο σωμα της και μιας και ηταν να κανω μια επαναληψη με Χριστινα θεωρησα πως ηταν η καταλληλη στιγμη.Σκαω τα 40 στην τσατσα και μπαινω.Περιμενα με τετοια πορωση στο δωματιο παρακολουθωντας τσοντα.Οποτε μετα απο λιγο εμφανιστηκε η Χριστινα.Η καρδια μου εφτασε στο κεφαλι την ωρα που ειδα την πορτα να ανοιγει.

Ηρθε ανεβηκε στο κρεβατι και αρχισε να βγαζει τα ρουχα της σιγα σιγα οπως κανει.Χουφτωνα βυζαρες και κωλαρα.Οτι και να λεμε συναγωνιστες ειναι λιγο.Αυτες ειναι στιγμες που θα μπορουσαν να διαρκουν αιωνια.

Μετα αφου μου ειχε γινει καγκελο μου βαζει προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Δεν τον επαιρνε βαθεια παρα μονο το κεφαλακι και επεμενε κυριως να τον παιζει με τα χερια.

Μετα απο λιγο ημουν ετοιμος για αλλη μια μαχη και εννοειται ακολουθησε φοβερο γαμησι.Πρωτα απο μπροστα οπου η Χριστινα ξεφωνιζε και με εκανε να νιωθω πως παιζω σε τσοντα.Μετα τη στηνω στα 4.Θεε μου τη συστημα μεση-κωλος.Τη γαμουσα για αλλη μια φορα παρα πολυ δυνατα.Δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου και συνεχισε τις κραυγες και τα βρωμολογα σε ολη τη διαρκεια.

Το ενιωθα ερχοταν,με εναν ωραιο παραδεισενιο τροπο,την καταλληλη στιγμη,χωρις να κουραστω αυτη τη φορα.Εχυνα και πετουσα στα ουρανια.

Σκεφτομουν μεσα μου για αλλη μια φορα τι ωραια ειναι η ζωη του μπουρδελιαρη και με επιασε ενα χαζογελο που εκανε μερες να περασει.

Μια κοπελα που ειναι και αυτη must.Εννοειται πως ειναι σε πρωτη προτεραιοτητα δοκιμης και για τα προγραμματα της.Με 120 ευρω μιση ωρα τζακουζι,γλυφομουνι,sex show κλπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού